25 jaar ervaring

25 jaar vertrouwen

Gijba Autolease Lingewaard B.V. is al 25 jaar de betrouwbare partner voor ondernemers in Nederland. In deze tijd hebben wij een grote naamsbekendheid opgebouwd in de wereld van autolease en dan met name in het segment waar we u die speciale dienst leveren waarvoor u bij een andere maatschappij tevergeefs aanklopt. Dat zijn de alternatieve financieringsvormen in het geval u een negatieve BKR-codering achter uw naam hebt staan.

Taal van de ondernemer

Bij Gijba spreken de werknemers de taal van de ondernemer. Zij stemmen zich makkelijk en snel af op u, uw behoeften en wat er speelt in uw onderneming. Dat maakt dat u eenvoudig kunt profiteren van hun inzicht in de markt en hun parate kennis.

Krachtenbundeling met LFH

Lease & Finance Huis (LFH) en Gijba Autolease Lingewaard B.V. hebben per 1 juli 2022 de krachten gebundeld om zo de Nederlandse leasemarkt nog beter te kunnen bedienen. Deze samenwerking stelt zowel GIJBA als LFH in staat de groei die ze de afgelopen jaren hebben doorgemaakt te versnellen en de positie als grootste lease intermediair van Nederland verder uit te bouwen.

Positieve ervaringen

Onze ervaring op de markt met klanten met een BKR-codering is bijzonder positief. We ontvingen al meer dan 400 positieve reviews op onze site over onze dienstverlening. Met een gemiddelde score van 5. Dat is het maximum. We zijn heel trots op en blij met dit resultaat en vastbesloten om dit in de toekomst steeds te blijven nastreven.

Offerte aanvragen
19 April 2024

LFH Lease bereikt overeenstemming over een fundinglijn van 265 miljoen euro

LFH Lease bereikt overeenstemming met Barclays Europe en SCIO Capital over een fundinglijn van 265 miljoen euro.

04 April 2024

Belastingvoordelen financial lease

Financial lease biedt bedrijven aanzienlijke belastingvoordelen. 

04 April 2024

Bandenslijtage controleren

Bandenslijtage is een natuurlijk proces dat wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder rijgedrag, wegomstandigheden en bandenkwaliteit. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?