25 jaar ervaring

25 jaar vertrouwen

Gijba Autolease Lingewaard B.V. is al 25 jaar de betrouwbare partner voor ondernemers in Nederland. In deze tijd hebben wij een grote naamsbekendheid opgebouwd in de wereld van autolease en dan met name in het segment waar we u die speciale dienst leveren waarvoor u bij een andere maatschappij tevergeefs aanklopt. Dat zijn de alternatieve financieringsvormen in het geval u een negatieve BKR-codering achter uw naam hebt staan.

Taal van de ondernemer

Bij Gijba spreken de werknemers de taal van de ondernemer. Zij stemmen zich makkelijk en snel af op u, uw behoeften en wat er speelt in uw onderneming. Dat maakt dat u eenvoudig kunt profiteren van hun inzicht in de markt en hun parate kennis.

Krachtenbundeling met LFH

Lease & Finance Huis (LFH) en Gijba Autolease Lingewaard B.V. hebben per 1 juli 2022 de krachten gebundeld om zo de Nederlandse leasemarkt nog beter te kunnen bedienen. Deze samenwerking stelt zowel GIJBA als LFH in staat de groei die ze de afgelopen jaren hebben doorgemaakt te versnellen en de positie als grootste lease intermediair van Nederland verder uit te bouwen.

Positieve ervaringen

Onze ervaring op de markt met klanten met een BKR-codering is bijzonder positief. We ontvingen al meer dan 400 positieve reviews op onze site over onze dienstverlening. Met een gemiddelde score van 5. Dat is het maximum. We zijn heel trots op en blij met dit resultaat en vastbesloten om dit in de toekomst steeds te blijven nastreven.

Offerte aanvragen
06 February 2024

Eenmanszaak met twee bedrijfswagens?

Een eenmanszaak met twee bedrijfswagens? Het kan met Financial Lease via Gijba.

06 February 2024

Als starter een auto leasen

Hoe schaft u als ondernemer een auto aan zonder een grote investering te doen? Er zijn verschillende leasevormen in Nederland die u in deze behoefte kunnen voorzien. 

22 January 2024

Bestelbus leasen

Als ondernemer is een bestelbus leasen slim, vooral als u flexibel, slagvaardig en mobiel wilt zijn.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?