Auto lease BKR registratie

Bent u op zoek naar auto lease met BKR registratie en vraagt u zich af of dit mogelijk is voor u? Dat is zeker mogelijk. Lease een auto met BKR codering bij Gijba Autolease. Wanneer u als ondernemer graag een auto wilt leasen wordt de kans steeds groter dat standaard geldverstrekkers en leasemaatschappijen niet akkoord gaan met de financiering van uw bedrijfswagen.

Als uw autolening elders niet is geaccepteerd, bijvoorbeeld door een negatieve BKR codering, lukt het bij ons in de meeste gevallen wel om uw zakelijke auto financieel te leasen. Kortom: ook zonder positieve BKR registratie kijken wij wat mogelijk is.

Wat is een BKR registratie?

Elke lening die u afsluit wordt geregistreerd bij Bureau Krediet Registratie (afkorting: BKR). Wanneer u een nieuwe lening wilt afsluiten, bijvoorbeeld het leasen van een zakelijke auto, kan de leasemaatschappij zien of u al een lening hebt en of u deze op tijd hebt betaald. Wanneer u geregistreerd staat met een negatieve BKR betekent dit dat u in het verleden ooit moeite hebt gehad met het terugbetalen van een willekeurige lening. In vele gevallen is de lening al afbetaald, al blijft de negatieve BKR staan waardoor het lastiger wordt om bijvoorbeeld te kiezen voor financial lease. Een auto lease met BKR registratie behoort echter dan bij ons nog steeds tot de mogelijkheden.

Kan ik een auto lease met BKR registratie aanvraag doen?

Het korte antwoord: Dat kan. Een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen auto kunt leasen. Wij hebben een eigen acceptatiebeleid met een ruimere acceptatie. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers met een negatieve BKR-codering kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen maken wij de kans groter dat wij u kunnen helpen om tóch voor een auto lease met BKR registratie te slagen. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.

Bekijk onze werkwijze
  • Auto lease BKR registratie

 

Wat is financial lease?

Wanneer u kiest voor financial lease kiest u ervoor om uw (bedrijfs)auto zakelijk te laten financieren door een leasemaatschappij. In ruil voor een vast maandelijks bedrag wordt u direct eigenaar van de auto. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om uw favoriete bedrijfsauto te kopen zonder liquiditeitsverlies. Een auto lease met BKR registratie brengt vele (fiscale) voordelen met zich mee zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Bovendien is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de zakelijke auto komt kijken terug te vorderen. Het is ook mogelijk om de auto te leasen middels financial lease met een negatieve BKR registratie.

Wij kijken naar de mogelijkheden

Als ondernemer kijkt u graag naar wat wél mogelijk is. Wij kijken graag met u mee, bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Dat geldt helemaal voor een auto lease met BKR registratie. Daarmee kunnen we laten zien dat we net dat extra stapje zetten voor u. Als onafhankelijke tussenpersoon ontzorgen wij u volledig en helpen wij u graag persoonlijk op weg. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van autofinancieringen in behandeling nemen. Dit klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw dealer naar keuze.

Op pad met uw zakelijke auto

Van droom naar realiteit. Ga in stijl op pad naar een afspraak met uw bedrijfsauto gefinancierd door ons. Aangezien wij niet aan een merk geboden zijn kunt u achter het stuur kruipen van uw droomauto. U bent helemaal vrij om uw auto helemaal ‘eigen’ te maken, bijvoorbeeld door de zakelijke auto te bestickeren. Daarnaast kunt u met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Gijba maakt een zakelijke auto lease met BKR registratie mogelijk voor u. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. 

Vraag een offerte aan
01 December 2023

Nieuw of gebruikt leasen?

Een nieuwe auto of occasion? Nieuw of gebruikt? Hoe dan ook: het leasen van een auto biedt veel voordelen voor u als ondernemer.

01 December 2023

De voordelen van Grijs kenteken lease

De grijskentekenregeling: hoe werkt deze ook alweer? Hij bespaart in ieder geval geld!

01 December 2023

Actieradius elektrische auto in de winter

Nu de dagen kouder zijn is het logisch dat u zich afvraagt of de accu van uw elektrische auto het volhoudt met deze temperaturen.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?