Auto lease met negatieve bkr

uto lease met negatieve BKR? Het kan! Bij Gijba Autolease Lingewaard B.V.. Wanneer u als ondernemer graag een auto wilt leasen wordt de kans steeds groter dat standaard geldverstrekkers en leasemaatschappijen niet akkoord gaan met de financiering van uw bedrijfswagen.

Als uw autolening elders niet is geaccepteerd, bijvoorbeeld door een negatieve BKR, lukt het bij ons in de meeste gevallen wel om uw zakelijke auto financieel te leasen. Kortom: ook zonder positieve BKR registratie kijken wij wat mogelijk is.

Wat is een BKR registratie?

Elke lening die u afsluit wordt geregistreerd bij Bureau Krediet Registratie (afkorting: BKR). Wanneer u een nieuwe lening wilt afsluiten, bijvoorbeeld het leasen van een zakelijke auto, kan de leasemaatschappij zien of u al een lening heeft en of u deze op tijd heeft betaald. Wanneer u geregistreerd staat met een negatieve BKR betekend dat u in het verleden ooit moeite heeft gehad met het terugbetalen van een willekeurige lening. In vele gevallen is de lening al afbetaald, al blijft de negatieve BKR staan waardoor het lastiger wordt om bijvoorbeeld te kiezen voor financial lease.

Kan ik een auto leasen met een negatieve BKR registratie?

Dat kan. Een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen auto kunt leasen. Wij hebben een eigen acceptatiebeleid met een ruimere acceptatie. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers met een negatieve BKR-codering kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen om tóch een auto te leasen. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.

Wat is financial lease?

Wanneer u kiest voor financial lease kiest u ervoor om uw (bedrijfs)auto zakelijk te laten financieren door een leasemaatschappij. In ruil voor een vast maandelijks bedrag wordt u direct eigenaar van de auto. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om uw favoriete bedrijfsauto te kopen zonder liquiditeitsverlies. Een auto leasen brengt vele (fiscale) voordelen met zich mee zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Bovendien is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de zakelijke auto komt kijken terug te vorderen. Het is ook mogelijk om de auto te leasen middels financial lease met negatieve BKR.

Offerte aanvragen


Wij kijken naar de mogelijkheden

Als ondernemer kijkt u graag naar wat wél mogelijk is. Wij kijken graag met u mee, bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke tussenpersoon wordt u volledig ontzorgt en helpen wij u graag persoonlijk op weg. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van autofinancieringen in behandeling nemen. Dit klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw dealer naar keuze. Meer over onze werkwijze.

Op pad met uw zakelijke auto

Van droom naar realiteit. Ga in stijl op pad naar een afspraak met uw bedrijfsauto gefinancierd door ons. Aangezien wij niet aan een merk geboden zijn kunt u achter het stuur kruipen van uw droomauto. U bent helemaal vrij om uw auto helemaal ‘eigen’ te maken, bijvoorbeeld door de zakelijke auto te bestickeren. Daarnaast kunt u met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt.

Unieke dienstverlening

Bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. bieden u wij een unieke dienstverlening waarmee u toch kunt genieten van de voordelen van een auto lease, ongeacht uw BKR-status. Wij begrijpen dat uw financiële geschiedenis niet altijd alles zegt over uw huidige situatie, en daarom bieden wij flexibele leaseoplossingen speciaal ontworpen voor mensen met een negatieve BKR-registratie. Met onze dienstverlening kunt u alsnog de auto leasen die u nodig hebt, zonder dat een negatieve BKR toetsing een obstakel vormt. Of u nu zelfstandig ondernemer bent, een tijdelijke dip in uw financiën heeft gehad, of om andere redenen te maken heeft met een negatieve BKR-registratie, bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. staan we voor u klaar.

Kies de auto die bij u past

Wij geloven in maatwerk en flexibiliteit. Ons team van ervaren leaseadviseurs luistert naar uw specifieke behoeften en biedt oplossingen die aansluiten bij uw situatie. We begrijpen dat elke persoon en elk financieel traject uniek is. Daarom bieden wij een breed scala aan leaseopties, zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten, zodat u de auto kunt kiezen die perfect bij u past. Bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. streven we naar uitstekende dienstverlening. We nemen de tijd om u persoonlijk te adviseren en te begeleiden gedurende het hele proces. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Wij hechten waarde aan transparantie en duidelijke communicatie, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Contact

Kies voor Gijba Autolease Lingewaard B.V. als uw partner voor auto lease met negatieve BKR toetsing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een oriënterend adviesgesprek of een offerte op maat. Vertrouw op onze unieke dienstverlening en flexibele leaseoplossingen om de auto te leasen die u wilt, ongeacht uw BKR-status. Ontdek de mogelijkheden en ervaar de vrijheid van auto lease bij Gijba Autolease Lingewaard B.V..

Contact opnemen
01 December 2023

Nieuw of gebruikt leasen?

Een nieuwe auto of occasion? Nieuw of gebruikt? Hoe dan ook: het leasen van een auto biedt veel voordelen voor u als ondernemer.

01 December 2023

De voordelen van Grijs kenteken lease

De grijskentekenregeling: hoe werkt deze ook alweer? Hij bespaart in ieder geval geld!

01 December 2023

Actieradius elektrische auto in de winter

Nu de dagen kouder zijn is het logisch dat u zich afvraagt of de accu van uw elektrische auto het volhoudt met deze temperaturen.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?