Auto leasen ZZP

Een auto leasen als zzp’er? Kies voor financial lease

Een auto leasen als zzp’er? Wij helpen u graag op weg! Wanneer u een nieuwe of jong gebruikte auto leaset financieren wij de auto in ruil voor een vast maandelijks bedrag. Op deze manier kunt u als ondernemer doorgroeien zonder eenmalig een groot bedrag uit te geven. Ook als zzp’er. Bovendien brengt financial lease vele (fiscale) voordelen met zich mee.

  • Auto leasen ZZP
  • Auto leasen ZZP

Voordelen een auto leasen

  • Geschikt voor zzp’er
  • Vele (fiscale) voordelen zoals renteaftrek
  • Opgebouwde vermogen blijft binnen de onderneming
  • Mogelijkheden met een negatieve BKR

Waarom een auto financial leasen als zzp’er? Dit zijn de voordelen:

Wanneer u kiest om een auto (of busje) zakelijk te leasen, financieren wij uw auto en wordt u direct eigenaar. Deze zakelijke financiering biedt u als zzp’er de kans om een nieuwe of jong gebruikte auto te kopen zonder liquiditeitsverlies. Zo blijft het grootste deel van uw vermogen binnen de zelfstandig onderneming wanneer u een auto leaset. Daarnaast is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de komt kijken terug te vorderen of voor te financieren. Bovendien profiteert u van de investeringsaftrek en is de rente aftrekbaar. Deze voordelen bieden vooral voor zzp’ers ontzettend veel kansen.


Wat kost het leasen van een auto?

De prijs van het leasen van een auto is afhankelijk van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van de bedrijfsauto. Bij financial lease zijn geen onderhouds-, verzekerings- en reparatiekosten inbegrepen, net zoals bij het kopen van een auto. U bepaalt zelf waar u deze zaken wilt onderbrengen zonder de tussenkomst van ons als leasemaatschappij. Zo kunt u op zoek naar een voordelige partij en houdt u de kosten laag. Wel zo fijn als zzp’er.


Wij kijken naar wat wél mogelijk is

Uit ervaring blijkt dat ondernemers graag kijken naar wat wél mogelijk is. Wij kijken graag met u mee! Samen met u gaan kijken wij naar de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke partij helpen wij u graag persoonlijk op weg en wordt u volledig ontzorgt. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd, bijvoorbeeld door een negatieve BKR registratie. Uw contactpersoon van GIJBA communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw autodealer naar keuze. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van autofinancieringen in behandeling nemen. Wij vinden het een eer om uw zaak aan het rollen te krijgen!

Offerte Auto lease ZZP
01 December 2023

Nieuw of gebruikt leasen?

Een nieuwe auto of occasion? Nieuw of gebruikt? Hoe dan ook: het leasen van een auto biedt veel voordelen voor u als ondernemer.

01 December 2023

De voordelen van Grijs kenteken lease

De grijskentekenregeling: hoe werkt deze ook alweer? Hij bespaart in ieder geval geld!

01 December 2023

Actieradius elektrische auto in de winter

Nu de dagen kouder zijn is het logisch dat u zich afvraagt of de accu van uw elektrische auto het volhoudt met deze temperaturen.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?