Auto leasen ZZP

Een auto leasen als zzp’er? Kies voor financial lease

Een auto leasen als zzp’er? Wij helpen u graag op weg! Wanneer u een nieuwe of jong gebruikte auto leaset financieren wij de auto in ruil voor een vast maandelijks bedrag. Op deze manier kunt u als ondernemer doorgroeien zonder eenmalig een groot bedrag uit te geven. Ook als zzp’er. Bovendien brengt financial lease vele (fiscale) voordelen met zich mee.

  • Auto leasen ZZP
  • Auto leasen ZZP

Voordelen een auto leasen

  • Geschikt voor zzp’er
  • Vele (fiscale) voordelen zoals renteaftrek
  • Opgebouwde vermogen blijft binnen de onderneming
  • Mogelijkheden met een negatieve BKR

Waarom een auto financial leasen als zzp’er? Dit zijn de voordelen:

Wanneer u kiest om een auto (of busje) zakelijk te leasen, financieren wij uw auto en wordt u direct eigenaar. Deze zakelijke financiering biedt u als zzp’er de kans om een nieuwe of jong gebruikte auto te kopen zonder liquiditeitsverlies. Zo blijft het grootste deel van uw vermogen binnen de zelfstandig onderneming wanneer u een auto leaset. Daarnaast is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de komt kijken terug te vorderen of voor te financieren. Bovendien profiteert u van de investeringsaftrek en is de rente aftrekbaar. Deze voordelen bieden vooral voor zzp’ers ontzettend veel kansen.


Wat kost het leasen van een auto?

De prijs van het leasen van een auto is afhankelijk van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van de bedrijfsauto. Bij financial lease zijn geen onderhouds-, verzekerings- en reparatiekosten inbegrepen, net zoals bij het kopen van een auto. U bepaalt zelf waar u deze zaken wilt onderbrengen zonder de tussenkomst van ons als leasemaatschappij. Zo kunt u op zoek naar een voordelige partij en houdt u de kosten laag. Wel zo fijn als zzp’er.


Wij kijken naar wat wél mogelijk is

Uit ervaring blijkt dat ondernemers graag kijken naar wat wél mogelijk is. Wij kijken graag met u mee! Samen met u gaan kijken wij naar de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke partij helpen wij u graag persoonlijk op weg en wordt u volledig ontzorgt. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd, bijvoorbeeld door een negatieve BKR registratie. Uw contactpersoon van GIJBA communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw autodealer naar keuze. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van autofinancieringen in behandeling nemen. Wij vinden het een eer om uw zaak aan het rollen te krijgen!

Offerte Auto lease ZZP
29 November 2022

Duidelijkheid over financial lease

Er zijn veel verschillende leasevormen. In deze publicatie geven wij u inzicht in de mogelijkheden.

29 November 2022

Bestelauto van het jaar 2023

De Renault Kangoo E-Tech van de Ford E-Transit en Mercedes eVito en is uitgeroepen tot bestelauto van het jaar 2023.

29 November 2022

Tips van Gijba voor de wintercontrole

Het is lang mooi weer gebleven in Nederland maar het is nu toch bijna echt winter. Zorg dat uw auto klaar winterproof is en bekijk onze tips.