Auto zakelijk financieren zonder BKR

Een auto zakelijke financieren is simpelweg het leasen van een personenauto of bedrijfsauto. Wanneer u als ondernemer graag een auto zakelijk wilt laten financieren is de kans groot dat geldverstrekkers en leasemaatschappijen niet akkoord gaan met de financiering van uw droomwagen. Door ons acceptatiebeleid is het mogelijk om uw auto zakelijk te financieren zonder BKR registratie. Als uw autolening elders niet is geaccepteerd, bijvoorbeeld door een negatieve BKR, lukt het bij ons in de meeste gevallen wel om uw zakelijke auto financieel te leasen zonder BKR registratie.

Vraag offerte aan

Stap 1: Kies voor de ruime acceptatie van Gijba Autolease

Wanneer u kiest voor het acceptatiebeleid van Gijba Autolease Lingewaard B.V. is  de kans groot dat wij u kunnen helpen bij het zakelijk financieren van uw personenauto of bedrijfsbus. Ook zonder BKR registratie. Samen met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden op het gebied van autofinancieringen. Men kiest regelmatig voor zakelijk financieren zonder BKR wanneer hun aanvraag elders niet wordt geaccepteerd of er een negatieve BKR registratie bekend is.

Stap 2: Wij kijken naar de mogelijkheden

Als ondernemer kijkt u graag naar wat wél mogelijk is. Wij kijken graag met u mee of de investering bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke tussenpersoon wordt u volledig ontzorgt en helpen wij u graag persoonlijk op weg. Is uw aanvraag elders niet geaccepteerd, dan gaan wij graag de uitdaging aan. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van autofinancieringen in behandeling nemen. Dit klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw dealer naar keuze.

Stap 3: Auto zakelijk financieren zonder toetsing

Geen (positieve) BKR registratie hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen auto kunt leasen. Ook zonder BKR toetsing zijn er mogelijkheden. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers die een auto zakelijk willen financieren zonder toetsing kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een jarenlange samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u ook kunnen helpen om een auto te leasen. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.

Stap 4: Op pad met uw zakelijke auto

Van droom naar realiteit. Ga in stijl op pad naar een afspraak met uw bedrijfsauto, zakelijk gefinancierd door ons (zonder BKR). Aangezien wij niet aan een merk gebonden zijn kunt u achter het stuur kruipen van uw droomauto. U bent vrij om uw auto helemaal ‘eigen’ te maken, bijvoorbeeld door de zakelijke auto te bestickeren. Daarnaast kunt u met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt.

Offerte aanvragen
29 September 2023

We hebben een nieuwe locatie!

Bekijk alle foto's van ons splinternieuwe kantoor.

15 September 2023

Beste nieuwkomer in zakenauto van het jaar 2023

De Škoda Enyaq wint zakenauto van het jaar, maar de BMW i4 is de beste nieuwkomer in het segment! 

11 August 2023

Financial lease occasion

Financial lease occasion is een aantrekkelijke optie voor ondernemers die op een voordelige manier een gebruikte auto aan willen schaffen voor zakelijk gebruik.