Een auto zakelijk financieren zonder toetsing? Lease een auto in 4 stappen

Een auto zakelijke financieren is simpelweg het leasen van een zakelijke auto of bedrijfsauto. Wanneer u als ondernemer graag een auto zakelijk wilt laten financieren is de kans groot dat standaard geldverstrekkers en leasemaatschappijen niet akkoord gaan met de financiering van uw bedrijfswagen. Door ons acceptatiebeleid is het mogelijk om uw auto zakelijk te laten financieren zonder toetsing. Als uw autolening elders niet is geaccepteerd, bijvoorbeeld door een negatieve BKR, lukt het bij ons in de meeste gevallen wel om uw zakelijke auto financieel te leasen zonder toetsing.

Offerte aanvragen

Stap 1: Kies voor de ruime acceptatie van Gijba Autolease

Wanneer u kiest voor het acceptatiebeleid van Gijba Autolease Lingewaard B.V. wordt de kans groot dat wij u kunnen helpen bij het zakelijk financieren van uw zakelijke auto of bedrijfsbus. Ook zonder toetsing. Samen met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden op het gebied van autofinancieringen. Men kiest regelmatig voor zakelijk financieren zonder toetsing wanneer hun aanvraag elders niet geaccepteerd is of er een negatieve BKR registratie bekend is.

Stap 2: Wij kijken naar de mogelijkheden

Als ondernemer kijkt u graag naar wat wél mogelijk is. Wij kijken graag met u mee, bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke tussenpersoon wordt u volledig ontzorgt en helpen wij u graag persoonlijk op weg. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van autofinancieringen in behandeling nemen. Dit klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw dealer naar keuze.

Stap 3: Auto zakelijk financieren zonder toetsing

Geen toetsing of een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen auto kunt leasen. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers die een auto zakelijk willen financieren zonder toetsing kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen om tóch een auto te leasen zonder toetsing. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.

Stap 4: Op pad met uw zakelijke auto

Van droom naar realiteit. Ga in stijl op pad naar een afspraak met uw bedrijfsauto, zakelijk gefinancierd door ons (zonder toetsing). Aangezien wij niet aan een merk gebonden zijn kunt u achter het stuur kruipen van uw droomauto. U bent vrij om uw auto helemaal ‘eigen’ te maken, bijvoorbeeld door de zakelijke auto te bestickeren. Daarnaast kunt u met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt.

Offerte aanvragen
19 October 2021

Zonnepanelen kopen of leasen?

In één keer veel geld investeren door zonnepanelen kopen of liever het vermogen binnen de onderneming houden door te leasen? Natuurlijk kunt u onze mening al voorspellen, al is uw mening een stuk belangrijker. Wij hebben de voor- en nadelen van het kopen en leasen van zonnepanelen voor u op een rijtje gezet.

10 September 2021

Gebruikte auto zakelijk leasen

Wanneer u kiest om een gebruikte auto te leasen (financial lease), financieren wij de auto in ruil voor een vast maandelijks bedrag. Op deze manier kunt u als ondernemer doorgroeien.

09 September 2021

Zonnepanelen financial lease

Wilt u geen grote investering doen? Kies er dan voor om uw zonnepanelen te leasen bij GIJBA middels financial lease.