Autolease zonder BKR toetsing

Het kan! Lease een auto zonder bkr toetsing

Wanneer u als ondernemer graag een auto wilt leasen wordt de kans steeds groter dat standaard geldverstrekkers en leasemaatschappijen niet akkoord gaan met de financiering van uw bedrijfswagen. Door ons acceptatiebeleid is het mogelijk om te leasen zonder bkr toetsing. Als uw autolening elders niet is geaccepteerd, bijvoorbeeld door een negatieve BKR, lukt het bij ons in de meeste gevallen wel om uw zakelijke auto financieel te leasen zonder bkr toetsing.

Offerte aanvragen

Stap 1: Kies voor de ruime acceptatie van Gijba Autolease

Wanneer u kiest voor het acceptatiebeleid van Gijba Autolease Lingewaard B.V. wordt de kans groot dat wij u kunnen helpen bij het leasen van een zakelijke auto of bedrijfsbus. Ook zonder BKR toetsing. Samen met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden op het gebied van autolease. Men kiest regelmatig voor zakelijk financieren zonder BKR toetsing wanneer hun aanvraag elders niet geaccepteerd is of er een negatieve BKR registratie bekend is.

Stap 2: Wij kijken naar de mogelijkheden

Als ondernemer kijkt u graag naar wat wél mogelijk is, ook zonder BKR toetsing. Wij kijken graag met u mee, bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke tussenpersoon wordt u volledig ontzorgt en helpen wij u graag persoonlijk op weg. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van autolease in behandeling nemen. Dit klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw dealer naar keuze.

Stap 3: Auto zakelijk financieren zonder toetsing

Geen toetsing of een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen auto kunt leasen. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers die een auto zakelijk willen financieren zonder toetsing kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen om tóch een auto te leasen zonder BKR toetsing. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.

Stap 4: Op pad met uw zakelijke auto

Van droom naar realiteit. Ga in stijl op pad naar een afspraak met uw bedrijfsauto, zakelijk gefinancierd door ons (zonder BKR toetsing). Aangezien wij niet aan een merk gebonden zijn kunt u achter het stuur kruipen van uw droomauto. U bent vrij om uw auto helemaal ‘eigen’ te maken, bijvoorbeeld door de zakelijke auto te bestickeren. Daarnaast kunt u met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Wij vinden het een eer om uw zaak aan het rollen te krijgen!

Offerte aanvragen
04 May 2023

Taxi modellen 2023

Een taxi kopen voor uw onderneming is een grote investering. Maar deze hoeft u niet in één keer te doen. 

04 May 2023

300 positieve reviews!

We hebben de 300 reviews behaald, met een gemiddelde score van 5 uit 5!

06 April 2023

Subsidie elektrische bedrijfsautos

Wilt u weten wat de huidige status is van de SEBA, de Subsidie Elektrische Bedrijfsauto's? Lees dan verder en kom er alles over te weten.