Bestelwagen leasen

Bestelwagen, bestelbus of bedrijfswagen leasen? Hoe u het ook wilt noemen, wij helpen u graag op weg! Wanneer u een nieuwe of jong gebruikte bestelwagen leaset financieren wij de bedrijfsbus in ruil voor een vast maandelijks bedrag. Op deze manier kunt u als ondernemer doorgroeien zonder eenmalig een groot bedrag uit te geven. Bovendien brengt het leasen van een bestelwagen vele (fiscale) voordelen met zich mee.

Bestelwagen leasen


Voordelen bestelwagen leasen

  • Vele (fiscale) voordelen zoals renteaftrek;
  • Opgebouwde vermogen blijft binnen de onderneming;
  • Mogelijkheden met een negatieve BKR.

Waarom een bestelwagen financial leasen? Nog meer voordelen:

Wanneer u kiest om een bestelwagen zakelijk te leasen, financieren wij uw bedrijfswagen en wordt u direct eigenaar van het voertuig. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om een nieuwe of jong gebruikte bestelbus te kopen zonder liquiditeitsverlies. Zo blijft het grootste deel van uw vermogen binnen de onderneming wanneer u een bedrijfswagen leaset. Daarnaast is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de komt kijken terug te vorderen of voor te financieren. Bovendien profiteert u van de investeringsaftrek en is de rente aftrekbaar. Voor elke ondernemer bieden deze voordelen ontzettend veel kansen.

Wat kost het leasen van een bestelwagen?

De prijs van het leasen van een bestelwagen is afhankelijk van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van de bestelauto. Bij financial lease zijn geen onderhouds-, verzekerings-, en reparatiekosten inbegrepen, net zoals bij het kopen van een bestelbus. U bepaalt zelf waar u deze zaken wilt onderbrengen zonder de tussenkomst van ons als leasemaatschappij. Zo kunt u op zoek naar een voordelige partij en houdt u de kosten laag.

Wij kijken naar wat wél mogelijk is

Ondernemers kijken graag naar wat wél mogelijk is. Wij kijken graag met u mee! Samen met u gaan kijken wij naar de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke partij helpen wij u graag persoonlijk op weg en wordt u volledig ontzorgt. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Uw contactpersoon van Gijba Autolease Lingewaard B.V. communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw bedrijfswagendealer naar keuze. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van bestelwagenfinancieringen in behandeling nemen.

De weg op met uw bestelwagen

Ga veilig van afspraak naar afspraak met een door ons gefinancierde bestelwagen. Aangezien wij niet aan een merk geboden zijn kunt u achter het stuur kruipen van uw ideale bestelbus. U kunt met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en is het toegestaan om uw bestelwagen helemaal naar wens in te richten en te bestickeren.

Lease een bestelwagen
04 May 2023

Taxi modellen 2023

Een taxi kopen voor uw onderneming is een grote investering. Maar deze hoeft u niet in één keer te doen. 

04 May 2023

300 positieve reviews!

We hebben de 300 reviews behaald, met een gemiddelde score van 5 uit 5!

06 April 2023

Subsidie elektrische bedrijfsautos

Wilt u weten wat de huidige status is van de SEBA, de Subsidie Elektrische Bedrijfsauto's? Lees dan verder en kom er alles over te weten.