Duidelijke visie

Duidelijke visie

Bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. hebben wij een duidelijke visie. Wij streven ernaar financieringsmogelijkheden aan te bieden aan klanten die een negatieve BKR-codering hebben. We willen deze groep ondernemers helpen bij hun bedrijfsvoering op het gebied van broodnodige mobiliteit. We hanteren korte/ snelle reactietijden en bij ons staat het klantcontact op plaats nummer één.

Ervaring

We hebben veel ervaring op de markt voor MKB-klanten. We verwerken talloze aanvragen per dag en voeren een eigen acceptatiebeleid. We werken met een groot aantal banken en andere financiële instellingen samen. Het is bekend dat veel standaard geldverstrekkers steeds moeizamer aan speciale financieringen meewerken. Dat beperkt onder andere starters en zzp’ers, maar ook mensen die buiten hun schuld in financieel zwaar weer hebben gezeten.

Verbreding doelgroepen

De verbreding van de doelgroepen is kenmerkend voor onze werkwijze en een logisch gevolg daarvan. Wij sluiten bij voorbaat niemand en zeker geen ondernemers uit. Bij ons vindt u een vrije voertuigkeuze. Dat betekent dat u niet verplicht bent om een door ons bepaalde leverancier te accepteren. Dat bepaalt u nog altijd zelf. Wat wij wel blijven doen is u als klant blijven begeleiden door het gehele proces. In voetbaltermen: wij blijven kort op de bal zitten. En dat is in uw belang.

Offerte aanvragen
06 February 2024

Eenmanszaak met twee bedrijfswagens?

Een eenmanszaak met twee bedrijfswagens? Het kan met Financial Lease via Gijba.

06 February 2024

Als starter een auto leasen

Hoe schaft u als ondernemer een auto aan zonder een grote investering te doen? Er zijn verschillende leasevormen in Nederland die u in deze behoefte kunnen voorzien. 

22 January 2024

Bestelbus leasen

Als ondernemer is een bestelbus leasen slim, vooral als u flexibel, slagvaardig en mobiel wilt zijn.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?