Een occasion zakelijk financieren? Lease een occasion auto in 3 stappen

Een occasion zakelijke financieren is simpelweg het leasen van een gebruikte zakelijke auto of bedrijfsauto. Bij deze vorm van leasen op de zakelijke markt wordt u de economisch eigenaar van de occasion. De auto kan dus direct van u zijn. Dit brengt vele (fiscale) voordelen met zich mee, zoals renteaftrek. Daarnaast hoeft u niet in één keer een grote investering te doen waardoor een groot deel van uw vermogen dat u heeft opgebouwd binnen de onderneming blijft. Bovendien rijdt u in een auto waarbij de eerste afschrijvingen al achter de rug zijn. Dit biedt voor elke starter, kleine ondernemer of zzp’er ontzettend veel kansen.

Offerte aanvragen


Stap 1: Kies voor financial lease

Waarom kunt u het beste kiezen voor financial lease? Wanneer u kiest om een occasion zakelijk te leasen financieren wij uw tweedehands auto en wordt u direct eigenaar van deoccasion. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om een gebruikte bedrijfsauto te kopen zonder liquiditeitsverlies. Daarnaast is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de zakelijke auto komt kijken terug te vorderen. Bovendien is de rente aftrekbaar. Dat klinkt goed toch?

Stap 2: Bepaal de prijs

De prijs van het leasen van een gebruikte bedrijfswagen, bus of auto is afhankelijk van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van het voertuig. Bij financial lease zijn geen onderhouds-, verzekerings-, en reparatiekosten inbegrepen, net zoals bij het kopen van een gebruikte auto. U bepaalt zelf waar u deze zaken wilt onderbrengen zonder de tussenkomst van ons als leasemaatschappij. Zo kunt u op zoek naar een voordelige partij en houdt u de kosten laag.

Stap 3: Kijk samen met ons naar de mogelijkheden

Als ondernemer kijkt u graag naar wat wél mogelijk is. Wij kijken graag met u mee, bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke tussenpersoon wordt u volledig ontzorgt en helpen wij u graag persoonlijk op weg. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van autofinancieringen in behandeling nemen. Dit geldt ook voor occasions. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw dealer naar keuze.

Offerte aanvragen
17 May 2024

Regeneratief rijden

Regeneratief rijden is een slimme technologie die energie terugwint wanneer je vertraagt of remt in een auto.

17 May 2024

Bijtellingsvrij rijden

Bijtellingsvrij rijden biedt de mogelijkheid om kosten te verlagen en uw rijervaring te verbeteren

17 May 2024

5 tips om te besparen op brandstof

Gelukkig zijn er verschillende manieren om slim om te gaan met uw brandstofverbruik en zo geld te besparen. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?