Gebruikte bedrijfsauto leasen

Wanneer u kiest om een gebruikte bedrijfsauto te leasen, financieren wij de auto in ruil voor een vast maandelijks bedrag. Op deze manier kunt u als ondernemer doorgroeien zonder eenmalig een groot bedrag uit te geven. Daarnaast rijdt u in een bedrijfsauto waarbij de eerste afschrijvingen al achter de rug zijn. Hierdoor brengt het leasen van een tweedehands auto nog meer (fiscale) voordelen met zich mee.

Offerte aanvragen


Waarom een gebruikte bedrijfsauto zakelijk leasen? De voordelen:

Wanneer u kiest om een gebruikte bedrijfsauto, bedrijfswagen of bedrijfsbus zakelijk te leasen, financieren wij uw gebruikte bedrijfsauto en wordt u direct eigenaar van de bedrijfswagen. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om een (jong) gebruikte bedrijfsauto te kopen zonder liquiditeitsverlies. Zo blijft het grootste deel van uw vermogen binnen de onderneming wanneer u een gebruikte auto leaset. Daarnaast is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de komt kijken terug te vorderen of voor te financieren. Bovendien profiteert u van de investeringsaftrek, is de rente aftrekbaar en zijn de eerste afschrijvingen van de (jong) gebruikte bedrijfsauto al voltooid. Voor elke ondernemer bieden deze voordelen ontzettend veel kansen.

Wat kost het leasen van een gebruikte bedrijfsauto?

De prijs van het leasen van een gebruikte bedrijfswagen, bus of auto is afhankelijk van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van het voertuig. Bij financial lease zijn geen onderhouds-, verzekerings-, en reparatiekosten inbegrepen, net zoals bij het kopen van een gebruikte auto. U bepaalt zelf waar u deze zaken wilt onderbrengen zonder de tussenkomst van ons als leasemaatschappij. Zo kunt u op zoek naar een voordelige partij en houdt u de kosten laag.

Kan ik een gebruikte bedrijfsauto leasen met negatieve BKR?

Dat kan. Een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen gebruikte bedrijfsauto kunt leasen. Wij hebben een eigen acceptatiebeleid met een ruimere acceptatie. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers met een negatieve BKR-codering kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen bij het leasen van een gebruikte bedrijfsauto. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.

Hoe lease ik als ondernemer een gebruikte bedrijfsauto?

Op basis van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van de gebruikte bedrijfsauto kijken graag met u mee hoe u het beste een gebruikte bedrijfsauto kunt leasen. Als onafhankelijke partij helpen wij u persoonlijk op weg en wordt u volledig ontzorgt. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Uw contactpersoon van Gijba Autolease Lingewaard B.V. communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw bedrijfswagendealer naar keuze. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van bedrijfswagenfinancieringen in behandeling nemen.

Offerte aanvragen
17 May 2024

Regeneratief rijden

Regeneratief rijden is een slimme technologie die energie terugwint wanneer je vertraagt of remt in een auto.

17 May 2024

Bijtellingsvrij rijden

Bijtellingsvrij rijden biedt de mogelijkheid om kosten te verlagen en uw rijervaring te verbeteren

17 May 2024

5 tips om te besparen op brandstof

Gelukkig zijn er verschillende manieren om slim om te gaan met uw brandstofverbruik en zo geld te besparen. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?