Gebruikte bedrijfsbus leasen

Wanneer u kiest om een gebruikte bedrijfsbus te leasen, financieren wij de auto in ruil voor een vast maandelijks bedrag. Op deze manier kunt u als ondernemer doorgroeien zonder eenmalig een groot bedrag uit te geven. Daarnaast rijdt u in een bedrijfsbus waarbij de eerste afschrijvingen al achter de rug zijn. Hierdoor brengt het leasen van een tweedehands bedrijfsbus nog meer (fiscale) voordelen met zich mee.

Offerte aanvragen


Waarom een gebruikte bedrijfsbus zakelijk leasen? De voordelen:

Wanneer u kiest om een gebruikte bedrijfsbus of bedrijfswagen zakelijk te leasen, financieren wij uw gebruikte bedrijfsbus en wordt u direct eigenaar van de bedrijfswagen. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om een (jong) gebruikte bedrijfsbus te kopen zonder liquiditeitsverlies. Zo blijft het grootste deel van uw vermogen binnen de onderneming wanneer u een gebruikte bedrijfsbus leaset. Daarnaast is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de komt kijken terug te vorderen of voor te financieren. Bovendien profiteert u van de investeringsaftrek, is de rente aftrekbaar en zijn de eerste afschrijvingen van de (jong) gebruikte bedrijfsbus al voltooid. Voor elke ondernemer bieden deze voordelen ontzettend veel kansen.

Wat kost het leasen van een gebruikte bedrijfsbus?

De prijs van het leasen van een gebruikte bedrijfsbus, bus of auto is afhankelijk van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van het voertuig. Bij financial lease zijn geen onderhouds-, verzekerings-, en reparatiekosten inbegrepen, net zoals bij het kopen van een gebruikte auto. U bepaalt zelf waar u deze zaken wilt onderbrengen zonder de tussenkomst van ons als leasemaatschappij. Zo kunt u op zoek naar een voordelige partij en houdt u de kosten laag.

Kan ik een gebruikte bedrijfsbus leasen met negatieve BKR?

Dat kan. Een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen gebruikte bedrijfsbus kunt leasen. Wij hebben een eigen acceptatiebeleid met een ruimere acceptatie. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers met een negatieve BKR-codering kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen bij het leasen van een gebruikte bedrijfsbus. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.

Hoe lease ik als ondernemer een gebruikte bedrijfsbus?

Op basis van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van de gebruikte bedrijfsbus kijken graag met u mee hoe u het beste een gebruikte bedrijfsbus kunt leasen. Als onafhankelijke partij helpen wij u persoonlijk op weg en wordt u volledig ontzorgt. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Uw contactpersoon van Gijba Autolease Lingewaard B.V. communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw bedrijfswagendealer naar keuze. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van bedrijfswagenfinancieringen in behandeling nemen.

Offerte aanvragen
01 July 2024

Op vakantie met financial leaseauto

Met een financial leaseauto profiteert u van tal van voordelen, waaronder onbeperkte kilometers en de vrijheid om te rijden waar u maar wilt.

01 July 2024

BTW of marge auto: wat u moet weten

De keuze tussen een btw- of margeauto is een belangrijke beslissing voor ondernemers die op zoek zijn naar een zakelijke occasion om te leasen.

01 July 2024

Grijs kenteken regeling

De grijs kenteken regeling is een speciale regeling in Nederland die van toepassing is op voertuigen die hoofdzakelijk bedoeld zijn voor goederenvervoer.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?