Leasen zonder BKR

Het kan!

Wanneer u als ondernemer graag een auto wilt leasen wordt de kans steeds groter dat standaard geldverstrekkers en leasemaatschappijen niet akkoord gaan met de financiering van uw bedrijfswagen. Door ons acceptatiebeleid is het mogelijk om te leasen zonder BKR. Als uw autolening elders niet is geaccepteerd, bijvoorbeeld door een negatieve BKR, lukt het bij ons in de meeste gevallen wel om uw zakelijke auto financieel te leasen zonder BKR.

Offerte aanvragen


Wat is financial lease zonder toetsing?

Wanneer u kiest voor financial lease zonder bkr, kiest u ervoor om uw (bedrijfs)auto zakelijk te laten financieren door een leasemaatschappij met een eigen acceptatieprocedure. Daarbij wordt er samen met u gekeken naar de mogelijkheden op het gebied van autofinancieringen. Men kiest regelmatig voor leasen zonder bkr wanneer hun aanvraag elders niet geaccepteerd is of er een negatieve BKR registratie bekend is.

In ruil voor een vast maandelijks bedrag wordt u direct eigenaar van de (elektrische) auto. Dit kan zowel een gebruikte als een nieuwe auto zijn. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om uw favoriete bedrijfsauto te leasen zonder bkr. Een auto leasen zonder bkr brengt vele (fiscale) voordelen met zich mee, zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Bovendien is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de zakelijke auto komt kijken terug te vorderen.

Wat is een BKR registratie?

Elke lening die u afsluit wordt geregistreerd bij Bureau Krediet Registratie (afkorting: BKR). Deze registratie wordt in de volksmond ook wel 'toetsing' genoemd. Wanneer u een nieuwe lening wilt afsluiten, bijvoorbeeld het leasen van een zakelijke auto, kan de leasemaatschappij zien of u al een lening heeft en of u deze op tijd heeft betaald. Wanneer u geregistreerd zonder BKR of met een negatieve BKR heeft u waarschijnlijk in het verleden moeite gehad met het terugbetalen van een willekeurige lening. In vele gevallen is de lening al afbetaald, al blijft de negatieve BKR registratie staan waardoor het lastiger wordt om bijvoorbeeld te kiezen voor financial lease.

Kan ik een auto leasen zonder BKR? 

Dat kan. Geen BKR of een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen auto kunt leasen. Wij hebben een eigen werkwijze en acceptatiebeleid met een ruimere acceptatie. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers die een auto willen leasen zonder BKR kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen om tóch een auto te leasen zonder BKR. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en alle andere ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.

Wij kijken naar de mogelijkheden

Als ondernemer kijkt u graag naar wat wél mogelijk is. Gijba kijkt graag met u mee, bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke tussenpersoon wordt u volledig ontzorgt en helpen wij u graag persoonlijk op weg. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van autofinancieringen in behandeling nemen. Dit klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw dealer naar keuze.

Op pad met uw zakelijke auto

Van droom naar realiteit. Ga in stijl op pad naar een afspraak met uw bedrijfsauto gefinancierd door ons. Aangezien wij niet aan een merk geboden zijn kunt u achter het stuur kruipen van uw droomauto. U bent helemaal vrij om uw auto ‘eigen’ te maken, bijvoorbeeld door de zakelijke auto te bestickeren. Daarnaast kunt u met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt.

Wij vinden het een eer om uw zaak aan het rollen te krijgen! Welkom bij Gijba Autolease Lingewaard B.V.

Offerte aanvragen
01 December 2023

Nieuw of gebruikt leasen?

Een nieuwe auto of occasion? Nieuw of gebruikt? Hoe dan ook: het leasen van een auto biedt veel voordelen voor u als ondernemer.

01 December 2023

De voordelen van Grijs kenteken lease

De grijskentekenregeling: hoe werkt deze ook alweer? Hij bespaart in ieder geval geld!

01 December 2023

Actieradius elektrische auto in de winter

Nu de dagen kouder zijn is het logisch dat u zich afvraagt of de accu van uw elektrische auto het volhoudt met deze temperaturen.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?