Leasen zonder cijfers

Wilt u een auto leasen zonder cijfers te overleggen? Het is bekend dat zelfstandig ondernemers steeds vaker een bedrijfsauto of personenauto leasen. Of je nu een eenmanszaak hebt een BV of maatschap: in principe is het leasen van een auto zonder cijfers veel gemakkelijker dan u soms denkt.

Waar start u met het vinden van een auto voor de zaak? Is het de eerste keer dat u voor een leaseauto gaat of de komende tijd juist meerdere auto’s wilt aanschaffen? Ook voor een tweedehands leaseauto, ook wel occasion lease kunt u bij ons terecht. Sterker nog we zijn vooral gespecialiseerd in auto’s leasen zonder cijfers tot zo’n vijf jaar oud. Waar mogelijk met zo weinig mogelijk kilometers.

Juiste auto leasen zonder cijfers

U bent starter, ZZP’er, hebt een BV of VOF en wilt mobiel zijn met uw bedrijf dan zoeken we de juiste auto met daar de goedkoopste leasedeal dat past bij jouw situatie. Het maakt daarbij weinig uit of u voor een Toyota Aygo, Audi A1, Renault Megane, BMW 3-serie, VW Transporter of een Porsche Cayenne gaat.

Offerte aanvragen
  • Leasen zonder cijfers


Een auto leasen zonder cijfers, hoe zit dit?

Financial Lease zonder jaarcijfers daar leest u veel over, maar hoe zit dit? U hoeft ons niet het exacte merk en type door te geven. Uiteraard kunt u heel specifiek een auto, type en uitvoering doorgeven, maar u kunt ons doorgeven in welke categorie u een leaseauto zou willen zoeken (budget, luxe, klein, groot, kleur, uitvoering). Met het doorgeven van uw KVK-nummer en wat basisgegevens kunnen we al aan de slag voor u om te onderzoeken of leasen zonder cijfers haalbaar is voor u. U hoeft daarom geen jaarrekeningen naar ons door te sturen. We kijken vervolgens wat het maximaal haalbare is in uw bedrijfscategorie en matchen deze met de algemeen bekende gedeponeerde cijfers van jouw bedrijf. Dan kijken we welke auto courant is, geschikt voor het werk dat u doet of wilt gaan doen.

 

Leaseauto voor jezelf en een medewerker

Met het te kennen geven van uw wensen is het voor de specialisten van Gijba Autolease Lingewaard B.V. mogelijk om gericht te zoeken naar de juiste auto of het juiste wagenpark. En dan uiteraard leasen zonder cijfers. Stel: u wilt een auto voor u zelf en een medewerker(s). Een Volvo XC60 leasen op basis van financial lease en een zuinige Volkswagen Up! om te gebruiken voor de dagelijkse routes naar klanten. Beide op basis van financial lease. U hebt bij beide auto’s een speciale wens dan gaan we met die wensen op zoek naar de beste match.

 

Occasion leasen zonder cijfers

Wat is occasion lease? Er zijn verschillende vormen van occasion lease, waarvan financial lease zzp, occasion lease zzp, ZZP lease en MKB lease de bekendste vormen zijn. Ondernemers die gebruik maken van occasion lease zzp kopen een bedrijfsmiddel en vervolgens zorgt de occasion leasemaatschappij voor de zakelijke financial lease. Is een occasion leasen zonder cijfers geschikt voor u? Indien u (startende) zzp'er bent wel! Maandelijks lost u een gedeelte van de tweedehands auto occasion af in identieke termijnen. Tijdens de financial lease zzp looptijd bent u al economisch eigenaar, de occasion staat immers op uw naam en de factuur is aan uw onderneming gericht. De tweedehands auto occasion mag u op de bedrijfsbalans activeren. U profiteert met occasion lease zzp, financial lease zzp, lease MKB en ZZP lease van de investerings- en renteaftrek.

Contact opnemen
17 May 2024

Regeneratief rijden

Regeneratief rijden is een slimme technologie die energie terugwint wanneer je vertraagt of remt in een auto.

17 May 2024

Bijtellingsvrij rijden

Bijtellingsvrij rijden biedt de mogelijkheid om kosten te verlagen en uw rijervaring te verbeteren

17 May 2024

5 tips om te besparen op brandstof

Gelukkig zijn er verschillende manieren om slim om te gaan met uw brandstofverbruik en zo geld te besparen. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?