Auto leasen als ondernemer

Een auto zakelijk financieren? Lease een auto in drie stappen bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. Een auto leasen als ondernemer is simpelweg het leasen van een zakelijke auto of bedrijfsauto. Bij deze vorm van leasen op de zakelijke markt wordt u economisch eigenaar van de bedrijfsauto. De auto kan dus direct van u zijn.

Een auto leasen als ondernemer brengt vele (fiscale) voordelen met zich mee, zoals renteaftrek. Daarnaast hoeft u niet in één keer een grote investering te doen. Daardoor blijft een groot deel van uw vermogen dat u hebt opgebouwd binnen de onderneming. Voor elke grote en kleine ondernemer of zzp’er is dit ontzettend fijn.

Stappenplan

U vindt bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. een helder stappenplan voor het als ondernemer leasen van een zakelijke auto. 

  • Kies voor financial lease

Waarom kunt u het beste kiezen voor financial lease? Wanneer u kiest om een auto zakelijk te leasen financieren wij uw bedrijfsauto en bent u direct eigenaar van de auto. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om uw favoriete bedrijfsauto te kopen zonder liquiditeitsverlies. Daarnaast is het mogelijk om de btw die u bij de financiering van de zakelijke auto betaalt terug te vorderen. Bovendien is de rente aftrekbaar. Dat klinkt goed toch?

  • Wij kijken naar de mogelijkheden

Als ondernemer kijkt u graag naar wat wél mogelijk is. Wij kijken graag met u mee. Bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke tussenpersoon ontzorgen we u volledig en helpen wij u graag persoonlijk op weg bij het auto leasen als ondernemer. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Wij hanteren onze eigen acceptatieprocedure. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van autofinancieringen in behandeling nemen. Dit klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw dealer naar keuze. 

  •  Op pad met uw zakelijke auto

Van droom naar realiteit. Ga in uw eigen stijl op pad naar uw afspraak met uw bedrijfsauto gefinancierd door Gijba Autolease Lingewaard B.V. Wij zijn niet aan een merk gebonden. Een auto leasen als ondernemer betekent dus achter het stuur kruipen van uw droomauto. U bent helemaal vrij om uw auto helemaal naar uw zin te maken. Door bijvoorbeeld uw wagen te voorzien van uw bedrijfsnaam en/of -logo. Daarnaast kunt u met een gerust hart de weg op, omdat we heldere afspraken maken over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt.

Geen jaarcijfers nodig

Een auto leasen als ondernemer en het rondkrijgen van de financiering voor bedrijfsmiddelen kan soms lastig zijn. Helemaal als startende ondernemer. Financiële instellingen vragen om meerdere jaarverslagen bij het indienen van een leaseaanvraag. Soms ontbreken die nu eenmaal. Dat begrijpen wij. In sommige gevallen hebben wij dan ook geen jaarcijfers nodig. En kunt u dus toch een auto leasen als ondernemer. En binnenkort comfortabel in uw leaseauto rijden.

Voorwaarden voor auto leasen als ondernemer zonder jaarcijfers

Wanneer u nog geen jaarcijfers kunt overleggen, omdat u net gestart bent met uw onderneming, kan de bank vragen om een persoonlijke kredietcheck. Ook is het mogelijk om een hoger bedrag aan te betalen (bijv. 20% van de aanschafwaarde exclusief btw). Let er altijd op dat u een realistische aanvraag indient voor een passend vervoermiddel. De kans op acceptatie van de bank is het grootst als u kijkt naar een auto met een aanschafwaarde van minder dan € 25.000,-.

Leasen voor alle ondernemers

Bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. adviseren we startende ondernemers, zzp’ers en mkb’ers over de beste opties voor het leasen van een zakelijke auto. Ook voor u geldt dus dat wij u een passend voorstel kunnen doen. We adviseren u bijvoorbeeld tijdens het proces van een auto leasen als ondernemer of het vervoer past bij uw werkzaamheden. Ook kan de bank vragen om een aanbetaling. Onze Lease Adviseurs kijken graag mee naar de ideale leaseauto voor uw bedrijf.

Voordelen een auto leasen als ondernemer

  • Kleinschaligheidsaftrek op de auto
  • Ruime keuze uit nieuwe auto’s of occasions
  • Geen kilometerbeperking
  • Belastingvoordelen voor startende ondernemers
  • Als startende ondernemer kunt u bij de Belastingdienst investeringen waarop u kleinschaligheidsinvesteringaftrek krijgt ook ‘willekeurig’ afschrijven. Dit kan maar liefst tot drie jaar nadat u met uw onderneming bent gestart.

Vrijheden van financial lease

De mogelijkheden en vrijheid die financial lease u biedt zijn eindeloos. Zo kunt u de auto maandelijks aflossen en het geld dat u bespaart gebruiken om te investeren. Ondertussen bent u door het auto leasen als ondernemer economisch eigenaar. Ook zijn er veel fiscale voordelen, rijdt u een onbeperkt aantal kilometers en kunt u mede bepalen hoe uw leasevoorwaarden eruit gaan zien. Zaken als onderhoud, verzekeringen en reparaties hebt u ook volledig zelf in de hand.

Meer weten over autolease als ondernemer?
Neemt u dan contact op met uw Gijba lease specialist via 0481 - 42 04 44

  •  Auto leasen als ondernemer
« Terug naar overzicht
18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?