Auto leasen zakelijk zzp

Bij veel geldverstrekkers is het moeilijk voor starters en zzp'ers om qua mobiliteit uit de startblokken te komen. Dat beperkt starters en zzp’ers in hun groeimogelijkheden. Wij vinden dat dit anders hoort te gaan. Een auto zakelijk leasen als zzp'er bij Gijba is dus anders. Wij hanteren een ruimere acceptatie, waardoor de kans erg groot is dat u bij ons uw zaak rond krijgt.

Veel instellingen vragen om meerdere jaarverslagen bij het indienen van een leaseaanvraag en als startende ondernemer of zzp'er vormt dat een probleem. Bij Gijba kijken we - samen met u -  liever naar de mogelijkheden. Lees hier meer over ons unieke acceptatiebeleid.

Auto leasen zakelijk zzp

Bij Gijba adviseren we namelijk graag startende ondernemers over de beste opties voor het auto leasen zakelijk zzp. Wij kunnen bijna iedereen een passend voorstel doen. Onze specialisten denken graag met u mee.

Voordelen van leasen voor starters en zzp'ers:

 • Kleinschaligheidsaftrek
 • Kies een nieuwe of gebruikte auto
 • Kilometerbeperking niet van toepassing
 • Belastingvoordeel
 • Als startende ondernemer kunnen investeringen waarop de kleinschaligheidsinvesteringaftrek van toepassing is ook willekeurig afgeschreven worden (tot drie jaar na de start van de onderneming). De afschrijving kan optimaal over de jaren verdeeld worden. Over de afschrijving is belastingteruggave mogelijk.

Zzp leasen

In het leven van een zelfstandig ondernemer staat één ding centraal: knopen doorhakken. U bepaalt hoe u uw business vormgeeft, hoe u nieuwe opdrachtgevers binnenhaalt, hoe er iedere maand weer voldoende geld op uw rekening komt en welke investeringen u doet. Investeringen in bedrijfsmiddelen als een computer, mobiele telefonie en een auto leasen zakelijk zzp zijn essentieel voor uw ondernemerschap. En dat gaat vaak over flinke bedragen. Het is dan ook terecht dat zoveel ondernemers besluiten hun auto van de zaak te leasen. Geen grote investeringen, maar maandelijks een vast leasebedrag betalen en direct dé perfecte auto voor uw onderneming kunnen rijden. Dat is ideaal toch?

Auto leasen zakelijk zzp ook voor startende zzp’ers

Het rondkrijgen van de financiering voor bedrijfsmiddelen kan soms lastig zijn. In het bijzonder als startende zzp’er. Financiële instellingen vragen om meerdere jaarverslagen bij het indienen van een lease-aanvraag. En als startende zzp’er hebt u deze vanzelfsprekend nog niet. Dát is het moment waarop een beroep doet op de specialisten van Gijba Autolease Lingewaard B.V. Wij hebben in veel gevallen geen jaarcijfers nodig! Ook als startende zzp’er kunt u dus gewoon een geschikte auto voor uw onderneming rijden. 

Belangrijkste voordelen van financial lease auto leasen zakelijk zzp

 • U hoeft niet in één keer een grote investering te doen
 • U bepaalt zelf de looptijd van het contract
 • Geen kilometerbeperking
 • U profiteert van fiscale voordelen zoals bijvoorbeeld investeringsaftrek en renteaftrek
 • U hebt recht op terugvordering van de btw over de aanschafprijs

Eén klein nadeel van een auto leasen zakelijk zzp

Net als bij het kopen van een auto zijn er bij financial lease geen onderhouds-, verzekerings-, en reparatiekosten inbegrepen. Dit nadeel kan bij een auto leasen zakelijk zzp in uw voordeel werken. U bepaalt namelijk zelf waar u deze zaken wilt onderbrengen. Er bestaat geen leasemaatschappij die dit voor u beslist. Net als bij de rest van uw ondernemerschap hebt u het dus ook hier zelf in de hand hoe voordelig u uitkomt wanneer het om het onderhoud, de verzekeringen en de reparatiekosten van uw auto gaat.

Financial lease voor zzp’ers

Auto leasen zakelijk zzp is het meest lucratief om dit in de vorm van financial lease te doen. Dit is een zakelijke vorm van leasen waarbij de auto in uw eigendom overgaat. Financial lease is te vergelijken met het afsluiten van een hypotheek op een huis. U koopt de auto op afbetaling waarbij u zelf mede het maandelijkse bedrag bepaalt. Aan het einde van de leaseovereenkomst bent u volledig eigenaar van de auto. U beslist zelf bij welke garage u uw auto laat onderhouden, hoeveel kilometers u ermee rijdt en of u de auto ook privé wilt gebruiken. Als ondernemer hebt u de optie om te kiezen voor financial lease. Financial lease biedt aan ondernemers meer vrijheid dan operational lease en brengt enorm veel  (fiscale) voordelen met zich mee, zoals het direct terugvorderen van de btw, behoud van schadevrije jaren en een onbeperkt kilometrage.

Meer weten over Financial Lease? Neemt u dan contact op met uw Gijba lease specialist via 0481 - 42 04 44

 

 • Auto leasen zakelijk zzp
« Terug naar overzicht
18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?