Beste nieuwkomer in zakenauto van het jaar 2023

Tadaa. De zakenauto van 2023 is?

Waar de jury vorig jaar de Škoda Enyaq uitriep tot beste nieuwkomer in de Zakenauto van het Jaar verkiezing, wint een elektrische SUV dit jaar de titel in de hoofdcategorie. De prijs voor beste nieuwkomer werd dit keer gewonnen door de elektrische sedan: BMW i4. Volgens de jury ‘een echte elektrische auto voor de liefhebber’.

De Skoda Enyaq

De Zakenauto van het Jaar 2023 is de Škoda Enyaq. Deze scoort bijzonder hoog als het gaat om prijs-kwaliteit verhouding en het is tevens een veelzijdige auto als het gaat om toekomstbestendigheid en gebruiksgemak. Met een chassis van Volkswagen, maar de prijscategorie van Skoda, is deze elektrische SUV geschikt voor elke ondernemer die een ruime gezinsauto zoekt, rijcomfort op prijs stelt, maar niet de hoofdprijs wil betalen.

Elektrische zakenauto 2023

De Enyaq is de best verkochte elektrische auto van het afgelopen jaar, en de BMW i4 heeft de potentie om die status in 2024 te behalen. De BMW i4 is de volledig elektrisch aangedreven versie van de BMW 4 Serie Gran Coupé. Een sportieve bak, een chique design en een hoge actieradius. Dat er een verschuiving plaatsvindt in de automotive naar elektrisch rijden, is overal zichtbaar. Niet alleen nieuwe elektrische auto’s winnen terrein, maar ook tweedehands EV’s worden steeds populairder. Naast een interessante subsidieregeling voor bedrijfsauto’s (SEBA), stimuleert de overheid ook het leasen van elektrische personenauto’s door korting te geven op de bijtelling.

Offerte aanvragen
  • Beste nieuwkomer in zakenauto van het jaar 2023
« Terug naar overzicht
29 September 2023

We hebben een nieuwe locatie!

Bekijk alle foto's van ons splinternieuwe kantoor.

15 September 2023

Beste nieuwkomer in zakenauto van het jaar 2023

De Škoda Enyaq wint zakenauto van het jaar, maar de BMW i4 is de beste nieuwkomer in het segment! 

11 August 2023

Financial lease occasion

Financial lease occasion is een aantrekkelijke optie voor ondernemers die op een voordelige manier een gebruikte auto aan willen schaffen voor zakelijk gebruik.