De SKODA ENYAQ iV is Zakenauto van 2023

Tijdens de jaarlijkse Driving Business Awards is de ŠKODA ENYAQ iV verkozen tot Zakenauto van het jaar 2023. Het elektrische model werd geprezen omdat het de berijder een totaalpakket biedt, “en dat tegen een schappelijke prijs.” De awards, een initiatief van magazine Automotive Management, werden woensdag 28 september 2022 uitgereikt in Nieuwegein.

“De ENYAQ iV springt eruit vanwege zijn prijs-kwaliteitverhouding. Wij vinden het een sympathieke no-nonsense auto met een aantrekkelijke prijsstelling. Het interieur valt op vanwege het hoge afwerkingsniveau,” aldus de jury.

Volkswagen-kwaliteit

“Je krijgt een auto met een ŠKODA-signatuur en de kwaliteit van het Volkswagen-concern in een auto die net iets groter, completer en betaalbaarder is dan zijn concurrenten”, lichtte redacteur Michael van Wijngaarden van het tijdschrift toe. Vorig jaar won de ŠKODA ENYAQ iV al de prijs van Beste Nieuwkomer van 2022.De prijs voor beste nieuwkomer werd dit keer gewonnen door de elektrische sedan: BMW i4. Volgens de jury “een echte elektrische auto voor de liefhebber”.

De Skoda Enyaq

Zakenauto van het Jaar 2023: de ŠKODA ENYAQ iV scoort niet alleen hoog als het gaat om prijs-kwaliteit verhouding, maar is ook een veelzijdige auto als het gaat om gebruiksgemak en toekomstbestendigheid. Met een chassis van Volkswagen, maar de prijscategorie van Skoda, is deze elektrische SUV geschikt voor elke ondernemer die een ruime gezinsauto zoekt, rijcomfort hoog in het vaandel heeft staan, maar niet de hoofdprijs wil betalen.

Elektrische zakenauto 2023

De Enyaq is de best verkochte elektrische auto van het afgelopen jaar, en de BMW i4 heeft de potentie om die status het komende jaar te behalen. Dat er een verschuiving plaatsvindt in de automotive naar elektrisch rijden, is overal zichtbaar. Niet alleen nieuwe elektrische lease auto’s winnen terrein, maar ook tweedehands EV’s worden steeds populairder. Naast een interessante subsidieregeling voor bedrijfsauto’s (SEBA), stimuleert de overheid ook het leasen van elektrische personenauto’s door korting te geven op de bijtelling. De experts van Gijba Autolease Lingewaard B.V. zijn van alle regelingen op de hoogte en zetten zich graag in bij uw aanvraag voor een ŠKODA ENYAQ iV.

Praktijkprijs

De award ‘Zakenauto van het Jaar’ is een echte praktijkprijs en wordt al sinds 1987 uitgereikt. De deelnemende modellen bewijzen op alle beoordeelde punten in het dagelijks gebruik, met name op het gebied van de prijs per kilometer. De vakjury van de verkiezing bestaat uit directieleden van grote leasemaatschappijen in Nederland, vertegenwoordigers van grote wagenparken en ervaren vakjournalisten.

Zorgeloos rijden
De ENYAQ iV staat voor zorgeloos rijplezier. Bij aanschaf van de auto krijgt de klant twee jaar fabrieksgarantie en acht jaar garantie op de hoogvoltaccu (tot 160.000 km). Ook onderhoud en APK zijn zeven jaar inbegrepen. Daarnaast krijgt de klant gratis een Elektrisch Rijden Training. Meer weten over zakelijk elektrisch leasen? Neemt u dan contact op met uw Gijba leasespecialist.

Foto: www.skoda.nl 

Lease Offerte
  • De SKODA ENYAQ iV is Zakenauto van 2023
« Terug naar overzicht
18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?