Duidelijkheid over financial lease

Er zijn diverse leasevormen. Een misvatting die veel voorkomt is dat  leasen duur is en dat het niet duidelijk waar je precies voor betaalt. Financial lease is juist een voordelige vorm van leasen voor ondernemers. 

De auto is geen eigendom

Bij Financial Lease is dat juist wel het geval. Bij de meeste leasevormen moet de auto aan het einde de looptijd ingeleverd worden maar bij Financial Lease is het voertuig aan het einde van het contract uw eigendom. U bent vanaf de eerste dag economisch eigenaar bent van de auto waarbj u diverse fiscale voordelen geniet.

Leasen is duur 

Financial Lease hoeft niet duur te zijn. Met Financial Lease investeert u niet in eenmalig een groot bedrag maar blijft het vermogen binnen de organisatie. De maandelijkse kosten zijn bovendien duidelijk. Aan het einde van het Financial Leasecontract bent u volledig eigenaar. Lees meer over de werkwijze van Gijba

Bij lease zijn de jaarlijkse kilometer beperkt

Veel leasevormen hanteren een vast aan een maximum kilometrage. Bij financial lease is dat niet het geval. U bent namelijk economisch eigenaar van de auto, dit betekent dat de auto op uw naam staat. U kunt ermee naar het buitenland en onbeperkt kilometers rijden.

Alleen ik mag in de lease auto rijden

Met financial Lease is dit niet het geval. Als economisch eigenaar van de auto kiest u zelf wie er in de auto mogen rijden. 

Meer weten over onze financial lease oplossingen? Neem hier contact op met onze leasespecialisten of vraag direct een offerte financial lease aan. 

  • Duidelijkheid over financial lease
« Terug naar overzicht
29 November 2022

Duidelijkheid over financial lease

Er zijn veel verschillende leasevormen. In deze publicatie geven wij u inzicht in de mogelijkheden.

29 November 2022

Bestelauto van het jaar 2023

De Renault Kangoo E-Tech van de Ford E-Transit en Mercedes eVito en is uitgeroepen tot bestelauto van het jaar 2023.

29 November 2022

Tips van Gijba voor de wintercontrole

Het is lang mooi weer gebleven in Nederland maar het is nu toch bijna echt winter. Zorg dat uw auto klaar winterproof is en bekijk onze tips.