Duidelijkheid over financial lease

Er zijn diverse leasevormen. Een misvatting die veel voorkomt is dat leasen duur is en dat het niet duidelijk is waar je precies voor betaalt. Het tegendeel is waar. Financial lease is juist een voordelige vorm van leasen voor ondernemers. In deze publicatie bespreken we vier misvattingen over Financial lease.

De auto is geen eigendom

Bij de meeste leasevormen moet de auto aan het einde de looptijd ingeleverd worden maar bij Financial Lease is het voertuig aan het einde van het contract uw eigendom. U bent vanaf de eerste dag economisch eigenaar van de auto waarbij u diverse fiscale voordelen geniet.

Leasen is duur 

Financial Lease hoeft niet duur te zijn. Met Financial Lease investeert u niet eenmalig een groot bedrag maar blijft het vermogen binnen de organisatie. De maandelijkse kosten zijn bovendien duidelijk. Aan het einde van het Financial Leasecontract bent u volledig eigenaar. Lees meer over de werkwijze van Gijba

Bij lease zijn de jaarlijkse kilometer beperkt

Veel leasevormen hanteren vast aan een maximum kilometrage. Bij Financial Lease is dat niet het geval. U bent namelijk economisch eigenaar van de auto, dit betekent dat de auto op uw naam staat. U kunt ermee naar het buitenland en onbeperkt kilometers rijden.

Alleen ik mag in de lease auto rijden

Met Financial Lease is dit niet het geval. Als economisch eigenaar van de auto kiest u zelf wie er in de auto mogen rijden. 

Meer weten over onze financial lease oplossingen? Neem hier contact op met onze leasespecialisten of vraag direct een offerte financial lease aan. 

  • Duidelijkheid over financial lease
« Terug naar overzicht
17 May 2024

Regeneratief rijden

Regeneratief rijden is een slimme technologie die energie terugwint wanneer je vertraagt of remt in een auto.

17 May 2024

Bijtellingsvrij rijden

Bijtellingsvrij rijden biedt de mogelijkheid om kosten te verlagen en uw rijervaring te verbeteren

17 May 2024

5 tips om te besparen op brandstof

Gelukkig zijn er verschillende manieren om slim om te gaan met uw brandstofverbruik en zo geld te besparen. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?