Energiezuinige elektrische auto leasen

Brandstof besparen is nu belangrijker dan ooit. Met de hedendaagse olieschaarste, hoge prijzen en afwijkende situaties is brandstof een steeds duurdere kostenpost voor veel ondernemers. Extra reden dus om op te letten. Maar met verschillende opties voor besparen, subsidiëren en verduurzamen gloort er in ieder geval licht aan de energie-horizon. Denkt u hierbij aan het leasen van een energiezuinige elektrische auto.

Door verschillende internationale samenwerkingen tussen landen is de wereldpolitiek niet meer los te zien van de wereldeconomie. Dat blijkt mede uit de sancties die westerse landen opleggen aan Rusland, waar de economische maatregelen worden ingezet als een politiek middel ter veroordeling van de oorlog in Oekraïne.

Brandstof is vloeibaar goud

Helaas is Rusland niet de enige die hier de gevolgen van ondervindt. Nu het olieaanbod vanuit Rusland afneemt, ontstaat er een krapte op de internationale oliemarkt. En dat voelen we ook in Nederland in onze portemonnee. Onlangs steeg de ruwe brandstofprijs nog met 5%. En in vergelijking met een jaar geleden is de benzineprijs met wel 34%, en diesel ook met 30% gestegen. Oftewel: waar u eerst voor een liter benzine € 1,70 kwijt was, mag u bij de pomp langs de snelweg nu soms wel € 2,57 aftikken.

Enkele tips voor het besparen van brandstof:

• Let op uw rijgedrag door bijvoorbeeld uw cruise control te gebruiken
• Stel uw specificaties correct af
• Goed onderhoud van uw wagenpark
• Let op de kwaliteit van uw brandstof
• Vermijd nadelige verkeerssituaties zoals drukke of slechte wegen

Hoe kan Gijba Autolease Lingewaard uw bedrijf helpen?

Hoewel u misschien niet direct ziet hoe uw besparingen effect hebben op uw dure tankbeurt, kunt u wél zelf iets doen aan uw eigen verbruik. Maar de mogelijkheden gaan zelfs verder dan alleen zuinig zijn. Ook de verschillende leaseoplossingen van Gijba Autolease Lingewaard kunnen uw bedrijf namelijk helpen de hoge brandstofkosten te ontwijken. Een energiezuinige elektrische auto leasen is een verstandig alternatief.

Energiezuinige elektrische auto leasen

Wist u dat u bij Gijba Autolease Lingewaard ook elektrisch aangedreven materieel kunt leasen? Dus een energiezuinige elektrische auto leasen? Zo kunt u met uw onderneming de overstap maken naar duurzame energie. Wilt u meer informatie over onze elektrische leaseoplossingen? Neemt u dan contact met ons op. Hebt u behoefte aan zuiniger materieel? Met onze financial of operational leaseoplossingen helpen we u aan een upgrade met een lager verbruik.

Verduurzamen?

Wilt u geld vrijmaken om uw wagenpark te verduurzamen en een energiezuinige elektrische auto te leasen? Met onze sale & lease back oplossing maakt u kapitaal vrij dat in uw huidige materieel geïnvesteerd is. Zo beschikt u weer over de financiële middelen voor verdere investeringen.

Voordelen

Energiezuiniger ondernemen is natuurlijk méér dan alleen goed voor het verlagen van uw brandstofkosten. Wanneer u als ondernemer investeert in energiezuiniger bedrijfsmiddelen, kunt u in aanmerking komen voor de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). Hiermee kunt u tot wel 45,5% van de investeringskosten aftrekken van uw belastbare inkomsten. Op deze manier verlaagt u niet alleen uw brandstofuitgaven, maar hebt u ook nog eens een fiscaal voordeel op uw winst. Dat maakt het leasen van een energiezuinige elektrische auto bij Gijba Autolease Lingewaard tot een uitgeslapen ondernemerszet.

Wij kijken naar de mogelijkheden

Als ondernemer kijkt u graag naar wat mogelijk is. Wij kijken graag met u mee, bijvoorbeeld bij het traject van een energiezuinige elektrische auto leasen die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke tussenpersoon ontzorgen wij u volledig en helpen wij u graag persoonlijk op weg. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van een energiezuinige elektrische auto leasen in behandeling nemen. Dit klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u.

  • Energiezuinige elektrische auto leasen
« Terug naar overzicht
18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?