Financial lease zzp of kleine ondernemer

Wij krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om als eenmanszaak, zzp'er of kleine ondernemer een auto financial te leasen. Het antwoord is: ja! Sterker nog, als startende- of kleine ondernemer is het leasen van een auto zeer aantrekkelijk. Zo brengt het zakelijk financial leasen als ondernemers, bijvoorbeeld als zzp’er, vele (fiscale) voordelen met zich mee. Denk daarbij aan voordelen zoals renteaftrek. Daarnaast hoeft u niet in één keer een grote investering te doen waardoor een groot deel van uw vermogen binnen de onderneming blijft. Voor elke eenmanszaak, starter, kleine ondernemer of zzp’er is dit ontzettend fijn!

Zakelijk auto leasen als zzp’er? Kies voor financial lease van Gijba.

Waarom kunt u het beste kiezen voor financial lease? Wanneer u als ondernemer kiest om een auto zakelijk te leasen financieren wij uw bedrijfsauto en wordt u direct eigenaar van de (elektrische) auto. Deze zakelijke financiering biedt u als zzp'er, eenmanszaak of kleine ondernemer de kans om een voertuig te kopen zonder liquiditeitsverlies. Daarnaast is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de zakelijke auto komt kijken terug te vorderen. Bovendien is de rente aftrekbaar. Dat klinkt goed toch?

Ik ben zzp’er. Kan ik een auto leasen met een negatieve bkr registratie?

Dat kan. Een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u als ondernemer bij ons geen auto kunt leasen. Wij hebben een eigen acceptatiebeleid met een ruimere acceptatie. Samen met zzp’ers/eenmanszaken/kleine ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers met een negatieve BKR-codering kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een jarenlange intensieve samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen is de kans groot dat wij ook u kunnen helpen om een auto te leasen.

Offerte aanvragen
  • Financial lease zzp of kleine ondernemer
« Terug naar overzicht
18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?