Financial lease zzp’er of kleine ondernemer

Wij krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om als eenmanszaak, zzp'er of kleine ondernemer een auto financial te leasen. Het antwoord is: ja! Sterker nog, als startende- of kleine ondernemer is het leasen van een auto zeer aantrekkelijk. Zo brengt het zakelijk financial leasen als ondernemers, bijvoorbeeld als zzp’er, vele (fiscale) voordelen met zich mee. Denk daarbij aan voordelen zoals renteaftrek. Daarnaast hoeft u niet in één keer een grote investering te doen waardoor een groot deel van uw vermogen binnen de onderneming blijft. Voor elke eenmanszaak, starter, kleine ondernemer of zzp’er is dit ontzettend fijn!

Zakelijk auto leasen als zzp’er? Kies voor financial lease van Gijba.

Waarom kunt u het beste kiezen voor financial lease? Wanneer u als ondernemer kiest om een auto zakelijk te leasen financieren wij uw bedrijfsauto en wordt u direct eigenaar van de (elektrische) auto. Deze zakelijke financiering biedt u als zzp'er, eenmanszaak of kleine ondernemer de kans om een voertuig te kopen zonder liquiditeitsverlies. Daarnaast is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de zakelijke auto komt kijken terug te vorderen. Bovendien is de rente aftrekbaar. Dat klinkt goed toch?

Ik ben zzp’er. Kan ik een auto leasen met een negatieve bkr registratie?

Dat kan. Een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u als ondernemer bij ons geen auto kunt leasen. Wij hebben een eigen acceptatiebeleid met een ruimere acceptatie. Samen met zzp’ers/eenmanszaken/kleine ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers met een negatieve BKR-codering kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een jarenlange intensieve samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen is de kans groot dat wij ook u kunnen helpen om een auto te leasen.

Offerte aanvragen
  • Financial lease zzp’er of kleine ondernemer
« Terug naar overzicht
16 February 2021

Financial lease zzp’er of kleine ondernemer

Wij krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om als eenmanszaak, zzp'er of kleine ondernemer een auto financial te leasen. Het antwoord is: ja! Lees snel verder.

21 January 2021

Waarom financial lease?

Al een lange tijd op zoek naar een nieuwe auto? Denk dan eens na over financial lease bij GIJBA Autolease Lingewaard B.V. Bij financial lease stapt u gelijk in dé perfecte auto voor uw onderneming. Financial lease brengt vele voordelen met zich mee. 

12 January 2021

Auto kopen of leasen?

Weet u nog niet of u een auto wilt kopen of wilt leasen? Wij hebben de voor- en nadelen van financial lease en het kopen van een auto op een rijtje gezet.