Het voelt druk op de weg...

Het was u vast al opgevallen dat het in korte tijd veel drukker is geworden op de weg. Volgens de ANWB zitten we alweer op 85 procent van de verkeershoeveelheid van voor corona. 'Op sommige plekken zelfs al meer dan honderd procent en we houden ons hart vast voor september', zegt Arnoud Broekhuis van de ANWB.
 
Helaas kunt u als weggebruiker niet veel aan de drukte doen. Gelukkig kunnen wij de reis wel iets prettiger maken, ook wanneer u in de file staat. Ga in stijl op pad naar een afspraak met uw bedrijfsauto gefinancierd door ons. Aangezien wij niet aan een merk geboden zijn kunt u achter het stuur kruipen van uw droomauto. U bent helemaal vrij om uw auto helemaal ‘eigen’ te maken, bijvoorbeeld door de auto te bestickeren. Daarnaast kunt u met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt.

Bron: Omroep West
Afbeelding: ANP
Offerte aanvragen
  • Het voelt druk op de weg...
« Terug naar overzicht
29 November 2022

Duidelijkheid over financial lease

Er zijn veel verschillende leasevormen. In deze publicatie geven wij u inzicht in de mogelijkheden.

29 November 2022

Bestelauto van het jaar 2023

De Renault Kangoo E-Tech van de Ford E-Transit en Mercedes eVito en is uitgeroepen tot bestelauto van het jaar 2023.

29 November 2022

Tips van Gijba voor de wintercontrole

Het is lang mooi weer gebleven in Nederland maar het is nu toch bijna echt winter. Zorg dat uw auto klaar winterproof is en bekijk onze tips.