Het voelt druk op de weg...

Het was u vast al opgevallen dat het in korte tijd veel drukker is geworden op de weg. Volgens de ANWB zitten we alweer op 85 procent van de verkeershoeveelheid van voor corona. 'Op sommige plekken zelfs al meer dan honderd procent en we houden ons hart vast voor september', zegt Arnoud Broekhuis van de ANWB.
 
Helaas kunt u als weggebruiker niet veel aan de drukte doen. Gelukkig kunnen wij de reis wel iets prettiger maken, ook wanneer u in de file staat. Ga in stijl op pad naar een afspraak met uw bedrijfsauto gefinancierd door ons. Aangezien wij niet aan een merk geboden zijn kunt u achter het stuur kruipen van uw droomauto. U bent helemaal vrij om uw auto helemaal ‘eigen’ te maken, bijvoorbeeld door de auto te bestickeren. Daarnaast kunt u met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt.

Bron: Omroep West
Afbeelding: ANP
Offerte aanvragen
  • Het voelt druk op de weg...
« Terug naar overzicht
29 September 2023

We hebben een nieuwe locatie!

Bekijk alle foto's van ons splinternieuwe kantoor.

15 September 2023

Beste nieuwkomer in zakenauto van het jaar 2023

De Škoda Enyaq wint zakenauto van het jaar, maar de BMW i4 is de beste nieuwkomer in het segment! 

11 August 2023

Financial lease occasion

Financial lease occasion is een aantrekkelijke optie voor ondernemers die op een voordelige manier een gebruikte auto aan willen schaffen voor zakelijk gebruik.