Het voelt druk op de weg...

Het was u vast al opgevallen dat het in korte tijd veel drukker is geworden op de weg. Volgens de ANWB zitten we alweer op 85 procent van de verkeershoeveelheid van voor corona. 'Op sommige plekken zelfs al meer dan honderd procent en we houden ons hart vast voor september', zegt Arnoud Broekhuis van de ANWB.
 
Helaas kunt u als weggebruiker niet veel aan de drukte doen. Gelukkig kunnen wij de reis wel iets prettiger maken, ook wanneer u in de file staat. Ga in stijl op pad naar een afspraak met uw bedrijfsauto gefinancierd door ons. Aangezien wij niet aan een merk geboden zijn kunt u achter het stuur kruipen van uw droomauto. U bent helemaal vrij om uw auto helemaal ‘eigen’ te maken, bijvoorbeeld door de auto te bestickeren. Daarnaast kunt u met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt.

Bron: Omroep West
Afbeelding: ANP
Offerte aanvragen
  • Het voelt druk op de weg...
« Terug naar overzicht
22 July 2021

Zakelijke autoleasemarkt laat weer groei zien

Sinds vorig jaar volgde de markt voor zakelijke leaseauto’s een dalende lijn. Die trend werd in het tweede kwartaal van dit jaar een halt toegeroepen, meldt VNA.

15 July 2021

Onze acceptatieprocedure uitgelegd

ls wij ons acceptatiebeleid in één woord moeten omschrijven, kiezen wij voor het woord ‘respect’. Maar hoe gaat de procdure in zijn werk?

23 June 2021

Het voelt druk op de weg...

Het was u vast al opgevallen dat het in korte tijd veel drukker is geworden op de weg. En het wordt nóg drukker...