Lease oplossingen voor startende ondernemers

Bij veel geldverstrekkers is het moeilijk voor starters en ZZP'ers om uit de startblokken te komen. Dat beperkt starters en ZZP-ers. Bij Gijba is dat anders. Wij hanteren een ruimere acceptatie, waardoor de kans groot is dat u bij ons uw zaak rond krijgt. 

Leasen zonder jaarcijfers

Veel instellingen vragen om meerdere jaarverslagen bij het indienen van een leaseaanvraag en als startende ondernemer of ZZP'er vormt dat een probleem.Bij Gijba kijken we liever naar mogelijkheden. Lees hier meer over ons unieke acceptatiebeleid. 

Leasen voor startende ondernemers

Bij Gijba adviseren we namelijk graag startende ondernemers over de beste opties voor het leasen van een zakelijke auto. Wij kunnen bijna iedereen een passend voorstel kunnen doen. Onze specialisten denken graag met je mee. 

Voordelen van leasen voor starters en zzp'ers

  • Kleinschaligheidsaftrek 
  • Kies een nieuwe of gebruikte auto
  • Kilometerbeperking niet van toepassing

Belastingvoordeel

Als startende ondernemer kunnen investeringen waarop de kleinschaligheidsinvesteringaftrek van toepassing is ook willekeurig afgeschrenven worden (tot 3 jaar na de start van de onderneming). De afschrijving kan optimaal over de jaren verdeeld worden. Over de afschrijving is belastingteruggave mogelijk.

Lease offerte voor starters en ZZP
  • Lease oplossingen voor startende ondernemers
« Terug naar overzicht
09 June 2022

Lease oplossingen voor startende ondernemers

Als startende ondernemer of ZZP'er bieden wij je de mogelijkheid om een auto te leasen. Samen krijgen wij de boel aan het rollen.

10 May 2022

Zakelijke financiering voor uw elektrische bedrijfswagen

Gijba Autolease Lingewaard B.V. biedt u merkonafhankelijke leaseoplossingen voor elektrische bedrijfswagens.

09 May 2022

De fiscale voordelen van leasen

Het is raadzaam om naar de mogelijkheden te kijken voor uw onderneming. Gijba zet de uitgangspunten, voordelen en vragen voor u op een rij in dit artikel.