Lease oplossingen voor startende ondernemers

Bij veel geldverstrekkers is het moeilijk voor starters en ZZP'ers om uit de startblokken te komen. Dat beperkt starters en ZZP-ers. Bij Gijba is dat anders. Wij hanteren een ruimere acceptatie, waardoor de kans groot is dat u bij ons uw zaak rond krijgt. 

Leasen zonder jaarcijfers

Veel instellingen vragen om meerdere jaarverslagen bij het indienen van een leaseaanvraag en als startende ondernemer of ZZP'er vormt dat een probleem.Bij Gijba kijken we liever naar mogelijkheden. Lees hier meer over ons unieke acceptatiebeleid. 

Leasen voor startende ondernemers

Bij Gijba adviseren we namelijk graag startende ondernemers over de beste opties voor het leasen van een zakelijke auto. Wij kunnen bijna iedereen een passend voorstel kunnen doen. Onze specialisten denken graag met je mee. 

Voordelen van leasen voor starters en zzp'ers

  • Kleinschaligheidsaftrek 
  • Kies een nieuwe of gebruikte auto
  • Kilometerbeperking niet van toepassing

Belastingvoordeel

Als startende ondernemer kunnen investeringen waarop de kleinschaligheidsinvesteringaftrek van toepassing is ook willekeurig afgeschrenven worden (tot 3 jaar na de start van de onderneming). De afschrijving kan optimaal over de jaren verdeeld worden. Over de afschrijving is belastingteruggave mogelijk.

Lease offerte voor starters en ZZP
  • Lease oplossingen voor startende ondernemers
« Terug naar overzicht
06 July 2022

All-season-banden lease

 All-seasonbanden voor veilig autorijden onder alle weersomstandigheden

 
06 July 2022

Energiezuinige elektrische auto leasen

Brandstof besparen is nu belangrijker dan ooit. Denkt u hierbij aan het leasen van een energiezuinige elektrische auto.

06 July 2022

Wagenpark elektrificeren

Dit is de tijd om uw zakelijke vloot duurzaam maken met elektrisch rijden. Bij Gijba Autolease Lingewaard noemen we dit het elektrificeren van het wagenpark.