Lease oplossingen voor startende ondernemers

Bij veel geldverstrekkers is het moeilijk voor starters en ZZP'ers om uit de startblokken te komen. Dat beperkt starters en ZZP-ers. Bij Gijba is dat anders. Wij hanteren een ruimere acceptatie, waardoor de kans groot is dat u bij ons uw zaak rond krijgt. 

Leasen zonder jaarcijfers

Veel instellingen vragen om meerdere jaarverslagen bij het indienen van een leaseaanvraag en als startende ondernemer of ZZP'er vormt dat een probleem.Bij Gijba kijken we liever naar mogelijkheden. Lees hier meer over ons unieke acceptatiebeleid. 

Leasen voor startende ondernemers

Bij Gijba adviseren we namelijk graag startende ondernemers over de beste opties voor het leasen van een zakelijke auto. Wij kunnen bijna iedereen een passend voorstel kunnen doen. Onze specialisten denken graag met je mee. 

Voordelen van leasen voor starters en zzp'ers

  • Kleinschaligheidsaftrek 
  • Kies een nieuwe of gebruikte auto
  • Kilometerbeperking niet van toepassing

Belastingvoordeel

Als startende ondernemer kunnen investeringen waarop de kleinschaligheidsinvesteringaftrek van toepassing is ook willekeurig afgeschreven worden (tot 3 jaar na de start van de onderneming). De afschrijving kan optimaal over de jaren verdeeld worden. Over de afschrijving is belastingteruggave mogelijk.

Lease offerte voor starters en ZZP
  • Lease oplossingen voor startende ondernemers
« Terug naar overzicht
01 December 2023

Nieuw of gebruikt leasen?

Een nieuwe auto of occasion? Nieuw of gebruikt? Hoe dan ook: het leasen van een auto biedt veel voordelen voor u als ondernemer.

01 December 2023

De voordelen van Grijs kenteken lease

De grijskentekenregeling: hoe werkt deze ook alweer? Hij bespaart in ieder geval geld!

01 December 2023

Actieradius elektrische auto in de winter

Nu de dagen kouder zijn is het logisch dat u zich afvraagt of de accu van uw elektrische auto het volhoudt met deze temperaturen.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?