Leasen zonder BKR toetsing? Kan dat?

Wij krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om een (elektrische) auto of bedrijfsbus te leasen zonder BKR toetsing. Het antwoord: Ja, dat is mogelijk! Als uw autolening elders niet is geaccepteerd, bijvoorbeeld door een negatieve BKR, lukt het bij ons in de meeste gevallen om uw zakelijke auto te financiëren. Ook zonder positieve BKR registratie kijken wij wat mogelijk is.

Hoe kan ik een auto leasen zonder BKR toetsing?

Wanneer u geen positieve BKR registratie heeft hoeft dit niet direct te beteken dat u bij ons geen auto kunt leasen. Wij hanteren een eigen acceptatiebeleid met een ruimere acceptatie. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers zonder BKR toetsing kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een jarenlange intensieve samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen is de kans groot dat wij ook u kunnen helpen om een auto te leasen.

Meer over leasen zonder BKR toetsing

Bent u op zoek naar meer informatie over het leasen van een (elektrische) auto of bedrijfsbus? Klik hier om u te verdiepen in de mogelijkheden van financial lease zonder toetsing. Wanneer u vragen heeft over dit onderwerp kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel voor advies (0481) 42 04 44 of mail ons via info@gijba.nl.

Offerte aanvragen
  • Leasen zonder BKR toetsing? Kan dat?
« Terug naar overzicht
29 September 2023

We hebben een nieuwe locatie!

Bekijk alle foto's van ons splinternieuwe kantoor.

15 September 2023

Beste nieuwkomer in zakenauto van het jaar 2023

De Škoda Enyaq wint zakenauto van het jaar, maar de BMW i4 is de beste nieuwkomer in het segment! 

11 August 2023

Financial lease occasion

Financial lease occasion is een aantrekkelijke optie voor ondernemers die op een voordelige manier een gebruikte auto aan willen schaffen voor zakelijk gebruik.