Onze acceptatieprocedure uitgelegd

Als wij ons acceptatiebeleid in één woord moeten omschrijven, kiezen wij voor het woord ‘respect’. Wij nemen iedere ondernemersaanvraag op het gebied van autofinancieringen in behandeling. Daarbij luisteren we naar uw verhaal en nemen we u serieus. Zo kijken we samen met u naar wat wél mogelijk is.

Samenwerken

Door de intensieve samenwerking met een groot aantal banken en andere financiële instellingen kunnen we dit waarmaken. Het is bekend dat veel standaard geldverstrekkers steeds moeizamer aan speciale financieringen meewerken. Dat beperkt onder andere starters en zzp’ers, maar ook mensen die buiten hun schuld in financieel zwaar weer hebben gezeten. Door de prettige, langdurige samenwerkingen kunnen wij een ruimere acceptatie hanteren, waardoor de kans groot is dat u bij ons uw zaak rond krijgt. Ook wanneer u in het verleden (denk daarbij aan de crisis) te maken gehad zou hebben met tegenvallende resultaten.

Leasen met negatieve BKR

Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers met een negatieve BKR-codering kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Een negatieve BKR hoeft dus niet direct te beteken dat u bij ons geen auto kunt leasen.

Wij vinden het een eer om uw zaak aan het rollen te krijgen!

Naast de ruimere acceptatie en de beoordeling op mogelijkheden vinden wij korte lijnen en structureel werken erg belangrijk. Dat is onze stijl. Daag ons maar uit!

Vraag gemakkelijk een offerte aan via www.gijba.nl/offerte 

Offerte aanvragen
  • Onze acceptatieprocedure uitgelegd
« Terug naar overzicht
01 December 2023

Nieuw of gebruikt leasen?

Een nieuwe auto of occasion? Nieuw of gebruikt? Hoe dan ook: het leasen van een auto biedt veel voordelen voor u als ondernemer.

01 December 2023

De voordelen van Grijs kenteken lease

De grijskentekenregeling: hoe werkt deze ook alweer? Hij bespaart in ieder geval geld!

01 December 2023

Actieradius elektrische auto in de winter

Nu de dagen kouder zijn is het logisch dat u zich afvraagt of de accu van uw elektrische auto het volhoudt met deze temperaturen.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?