Op vakantie met uw leaseauto

De zomer is aangebroken en uw vakantie is eindelijk in zicht. Het warme weer nodigt uit tot avontuurlijke reizen en ontspannen vakanties. Of u nu een roadtrip plant naar een prachtig strand, een schilderachtig berglandschap wilt verkennen of gewoonweg de drukte van de stad wilt ontvluchten: wat is er beter dan de vrijheid van reizen met een leaseauto? Om u alvast op weg te helpen: lees hier 6 belangrijke zaken waar u moet moet letten tijdens het plannen van de reis.

Controleer de airconditioning

Met het warme weer wilt u ervoor zorgen dat de airconditioning van uw leaseauto in topconditie is. Controleer of het systeem goed werkt en zorg ervoor dat het voldoende gekoelde lucht levert om u comfortabel te houden tijdens lange ritten onder hoge temperaturen. 

Onderhoud en bandenspanning

Voordat u op pad gaat, is het verstandig om een grondige controle van de leaseauto uit te voeren. Controleer de olie, remvloeistof, koelvloeistof en andere essentiële vloeistoffen om ervoor te zorgen dat alles op peil is. Vergeet niet om de bandenspanning te controleren en deze indien nodig op te pompen. Goed onderhoud zorgt voor een soepele en veilige rijervaring. Informatie hierover leest u in het instructieboekje van de auto. 

Vergeet je zonnebrandcrème niet

Terwijl u geniet van de warme zomerzon, is het van cruciaal belang om uzelf beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Vergeet niet om een fles zonnebrandcrème mee te nemen en breng het regelmatig aan om uw huid te beschermen. Zo voorkomt u onprettige situaties. 

Verfrissing voor onderweg

Het kan behoorlijk warm worden tijdens lange ritten, dus zorg ervoor dat u voldoende verfrissing bij de hand hebt. Neem een koelbox mee met koude drankjes en wat snacks om onderweg van te genieten. Stop op mooie plekjes langs de route, zoek schaduwrijke picknickplaatsen op en geniet van een verfrissende pauze. Wel zo veilig als u een lange rit gaat maken. 

Flexibiliteit en avontuur

De zomer is het perfecte moment om de gebaande paden te verlaten en nieuwe avonturen te beleven. Maak gebruik van de flexibiliteit die een leaseauto (bij Gijba leaset u met BKR-registratie) biedt en verken schilderachtige dorpjes, prachtige stranden en adembenemende berglandschappen. Laat het zomergevoel de vrije loop en wees open voor spontane momenten en verrassende ontdekkingen.

Geniet van uw vakantie

Of u nu naar de kust rijdt om te genieten van het geluid van de golven en het zand tussen je tenen, of juist de bergen intrekt om te wandelen in de valleien, een vakantie met uw leaseauto kan u in staat stellen om de ultieme zomerervaring te beleven. Doe iets wat u nog nooit gedaan hebt. Geniet van de vrijheid van de open weg en de warme zon. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Offerte aanvragen
  • Op vakantie met uw leaseauto
« Terug naar overzicht
18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?