Taxi modellen 2024

Een taxi kopen voor uw onderneming is een grote investering. Maar deze hoeft u niet in één keer te doen. Wist u dat u een taxi kunt kopen en deze in vaste maandelijkse termijnen kunt afbetalen? Dat is één van de voordelen van leasen.

Daarmee profiteert u van de voordelen van een zelf gekochte auto én de voordelen van een leaseconstructie. Vraag de leasespecialisten van Gijba Autolease Lingewaard B.V. om advies. Zij helpen u graag.

Populairste taxi’s 2024

Aangezien u als ondernemer veel uren gaat doorbrengen in uw taxi wilt u ongetwijfeld een bewuste keuze maken. Wanneer is een taxi lease geschikt voor uw onderneming en manier van werken? Gijba Autolease Lingewaard B.V. zocht het voor u uit en maakte een selectie van de populairste taxi modellen 2024.

Kia Niro

In een Kia Niro rijdt u zorgeloos uw ritten. Een betaalbare taxi waarmee u zuinig en veilig uw passagiers van A naar B rijdt. Voor een heel schappelijk tarief bent u snel de nieuwe eigenaar van een Kia Niro.

Mercedes-Benz Vito

Een herkenbare en luxe uitvoering van de Mercedes-Benz Vito waarin u meerdere mensen kunt vervoeren. Dé ideale taxi naar evenementen of het vliegveld. U leaset een Mercedes-Benz Vito al voor een bereikbaar bedrag per maand.

Volkswagen Passat

De Volkswagen Passat is een fijne, betrouwbare en vooral ruime taxi waarin u uw passagiers gemakkelijk kunt vervoeren. De Passat is één van de populairste taxi modellen 2024. Een Volkswagen Passat leaset u bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. al voor een laag bedrag per maand.

Toyota Corolla

Toyota staat bekend om zijn lage onderhoudskosten en zijn zuinige rijdeigenschappen: ideaal voor een taxi die veel kilometers maakt. Wilt u een Toyota Corolla leasen? Voor een gunstig maandtarief is deze auto van u.

Škoda Superb

Een hogere middenklasse auto die reizen plezierig maakt. Een ruime, veelzijdige taxi die betaalbaar is. Lease een Škoda voor een billijk tarief per maand bij Gijba Autolease Lingewaard B.V..

Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf Variant is een praktische station en is door de eindeloze mogelijkheden die deze taxi biedt geliefd bij zowel ondernemers, chauffeurs als passagiers. U rijdt al in een Volkswagen Golf voor een lonend tarief.

De Peugeot 308

De Peugeot 308 is een ingetogen auto met goede prestaties. Een fijne taxi voor in de stad, waar de keuze aan u is: plug-in hybride, 100% elektrisch of met een benzinemotor. Een Peugeot 308 rijdt u al vanaf een verrassend lage prijs per maand.

Mercedes-Benz C-Klasse

De ‘C’ staat van C-Klasse voor comfort, met meer beenruimte dan ooit te voren. Door de luxe uitstraling komt u goed voor de dag in een taxi van Mercedes-Benz. Ontdek de Mercedes-Benz C-Klasse vanaf een behoorlijk lucratieve leasesom per maand.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Waarom zou u een taxi leasen Gijba Autolease Lingewaard B.V.?

Er zijn verschillende voordelen om middels Financial Lease een taxi te leasen voor uw onderneming:

  • U koopt uw auto in één keer zonder deze te betalen
  • Bpm voor taxi’s
  • Het is fiscaal voordelig: renteaftrek, btw-teruggaaf, investeringsaftrek en afschrijving
  • U bent direct eigenaar van de auto en rijdt dus onbeperkte kilometers
  • Behoud van vermogen, dus geen grote investering en gespreid betalen

Tot 1 januari 2020 was het mogelijk om de betaalde bpm voor taxi’s onder bepaalde voorwaarden terug te vragen. Sindsdien is er geen teruggaafregeling voor bpm voor taxi’s, tenzij u nog binnen de 3-jaarstermijn voldoet aan de voorwaarden.

Voorwaarden 3-jaarstermijn taxi’s

De 3-jaarstermijn waarbinnen u hoort te voldoen aan de voorwaarden voor de bpm-teruggaaf, geldt tot uiterlijk 31 december. In die drie jaar ‘moet’ u de taxi voor 90% gebruiken als taxi voor het personenvervoer. Voldoet u binnen die drie jaar niet aan de voorwaarden voor de teruggaaf of verkoopt u de auto? Dan moet u (een deel van) de bpm terugbetalen.

De voorwaarden waar u aan moet voldoen

  • De auto is door de RDW goedgekeurd om te gebruiken als taxi
  • Er is een geldige WP-vergunning
  • U verklaart dat u de taxi auto voor minimaal 90% gebruikt als taxi

Keuze voor elektrisch

Wilt u geen bpm betalen? Als u kiest voor een elektrische taxi uit de modellen van 2023 betaalt u tot en met 2024 geen bpm en ontvangt u tot 2025 korting op de motorrijtuigenbelasting. Dit is de stimulans om elektrisch rijden te belonen. Kiest u voor elektrisch? Ga dan voor een comfortabele auto met een ruime actieradius. Elektrische auto’s zijn vaak al rijkelijk uitgerust, dus ga voor een praktische variant zoals een Kia Niro Plus, met deze taxi auto richt Kia zich op taxichauffeurs om hen te charmeren of ga voor één van de populairste modellen in de grotere steden: een Tesla Model 3.

Inrichten naar eigen wens

Bent benieuwd welke vorm van taxilease bij uw onderneming past? Aangezien wij niet aan een merk gebonden zijn kunt u achter het stuur kruipen van uw ideale taxi uit de modellen van 2024. U kunt met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en is het toegestaan om uw taxi helemaal naar wens in te richten en te voorzien van uw bedrijfsnaam.

Volg ons op Facebook of Instagram.

Offerte aanvragen
  • Taxi modellen 2024
« Terug naar overzicht
01 July 2024

Op vakantie met financial leaseauto

Met een financial leaseauto profiteert u van tal van voordelen, waaronder onbeperkte kilometers en de vrijheid om te rijden waar u maar wilt.

01 July 2024

BTW of marge auto: wat u moet weten

De keuze tussen een btw- of margeauto is een belangrijke beslissing voor ondernemers die op zoek zijn naar een zakelijke occasion om te leasen.

01 July 2024

Grijs kenteken regeling

De grijs kenteken regeling is een speciale regeling in Nederland die van toepassing is op voertuigen die hoofdzakelijk bedoeld zijn voor goederenvervoer.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?