Top 10 personenauto en bedrijfswagen 2021

Benieuwd naar de meest geleasede personen- en bedrijfsauto's van het afgelopen jaar? Wij hebben de top 10 voor u op een rijtje gezet. Lees snel verder en kom tot inspiratie voor uw volgende leaseauto. 

Top 10 personenauto's 2021

In het afgelopen jaar zijn de Golf & Polo van Volkswagen de meest geleasede auto's. Verder scoren de auto's uit Duitse fabrieken erg goed .De auto’s werden in diverse uitvoeringen aangevraagd: van hatchback tot cabrio, en van elektrisch tot diesel. Bekijk hier de hele lijst:

1. Volkswagen Golf 
2. Volkswagen Polo
3. Audi A3
4. Mercedes-Benz C-Klasse
5. Mercedes-Benz A-Klasse
6. BMW 3 Serie
7. Volkswagen Passat
8. Audi A4
9. Audi A6
10. Mitsubishi Outlander

Top 10 bedrijfsauto's 2021

In de top tien van meest geleasede bedrijfswagens zijn wij een grote diversiteit aan groottes: van kleine bestelbusjes tot ruime bakwagens. In 2021 zijn mensen 'groener' gaan rijden. Deze stijging zie je terug in het lease van electrische auto's of bedrijfsbussen. Maar ook de zuinige diesels en krachtige benzine wagens bleven dit jaar in trek. De volledige top tien:

1. Mercedes-Benz Sprinter
2. Mercedes-Benz Vito
3. Ford Transit Custom
4. Volkswagen Caddy
5. Volkswagen Transporter
6. Opel Vivaro
7. Renault Trafic
8. Ford Transit Connect
9. Ford Transit
10. Peugeot Partner 

Steeds meer ondernemers kiezen voor duurzaam

Ze zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken, de elektrische auto’s. Veel ondernemers kiezen een elektrische auto voor hun onderneming. Het rijden van een elektrische auto brengt veel voordelen mee voor u als ondernemer. De ondernemer profiteert dan niet alleen van voordelige bijtelling, maar levert zelfs financial leasen van een elektrische auto ook nog een fiscaal voordeel op!

Als ondernemer kijkt u graag naar wat wél mogelijk is. Wij kijken graag met u mee, bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke tussenpersoon wordt u volledig ontzorgt en helpen wij u graag persoonlijk op weg. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van elektrische autofinancieringen in behandeling nemen. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag offerte aan
  • Top 10 personenauto en bedrijfswagen 2021
« Terug naar overzicht
09 March 2023

Pick-up leasen

Overweegt u om een handige pick-up te leasen? Steeds vaker kiezen ondernemers voor een blitse pick-up. Samen met de financial lease oplossingen van Gijba Autolease Lingewaard B.V. zijn deze ook nog eens prima betaalbaar.

29 November 2022

Duidelijkheid over financial lease

Er zijn veel verschillende leasevormen. In deze publicatie geven wij u inzicht in de mogelijkheden.

29 November 2022

Bestelauto van het jaar 2023

De Renault Kangoo E-Tech van de Ford E-Transit en Mercedes eVito en is uitgeroepen tot bestelauto van het jaar 2023.