Werkbus leasen

Wilt u een werkbus leasen en daarmee zonder zorgen op pad? Zorgeloos uw werkbus leasen, het kan bij Gijba Autolease Lingewaard B.V.. Bent u als ondernemer afhankelijk van een goed ingerichte werkbus om klussen te kunnen klaren bij uw opdrachtgevers? Gijba Autolease Lingewaard B.V. biedt u de mogelijkheid om eenvoudig een werkbus te leasen.

Met de zakelijke lease-oplossingen van Gijba Autolease Lingewaard B.V. beschikt u snel over een gloednieuwe werkbus. U kunt zelf een keuze maken in merk en model, passend bij uw wensen en die van de onderneming en uw budget.

Werkbus leasen voor een vast maandbedrag
Als u aan een werkbus leasen via Gijba Autolease Lingewaard B.V. de voorkeur geeft, dan nemen wij al uw zorgen uit handen. Zo kunt u zich volledig richten op waar u goed in bent: ondernemen. Geen gedoe met aparte kosten bijhouden voor onderhoud, verzekeringen, wegenbelasting en pechhulp. We regelen alles voor u voor een vast maandbedrag. Slechts de brandstof- of de oplaadkosten en eventuele (parkeer)boetes zijn voor eigen rekening. Op deze wijze hebt u een goed overzicht van uw maandelijkse kosten. Daar krijgt uw boekhouder of accountant een glimlach van op zijn gezicht.

Elektrische werkbus heeft de toekomst
Steeds meer ondernemingen kiezen tegenwoordig - met op het oog op duurzaamheid - vaker voor het leasen van een elektrische werkbus. Het is inmiddels een volwaardig alternatief geworden ten opzichte van een werkbus die rijdt op diesel of benzine. Het aanbod binnen elektrische werkbussen neemt ook sterk toe. Leveranciers produceren meer en meer van dit soort voertuigen. Dit heeft als voordeel dat u als eindgebruiker de keuze hebt uit een groeiend aantal merken en modellen.

Bekijk aanbod elektrische werkbussen
Een ontzettend populair merk om een werkbus leasen prettig te laten verlopen is Volkswagen. Al jaren lang hebben de Volkswagen Transporter en de Volkswagen Crafter een gewaardeerde status als werkbus. In ieder straatbeeld ziet u één van deze twee modellen wel een keer verschijnen. Berijders lopen uitéén van van installateurs tot koeriers en van schilders tot winkeliers.

Innovatieve uitrusting van werkbus in de lease
De modellen Volkswagen Transporter en de Volkswagen Crafter hebben beide een innovatieve uitrusting. Zo heeft de Volkswagen Transporter bijvoorbeeld een dashboard met digitale cockpit, next generation infotainmentsystemen en technisch hoogstaande bestuurdersassistentie. De Volkswagen Crafter biedt onder andere een grotere laadruimte en is voorzien van ladingsbeveiliging. Daarnaast hebben beide modellen een comfortabele en ergonomische bestuurdersplek.

Contact
Hebt u vragen over dit onderwerp? Of wilt u advies over - zakelijk - een werkbus lease offerte? Neemt u dan hier contact op met onze leasespecialisten of vraag direct een offerte aan. Samen krijgen we de boel ‘on the road’.

Ja, ik wil een offerte voor mijn werkbus
  • Werkbus leasen
« Terug naar overzicht
29 November 2022

Duidelijkheid over financial lease

Er zijn veel verschillende leasevormen. In deze publicatie geven wij u inzicht in de mogelijkheden.

29 November 2022

Bestelauto van het jaar 2023

De Renault Kangoo E-Tech van de Ford E-Transit en Mercedes eVito en is uitgeroepen tot bestelauto van het jaar 2023.

29 November 2022

Tips van Gijba voor de wintercontrole

Het is lang mooi weer gebleven in Nederland maar het is nu toch bijna echt winter. Zorg dat uw auto klaar winterproof is en bekijk onze tips.