Wissel naar zomerbanden

Het mooie weer is in aantocht althans dat hopen we. Dat betekent dat weer tijd is om de winterbanden in te wisselen voor een set zomerbanden. We leggen u graag uit wat het verschil is tussen de twee soorten bandentypes.

Voordelen van zomerbanden

Meer grip bij warm weer
Brede ‘schouders’ van de banden, beter wegcontact
Een kortere remweg op droog en nat wegdek wanneer de temperatuur hoger is
Een lager brandstofverbruik

All-season banden

All-season banden worden ook wel vierseizoenenbanden genoem en zijn een combinatie van zomer- en winterbanden. Dankzij de combinatie van eigenschappen van beide banden kunt u hier het hele jaar op rijden. Hierdoor hoeft geen extra set zomer- of winterbanden aangeschaft te worden. 

Banden meefinancieren bij Gijba Autolease

Bij Gijba is het mogelijk de opties van uw bedrijfsauto mee te financieren, zomer- en winterbanden vallen h ier ook onder. Wij leggen u er graag alles over uit of lees meer over onze unieke werkwijze.  

Benieuwd naar  de voor uw onderneming? Neem dan contact op of vraag een offerte aan. Wij krijgen de boel aan voor u aan het rollen. 

  • Wissel naar zomerbanden
« Terug naar overzicht
10 May 2022

Zakelijke financiering voor uw elektrische bedrijfswagen

Gijba Autolease Lingewaard B.V. biedt u merkonafhankelijke leaseoplossingen voor elektrische bedrijfswagens.

09 May 2022

De fiscale voordelen van leasen

Het is raadzaam om naar de mogelijkheden te kijken voor uw onderneming. Gijba zet de uitgangspunten, voordelen en vragen voor u op een rij in dit artikel.

08 May 2022

De elektrische auto top 10

Lees in deze publicatie meer over de meeste populaire elektrische auto's tot nu toe in 2022. Geleidelijk schakelen steeds meer ondernemers over van brandstof op elektrisch rijden.