Taxi bus leasen

Een taxi bus leasen? Kies voor financial lease bij Gijba Autolease

Een taxi bus of auto leasen? Wij helpen u graag op weg! Wanneer u een nieuwe of jong gebruikte taxi leaset financieren wij de taxi bus in ruil voor een vast maandelijks bedrag. Op deze manier kunt u als taxi chauffeur of taxi ondernemer doorgroeien zonder eenmalig een groot bedrag uit te geven. Bovendien brengt financial lease vele (fiscale) voordelen met zich mee.

Offerte aanvragen


Voordelen taxi bus leasen

  • Vele (fiscale) voordelen zoals renteaftrek
  • Opgebouwde vermogen blijft binnen de onderneming
  • Mogelijkheden met een negatieve BKR

Waarom een taxi bus financial leasen? Dit zijn de voordelen:

Wanneer u kiest om een taxi bus (of auto) zakelijk te leasen, financieren wij uw bus en wordt u direct eigenaar van de taxi. Deze zakelijke financiering biedt u als taxibedrijf de kans om een nieuwe of jong gebruikte taxi te kopen zonder liquiditeitsverlies. Zo blijft het grootste deel van uw vermogen binnen de onderneming wanneer u een taxi leaset en kunt u uw wagenpark laten groeien. Daarnaast is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de komt kijken terug te vorderen of voor te financieren. Bovendien profiteert u van de investeringsaftrek en is de rente aftrekbaar. Voor elke taxiondernemer bieden deze voordelen ontzettend veel kansen.

Wat kost het leasen van een taxi bus?

De prijs van het leasen van een taxi bus is afhankelijk van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van de bedrijfswagen. Bij financial lease zijn geen onderhouds-, verzekerings- en reparatiekosten inbegrepen, net zoals bij het kopen van een taxi. U bepaalt zelf waar u deze zaken wilt onderbrengen zonder de tussenkomst van ons als leasemaatschappij. Zo kunt u op zoek naar een voordelige partij en houdt u de kosten laag.

Wij kijken naar wat wél mogelijk is

Uit ervaring blijkt dat taxiondernemers graag kijken naar wat wél mogelijk is. Wij kijken graag met u mee! Samen met u gaan kijken wij naar de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke partij helpen wij u graag persoonlijk op weg en wordt u volledig ontzorgt. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is, bijvoorbeeld door een negatieve BKR registratie. Uw contactpersoon van GIJBA communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw autodealer naar keuze. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van taxifinancieringen in behandeling nemen. Wij vinden het een eer om uw zaak aan het rollen te krijgen!

Tijd om (meer) mensen te vervoeren!

Vervoer uw klanten van A naar B met een door ons gefinancierde taxi bus. Aangezien wij niet aan een merk geboden heeft u een ruime keuze uit comfortabele busjes. Wel zo fijn voor de passagier en vooral voor de taxichauffeur. U kunt met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en is het toegestaan om uw taxi helemaal naar wens in te richten, te bestickeren en een taxibord te bevestigen.

Offerte aanvragen
17 May 2024

Regeneratief rijden

Regeneratief rijden is een slimme technologie die energie terugwint wanneer je vertraagt of remt in een auto.

17 May 2024

Bijtellingsvrij rijden

Bijtellingsvrij rijden biedt de mogelijkheid om kosten te verlagen en uw rijervaring te verbeteren

17 May 2024

5 tips om te besparen op brandstof

Gelukkig zijn er verschillende manieren om slim om te gaan met uw brandstofverbruik en zo geld te besparen. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?