Een truck leasen? Kies voor financial lease bij GIJBA!

Een truck financial leasen kan worden omschreven als het zakelijk financieren van een vrachtwagen. Wanneer u een nieuwe of jong gebruikte truck leaset financieren wij de vrachtauto in ruil voor een vast maandelijks bedrag. Op deze manier kan uw transportbedrijf doorgroeien zonder eenmalig een groot bedrag uit te geven. Bovendien brengt deze truckfinanciering vele (fiscale) voordelen met zich mee. Wij vinden het een eer om uw zaak aan het rollen te krijgen!

Truck leasen


Waarom een truck financial leasen?

Wanneer u kiest om een truck zakelijk te leasen financieren wij uw vrachtauto en wordt u direct eigenaar van de vrachtwagen. Deze zakelijke financiering biedt u als transportondernemer de kans om een nieuwe of jong gebruikte truck te kopen zonder liquiditeitsverlies. Zo blijft het grootste deel van uw vermogen binnen de onderneming wanneer u een truck leaset. Daarnaast is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de vrachtwagen komt kijken terug te vorderen. Bovendien profiteert u van de investeringsaftrek en is de rente aftrekbaar. Voor elke vrachtwagenchauffeur of transportondernemer bieden deze voordelen ontzettend veel kansen!

Wat kost een vrachtwagen leasen?

De prijs van het leasen van een vrachtwagen leasen is afhankelijk van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van de truck. Bij financial lease zijn geen onderhouds-, verzekerings-, en reparatiekosten inbegrepen, net zoals bij het kopen van een vrachtauto. U bepaalt zelf waar u deze zaken wilt onderbrengen zonder de tussenkomst van ons als leasemaatschappij. Zo kunt u op zoek naar een voordelige partij en houdt u de kosten laag.

Wanneer u een truck gaat leasen betaalt u maandelijkse kosten in plaats van eenmalig een groot bedrag. Naast de verspreiding van het aankoopbedrag van de truck profiteert u van fiscale voordelen zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Bovendien heeft u recht op terugvordering van de btw over de aanschafprijs van uw nieuwe of jong gebruikte vrachtwagen. Er zijn ook mogelijkheden in het voorfinancieren van de BTW.

Wij kijken naar wat wél mogelijk is

Ondernemers kijken graag naar wat wél mogelijk is. Wij kijken graag met u mee! Bekijk samen met uw contactpersoon de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke helpen wij u graag persoonlijk op weg en wordt u volledig ontzorgt. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw dealer naar keuze. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van truckfinancieringen in behandeling nemen.

De weg op met uw truck

Vervoer uw producten met een door ons gefinancierde vrachtwagen. Aangezien wij niet aan een merk geboden zijn kunt u achter het stuur kruipen van uw ideale vrachtauto. U met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en is het toegestaan om uw truck helemaal naar wens in te richten en te bestickeren.

Vraag offerte aan
22 July 2021

Zakelijke autoleasemarkt laat weer groei zien

Sinds vorig jaar volgde de markt voor zakelijke leaseauto’s een dalende lijn. Die trend werd in het tweede kwartaal van dit jaar een halt toegeroepen, meldt VNA.

15 July 2021

Onze acceptatieprocedure uitgelegd

ls wij ons acceptatiebeleid in één woord moeten omschrijven, kiezen wij voor het woord ‘respect’. Maar hoe gaat de procdure in zijn werk?

23 June 2021

Het voelt druk op de weg...

Het was u vast al opgevallen dat het in korte tijd veel drukker is geworden op de weg. En het wordt nóg drukker...