Tweedehands auto zakelijk leasen

Wanneer u kiest voor tweedehands, zakelijke autolease financieren wij de auto of bedrijfswagen in ruil voor een vast maandelijks bedrag. Dit wordt tweedehands, zakelijk autolease genoemd. Op deze manier kunt u als ondernemer doorgroeien zonder eenmalig een groot bedrag uit te geven. Daarnaast rijdt u in een auto waarbij de eerste afschrijvingen al achter de rug zijn. Hierdoor brengt het leasen van een gebruikte auto nog meer (fiscale) voordelen met zich mee.

Offerte aanvragen

 

Waarom een tweedehands auto zakelijk leasen? De voordelen:

Wanneer u kiest om een tweedehands bedrijfsauto of bedrijfswagens zakelijk te leasen, financieren wij uw tweedehands wagen en wordt u direct eigenaar van de auto. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om een (jong) gebruikte bedrijfsbus te kopen zonder liquiditeitsverlies. Zo blijft het grootste deel van uw vermogen binnen de onderneming wanneer u een tweedehands auto leaset middels financial lease. Daarnaast is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de komt kijken terug te vorderen of voor te financieren. Bovendien profiteert u van de investeringsaftrek, is de rente aftrekbaar en zijn de eerste afschrijvingen van de tweedehands bus al voltooid. Voor elke ondernemer bieden deze voordelen ontzettend veel kansen!

Wat kost het leasen van een tweedehands auto?

De prijs van het leasen van een tweedehands bedrijfswagen of auto is afhankelijk van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van het voertuig. Bij financial lease zijn geen onderhouds-, verzekerings-, en reparatiekosten inbegrepen, net zoals bij het kopen van een tweedehands auto. U bepaalt zelf waar u deze zaken wilt onderbrengen zonder de tussenkomst van ons als leasemaatschappij. Zo kunt u op zoek naar een voordelige partij en houdt u de kosten laag.

Kan ik een tweedehands auto leasen met negatieve BKR?

Dat is mogelijk! Een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen tweedehands voertuig kunt leasen. Wij hebben een eigen acceptatiebeleid met een ruimere acceptatie. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers met een negatieve BKR-codering kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen bij het leasen van een gebruikte auto. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.

Hoe lease ik een tweedehands auto?

Op basis van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van de gebruikte auto kijken graag met u mee hoe u een tweedehands auto kunt leasen. Als onafhankelijke partij helpen wij u persoonlijk op weg en wordt u volledig ontzorgt. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Uw contactpersoon van Gijba Autolease Lingewaard B.V. communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw bedrijfswagendealer naar keuze. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van bedrijfsbusfinancieringen in behandeling nemen.

Offerte aanvragen
22 July 2021

Zakelijke autoleasemarkt laat weer groei zien

Sinds vorig jaar volgde de markt voor zakelijke leaseauto’s een dalende lijn. Die trend werd in het tweede kwartaal van dit jaar een halt toegeroepen, meldt VNA.

15 July 2021

Onze acceptatieprocedure uitgelegd

ls wij ons acceptatiebeleid in één woord moeten omschrijven, kiezen wij voor het woord ‘respect’. Maar hoe gaat de procdure in zijn werk?

23 June 2021

Het voelt druk op de weg...

Het was u vast al opgevallen dat het in korte tijd veel drukker is geworden op de weg. En het wordt nóg drukker...