Tweedehands autolease zakelijk

Wanneer u kiest voor tweedehands, zakelijke autolease financieren wij de auto in ruil voor een vast maandelijks bedrag. Op deze manier kunt u als ondernemer doorgroeien zonder eenmalig een groot bedrag uit te geven. Daarnaast rijdt u in een auto waarbij de eerste afschrijvingen al achter de rug zijn. Hierdoor brengt het leasen van een gebruikte auto nog meer (fiscale) voordelen met zich mee.

Offerte aanvragen


Waarom een tweedehands zakelijk autolease? De voordelen:

Wanneer u kiest om een tweedehands bedrijfsauto, bedrijfswagen of bedrijfsbus zakelijk te leasen, financieren wij uw tweedehands auto en wordt u direct eigenaar van de auto. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om een (jong) gebruikte bedrijfswagen te kopen zonder liquiditeitsverlies. Zo blijft het grootste deel van uw vermogen binnen de onderneming wanneer u een tweedehands auto leaset. Daarnaast is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de komt kijken terug te vorderen of voor te financieren. Bovendien profiteert u van de investeringsaftrek, is de rente aftrekbaar en zijn de eerste afschrijvingen van de tweedehands auto al voltooid. Voor elke ondernemer bieden deze voordelen ontzettend veel kansen.

Wat kost het leasen van een tweedehands bedrijfsauto?

De prijs van het leasen van een tweedehands bedrijfswagen, bus of auto is afhankelijk van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van het voertuig. Bij financial lease zijn geen onderhouds-, verzekerings-, en reparatiekosten inbegrepen, net zoals bij het kopen van een tweedehands bedrijfswagen. U bepaalt zelf waar u deze zaken wilt onderbrengen zonder de tussenkomst van ons als leasemaatschappij. Zo kunt u op zoek naar een voordelige partij en houdt u de kosten laag.

Kan ik een tweedehands auto leasen met negatieve BKR?

Dat kan. Een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen tweedehands auto kunt leasen. Wij hebben een eigen acceptatiebeleid met een ruimere acceptatie. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers met een negatieve BKR-codering kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen bij het leasen van een tweedehands auto. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.

Hoe lease ik een tweedehands auto (zakelijk)?

Op basis van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van de gebruikte auto kijken graag met u mee hoe u een tweedehands auto kunt leasen. Als onafhankelijke partij helpen wij u persoonlijk op weg en wordt u volledig ontzorgt. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Uw contactpersoon van Gijba Autolease Lingewaard B.V. communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw bedrijfswagendealer naar keuze. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van bedrijfswagenfinancieringen in behandeling nemen.

Offerte aanvragen
19 April 2024

LFH Lease bereikt overeenstemming over een fundinglijn van 265 miljoen euro

LFH Lease bereikt overeenstemming met Barclays Europe en SCIO Capital over een fundinglijn van 265 miljoen euro.

04 April 2024

Belastingvoordelen financial lease

Financial lease biedt bedrijven aanzienlijke belastingvoordelen. 

04 April 2024

Bandenslijtage controleren

Bandenslijtage is een natuurlijk proces dat wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder rijgedrag, wegomstandigheden en bandenkwaliteit. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?