Vacature: Verkoop binnendienst

Weet jij hoe je een optimale service biedt aan onze klanten? En ben jij altijd op zoek naar commerciële kansen? Dan spreken we jou graag over de functie medewerker verkoop binnendienst bij Gijba Automotive B.V. in Angeren!

Solliciteren? Mail je NAW gegevens, cv en motivatie naar info@gijba.nl (via onderstaande button)

Solliciteer direct!


Wat ga je doen?

Als medewerker ondersteunend verkoop binnendienst bij Gijba Automotive B.V., ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant en zorg jij ervoor dat de klant een optimale service krijgt. Je zult vragen beantwoorden over o.a. verschillende mogelijkheden qua financiering, leveringen, prijzen en offertes. Met een ultiem klantgerichte instelling weet jij de vraag van de klant op juiste waarde te schatten en bedien je onze klanten zodanig dat de klant met een tevreden gevoel zijn keuze voor een financiering heeft gemaakt. Zet jij die extra stap voor onze klanten?

Het mooiste van jouw functie?

Naast de eerstelijns dienstverlening die je biedt richting de klant, heb je een nauwe samenwerking met je andere collega’s. Je ondersteunt actief bij relatiebeheer en je signaleert commerciële kansen. Aangezien de branche zich in een hoog tempo ontwikkelt zijn wij continue op zoek naar verbetering. Of je nu kansen voor verbetering ziet in het proces of onze werkwijze, Gijba Automotive B.V. biedt je de ruimte om proactief onze dienstverlening te verbeteren.

Tijdens een gemiddelde werkweek hou jij je o.a. bezig met:

 • Eerstelijns (telefonisch / mail) contact met klanten, leveranciers en geldverstrekkers;
 • Het behandelen van nieuwe en lopende leaseaanvragen;
 • Het realiseren van de gezamenlijke doelen van Gijba Automotive B.V.

Wie is onze ideale medewerker verkoop binnendienst?

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met een luisterend oor voor de klant. Je bent in staat de klantvraag snel op te lossen en denkt hierbij altijd verder en levert ‘de plus’ in het contact. Herken jij jezelf daarnaast in onderstaande kenmerken? Solliciteer dan direct!

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in commerciële richting;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent servicegericht en communicatief vaardig;
 • Je bent goed in timemanagement, flexibel en je bent stressbestendig;
 • Goede beheersing van Excel;
 • Affiniteit met de autobranche is wenselijk. 

Wat bieden wij?

Als medewerker verkoop binnendienst krijg je een uitdagende functie met een grote diversiteit aan vraagstukken. Het ene moment ben je bezig met het verwerken van aanvragen en/of offertes, het andere moment ben je druk om de levering van een auto af te stemmen met de leverancier en kredietverstrekker. Je komt terecht in een team van 3 personen, met een open en informele werksfeer.

Een vast salaris dat past bij de functie;

 • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast;
 • Bedrijfsfitness;
 • Telefoon en laptop;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis.

Wij zijn Gijba Automotive B.V.!

Gijba Automotive B.V. is al lang actief in deze branche. Wij bestaan namelijk al bijna 20 jaar. Wij voorzien allerlei ondernemers in de behoefte voor een passende financiering op het gebied van een personenwagen, bedrijfswagens, vrachtwagen of equipment. Onze klanten worden door ons op een ontspannen, informele en respectvolle manier benaderd en te woord gestaan.

Meer informatie en solliciteren

 • Mail jouw sollicitatie, cv, motivatie en eventueel vragen naar info@gijba.nl;
 • Ook mag je altijd contact opnemen met Gijs Selman. Hij vertelt je graag meer over de vacature en de werkzaamheden. Gijs is iedere werkdag bereikbaar op het telefoonnummer 0481-420444.
Verzend cv + motivatie
04 May 2023

Taxi modellen 2023

Een taxi kopen voor uw onderneming is een grote investering. Maar deze hoeft u niet in één keer te doen. 

04 May 2023

300 positieve reviews!

We hebben de 300 reviews behaald, met een gemiddelde score van 5 uit 5!

06 April 2023

Subsidie elektrische bedrijfsautos

Wilt u weten wat de huidige status is van de SEBA, de Subsidie Elektrische Bedrijfsauto's? Lees dan verder en kom er alles over te weten.