Wat zijn de opties voor het leasen van een tweedehands auto?

Er zijn zeker, zelfs uitstekende mogelijkheden om een tweedehands auto, oftewel een occasion, te leasen bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. De meeste ondernemers zijn gewend om de aankopen naar hun hand te zetten. Dat geldt ook voor de keuze voor een auto die aansluit bij hun bedrijfsvoering. Dit kan dus ook prima een jonge, tweedehands auto zijn.

Offerrte aanvragen

Tweedehands auto leasen via Gijba Autolease Lingewaard B.V.
De voordelen van het leasen van een tweedehands auto zijn divers. De keuze voor een jonge tweedehands auto is in veel opzichten voordeliger dan wanneer u kiest voor een nieuw exemplaar. Bijvoorbeeld:

  • Snel op weg. Tweedehands auto’s zijn vaak al rijklaar en zijn ruim op voorraad. In veel gevallen kunt u deze week al in uw auto rijden. Daarmee zorgt u voor de continuïteit van uw onderneming.
  • Voordelig leasen. Een tweedehands auto is vaak een stuk goedkoper dan een nieuwe auto. Omdat de aanschafwaarde lager is, komt het maandelijkse leasebedrag ook voordeliger uit.
  • Lage bijtelling. De komende jaren wordt de bijtelling voor nieuwe auto’s steeds hoger. Gelukkig blijft de bijtelling voor vijf jaar vaststaan, waardoor u met een auto tot vijf jaar oud nog profiteert van de oude regeling van bijvoorbeeld 4%, 8% of 12% bijtelling.
  • Korte looptijd. Het is mogelijk om bij een occasion te kiezen voor een korte looptijd vanaf twaalf maanden waardoor u uw tweedehands auto snel hebt afbetaald. Of u maakt de keuze om ieder jaar in een andere auto te rijden.
  • Transparant. Bij een Financial Leaseauto bepaalt u zelf waar u het onderhoud van uw auto laat uitvoeren. Een jonge auto heeft vaak weinig onderhoud nodig. U houdt zo zelf de kosten in de hand, omdat het onderhoud geen kostenelement vormt in de maandelijkse leaseprijs.

Duurzaam én voordelig
Kiest u voor een occasion van Gijba Autolease Lingewaard B.V. dan rijdt u voordelig een jonge, gebruikte en complete auto. Dat is niet alleen fijn voor uw portemonnee, maar doordat u mede het maximale haalt uit het gebruik van uw tweedehands auto, is het ook een duurzame keuze.

Een gebruikte auto, maar hoge kwaliteit
Alle occasions die wij aanbieden voldoen aan onze zeer strenge kwaliteitsnormen. De occasions van Gijba Autolease Middelwaard B.V. zijn in de meeste gevallen ex-lease auto’s uit ons eigen wagenpark of van zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Niet alleen betekent dit dat wij de onderhoudshistorie precies kennen, maar ook dat onze occasions gewoon goede auto’s zijn, waarvan wij de historie goed kennen en waar we dus achter staan.

Flexibel en compleet
De occasions van zijn compleet uitgerust met interessante extra’s. Met het leasen van een occasion lease rijdt u ook nog eens een stuk flexibeler. In veel gevallen is een korte looptijd een mogelijkheid, bijvoorbeeld een contract van één, twee of drie jaar.

Offerte
Wilt u meer weten over het voordelig leasen van een tweedehands lease auto via Gijba Autolease Lingewaard B.V.? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs via 0481 - 420444. Of vraag meteen een offerte aan.

Vraag hier een offerte aan
18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?