Wegtransport leasen voor uw bedrijf?

Transportbedrijven kunnen hard groeien, en daar komen veel grote investeringen bij kijken. Om uw liquide middelen vrij te houden voor ander gebruik kunt u uw transportmaterieel laten financieren. Lease gebruikt of nieuw, voor beide is Gijba Autolease Lingewaard B.V. uw deskundige partner Wij bieden u voor alle mogelijkheden de best passende oplossingen. Onze specialisten kennen het materieel waar u dagelijks mee werkt en zetten dat vooraan in de financieringsoplossing.

We bekijken hoe u het transportmaterieel wilt gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren. Wilt u wegtransport leasen? Dan kunt u makkelijk uw leaseprijs berekenen of een offerte aanvragen op onze website. We helpen u graag om een passende leaseoplossing te vinden.

Offerte aanvragen
  • Wegtransport leasen voor uw bedrijf?
  • Wegtransport leasen voor uw bedrijf?

Nieuw of gebruikt wegtransport leasen

Of u nu internationaal transport rijdt of regionaal teeltgewassen transporteert: er komt een moment waarop u een nieuw materiaal nodig hebt. Of een trailer. Dan zijn wij er voor u. Laat ons uw nieuwe of gebruikte trailer of truck financieren. Equipment leasing bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. is ontzettend handig en kan uw onderneming allerlei fiscale voordelen brengen.

Uw bedrijf laten groeien

De medewerkers van Gijba Autolease Lingewaard B.V. willen u oprecht helpen om uw bedrijf te laten groeien. Dat doen we door een flexibele financieringsoplossing te bieden die gebaseerd is op het materieel. Niet op de cijfers. Onze experts kennen het materieel en weten precies de waarde en hoe lang u dit nog kunt inzetten. Zo kunnen we de financiering van uw gebruikte of nieuwe vrachtwagen perfect afstemmen op de groei van uw onderneming. Bent u in de markt voor een nieuwe of gebruikte touringcar of een stadsbus? Wilt u opleggers kopen om te verhuren? Wilt u een vrachtwagen leasen? Het maakt niet uit. Samen vinden we altijd de passende leaseoplossing voor uw vervoerswensen. Bent u er benieuwd naar voor welk transportmaterieel wij de juiste leaseoplossingen kunnen bieden? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vrachtwagen leasen

Veel ondernemers kiezen ervoor om een vrachtwagen leasen bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. Onze experts weten wat uw volgende truck waard is en hoe lang u hem nog kunt gebruiken. Ook als u afgelopen jaren financiële tegenslag hebt gehad. Dat is de basis voor onze financieringsoplossingen en dat maakt ons anders. Wilt u een gebruikte truck financieren voor intern transport? Juist gebruikte vrachtwagens financieren zijn voor banken of leasemaatschappijen een probleem. Voor Gijba Autolease Lingewaard B.V. niet. Wij hebben gevoel bij het materieel en vinden het zelfs verstandig om een vrachtwagen te leasen waar de kop al af is. Daarom lukt die truck lease bij ons wel.

Opleggers en trailers leasen

Waarom zou u een oplegger of trailer huren als u deze ook leasen kunt? Alleen omdat de bank naar het verleden van uw bedrijf kijkt en niet naar de toekomst? Of begrijpen ze al die verschillende soorten niet. Wij wel. Wij delen het enthousiasme voor wegtransport met u. En helpen u aan de juiste financiering voor uw bedrijf. Het maakt voor ons niet uit welke soort oplegger u leasen wilt. Een tankoplegger voor het vervoeren van vloeibaar mest transport, of een schuifzeiloplegger om gemakkelijk in en uit te laden. We kunnen u ook adviseren als u er nog niet helemaal uit bent, welke oplegger het beste bij uw wensen past.

Gesloten opleggers leasen

Vervoert u vooral goederen die wat meer inbraakgevoelig zijn? Dan is de kans groot dat u een goed afsluitbare oplegger wilt aanschaffen. Een kastentrailer is dan een uitkomst. Hebt de juiste gevonden? Neem dan contact met ons op om voor de juiste financiering. Gebruikt of nieuw, groot of klein? Dat maakt voor Gijba Autolease Lingewaard B.V. geen verschil.

Container chassis leasen

Zit u in het intermodal transport en rijdt u veel met zeecontainers? Dan is de kans groot dat een multi chassis of een combi chassis de perfecte keuze is voor u. Van 20 voet tot 45 voet containers, reefers of milieucontainers, uw vracht maakt voor ons geen verschil. De waarde van uw oplegger is voor ons bepalend voor de financiering.

Bus of touringcar leasen

Natuurlijk helpen wij u ook wanneer je in het personenvervoer actief bent. Bent u op zoek naar een goede leaseoplossing voor een bus of luxe touringcar? Of misschien wilt u een complete vloot stadsbussen vervangen. Het kan allemaal. Versterk uw bedrijfskapitaal met een sale & lease back oplossing of ga een nieuwe leasecontract aan voor een nieuwe of gebruikte bus. Een bus of touringcar leasen is bij  Gijba Autolease Lingewaard B.V. simpel, flexibel en snel geregeld.

Vrachtwagens met kraan leasen

Voor hijswerk van bijvoorbeeld pallets, betonblokken, balken, stenen of boomstronken, kunt u een vrachtwagen met telescoopkraan of hijskraan nodig hebben. Dat is bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. ook geen enkel probleem voor de financiering. Nieuw of gebruikt, de keuze is aan u. U kiest welke vrachtwagen met kraan u nodig hebt. Wij regelen de financiering. Neem gerust contact met ons op. We helpen u ook graag als u advies nodig hebt.

Vraag hier een offerte aan
19 April 2024

LFH Lease bereikt overeenstemming over een fundinglijn van 265 miljoen euro

LFH Lease bereikt overeenstemming met Barclays Europe en SCIO Capital over een fundinglijn van 265 miljoen euro.

04 April 2024

Belastingvoordelen financial lease

Financial lease biedt bedrijven aanzienlijke belastingvoordelen. 

04 April 2024

Bandenslijtage controleren

Bandenslijtage is een natuurlijk proces dat wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder rijgedrag, wegomstandigheden en bandenkwaliteit. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?