Wilt u bedrijfswagens leasen voor uw onderneming?

Een bedrijfswagen leasen heeft meerdere voordelen ten opzichte van het kopen of huren van een bedrijfswagen. Met leasen betaalt u namelijk in maandelijkse termijnen, waardoor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen geen grote aanslag op de liquiditeiten van uw onderneming is. Bovendien is leasen een stuk voordeliger dan huren als u van plan bent uw bedrijfswagen vaak in te zetten.

Een bestelbus leasen is bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. redelijk eenvoudig voor u geregeld. Ook als u een starter bent of wat minder goede jaren achter de rug hebt. Wij zetten namelijk het materieel voorop in de financiering, niet uw jaarcijfers van de afgelopen jaren. Hierdoor is er meer mogelijk. Veel meer dan u denkt.

Offerrte aanvragen

Tweedehands bestelbus leasen

Een bestelbus leasen kan een flinke investering zijn. Daarom kiezen veel ondernemers voor het leasen van een tweedehands bedrijfswagen. Een gebruikte bedrijfswagen is namelijk een stuk goedkoper dan een nieuw model omdat hier de ‘kop’ al af is. Dit scheelt vanzelfsprekend ook weer in de maandlasten. Bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. begrijpen we het ondernemerschap goed en moedigen we het leasen van een gebruikte bedrijfswagen dus juist aan. Maar mocht uw voorkeur uitgaan naar een nieuwe bedrijfswagen leasen. Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem.

Bestelauto leasen als startende ondernemer?

Gijba Autolease Lingewaard B.V. gaat verder waar de bank stopt. Wij vinden dat een lease bijna altijd mogelijk moet zijn. Ook als u een starter bent, en nog geen jaarcijfers hebt van uw onderneming. En ook als u met financiële tegenvallers te kampen heb gehad. Dit is mogelijk door onze ‘equipment-first’ aanpak, waarbij we de lease baseren op de waarde van het materieel. Hierdoor is er meer mogelijk. Leasen zonder jaarcijfers is in veel gevallen dan dus geen probleem. Zo helpen we uw onderneming met het maken van een goede kickstart. Als u wilt weten hoeveel u per maand gaat betalen voor de bedrijfswagen die u wilt aanschaffen voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op via 0481-420444. We helpen u graag.

Leaseprijzen voor bestelwagens

De prijs voor bestelwagens leasen is afhankelijk van verschillende factoren. Hiervoor kijken we namelijk naar het merk, de aanschafwaarde, en het bouwjaar van de bedrijfswagen die u wilt laten financieren. Vervolgens kunt u zelf uw voorkeur aangeven voor de hoogte van de aanbetaling, slottermijn, en de looptijd. Zo ontvangt u een financieringsvoorstel dat afgestemd is op de wensen van uw onderneming.

Een bestelwagen leasen: wat zijn de leasevormen?

  • Financial lease voor uw bedrijfswagen

Wilt u graag een bestelbus leasen en wilt u dat deze op uw balans komt te staan, zodat u erop kunt afschrijven? Dan is een financial lease een goede optie. Bij financial lease komt het juridisch eigendom van de bedrijfswagen bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. te liggen, terwijl uw onderneming economisch eigenaar van de bestelbus wordt. Aan het einde van het leasecontract bent u volledig eigenaar van de bedrijfswagen.

  • Operational lease voor uw bedrijfswagen

Wilt u een bedrijfswagen leasen, maar deze juist niet op de balans hebben? Dan kunt u het beste de bestelbus operational leasen. Bij een operational lease huurt u de bestelwagen namelijk van Gijba Autolease Lingewaard B.V. Wij zijn dan zowel juridisch als economisch eigenaar van de bedrijfswagen. Aan het einde van de leaseperiode hebt u een koopoptie. Omdat de bestelbus bij een operational lease niet op de balans staat, is een betere balansverhouding mogelijk.

Sale & lease back voor je bedrijfswagens

Als u zelf al bestelbussen in bezit hebt, maar werkkapitaal vrij wilt maken, is de sale & lease back financieringsoplossing een uitkomst. U verkoopt uw bedrijfswagens tijdelijk aan ons, zodat er kapitaal vrijkomt. Ondertussen kunt u de bestelbussen gewoon blijven gebruiken. U blijft economisch eigenaar van de bedrijfswagens, terwijl Gijba Autolease Lingewaard B.V. tijdelijk juridisch eigenaar wordt. Aan het einde van de leaseperiode gaat het juridisch eigendom automatisch weer over naar uw onderneming.

Service

Wij vinden dat een lease simpel, flexibel en snel geregeld moet zijn. Daarom kunt u  bij ons al vrij snel met uw nieuwe aanwinst de weg op. Equipment lease is ons vak, dus helpen we u graag aan de best passende financiering voor uw onderneming. U kunt bij ons ook terecht voor equipment lease van ander wegtransport, zoals vrachtwagens leasen, elektrische bedrijfswagens leasen, of trailers leasen. Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt. Of vraag meteen een offerte aan.

Vraag hier een offerte aan
01 July 2024

Op vakantie met financial leaseauto

Met een financial leaseauto profiteert u van tal van voordelen, waaronder onbeperkte kilometers en de vrijheid om te rijden waar u maar wilt.

01 July 2024

BTW of marge auto: wat u moet weten

De keuze tussen een btw- of margeauto is een belangrijke beslissing voor ondernemers die op zoek zijn naar een zakelijke occasion om te leasen.

01 July 2024

Grijs kenteken regeling

De grijs kenteken regeling is een speciale regeling in Nederland die van toepassing is op voertuigen die hoofdzakelijk bedoeld zijn voor goederenvervoer.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?