Zakelijk auto leasen zonder BKR toetsing

Breekt u zich het hoofd over waar u zakelijk een auto kunt leasen zonder BKR toetsing? Gijba Autolease Lingewaard B.V. is het antwoord op al uw vragen omtrent dit onderwerp. Wij verlenen u die speciale dienst waar u bij een andere maatschappij tevergeefs voor aanklopt.

Wij zijn uw specialist in het financieren van uitdagende, zakelijke aanvragen op het gebied van autofinancieringen. We richten ons op alternatieve financieringsvormen en leveren gedegen maatwerk. Wij komen graag met u in contact en bekijken samen met u de mogelijkheden om een financieringsaanvraag tot een succes te maken. 

Soepel acceptatiebeleid

Wanneer u als ondernemer graag een auto wilt leasen wordt de kans steeds groter dat standaard geldverstrekkers en leasemaatschappijen niet akkoord gaan met de financiering van uw bedrijfswagen. Door ons acceptatiebeleid is het mogelijk om zakelijk een auto te leasen zonder bkr toetsing. Als uw autolening elders niet is geaccepteerd, bijvoorbeeld door een negatieve BKR, lukt het bij ons in de meeste gevallen wel om zakelijk uw auto te leasen zonder bkr toetsing. Vraag nu een offerte aan.

Stappenplan

Om zakelijk een auto te leasen zonder bkr toetsing hebben we een stappenplan voor u ontwikkeld. Lees op uw gemak de stappen door en bel of mail ons als u hier meer over wilt weten.

Stap 1: Kies voor de ruime acceptatie van Gijba Autolease

Wanneer u kiest voor het acceptatiebeleid van Gijba Autolease Lingewaard B.V. wordt de kans groot dat wij u kunnen helpen bij het leasen van een zakelijke auto zonder bkr toetsing. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden op het gebied van autolease. Men kiest regelmatig voor zakelijk financieren zonder BKR toetsing wanneer hun aanvraag elders niet geaccepteerd is of er een negatieve BKR registratie bekend is.

Stap 2: Wij kijken naar de mogelijkheden

Als ondernemer kijkt u graag naar wat wél mogelijk is, ook zakelijk een auto leasen zonder bkr toetsing. Wij kijken graag met u mee, bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke tussenpersoon ontzorgen we u volledig en helpen wij u graag persoonlijk op weg. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van autolease in behandeling nemen. Dit klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u en met de dealer van uw keuze.

Stap 3: Auto zakelijk financieren zonder toetsing

Geen toetsing of een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen auto kunt leasen. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers die een auto zakelijk willen leasen zonder bkr toetsing kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen om tóch een auto te leasen zonder BKR toetsing. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.

Stap 4: Op pad met uw zakelijke auto

Van droom naar realiteit. Ga in stijl op pad naar een afspraak met uw bedrijfsauto, zakelijk gefinancierd door ons (zonder BKR toetsing). Aangezien wij niet aan een merk gebonden zijn kunt u achter het stuur kruipen van uw droomauto. U bent vrij om uw auto helemaal ‘eigen’ te maken, bijvoorbeeld door de zakelijke auto te bestickeren. Daarnaast kunt u met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Wij vinden het een eer om uw zaak aan het rollen te krijgen.

Offerte aanvragen


Unieke dienstverlening

Bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. bieden wij u een unieke dienstverlening die u in staat stelt om zakelijk een auto te leasen, ongeacht uw BKR-status. Wij begrijpen dat uw kredietgeschiedenis niet altijd een accurate weergave is van uw financiële mogelijkheden, en daarom bieden wij flexibele leaseoplossingen voor ondernemers. Met onze dienstverlening kunt u als ondernemer profiteren van de voordelen van zakelijk auto leasen, zonder dat een BKR toetsing een obstakel vormt. Of u nu een startende ondernemer bent, een negatieve BKR-registratie heeft of andere financiële uitdagingen heeft, bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. staan we klaar om u te helpen.

 

Oplossingen passend bij uw situatie

Wij geloven in maatwerk en flexibiliteit. Ons team van ervaren leaseadviseurs luistert naar uw specifieke behoeften en biedt oplossingen die passen bij uw situatie. We begrijpen dat elke onderneming uniek is en dat de mobiliteitsbehoefte kan variëren. Daarom bieden wij een breed scala aan leaseopties, zodat u de auto kunt kiezen die bij u en uw bedrijf past. Bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. streven we naar een uitstekende dienstverlening. We nemen de tijd om u te adviseren en te begeleiden gedurende het hele proces. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Wij geloven in transparantie en heldere communicatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Lees meer over onze werkwijze.

Contact

Kies voor Gijba Autolease Lingewaard B.V. als uw partner voor zakelijk auto leasen zonder BKR toetsing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een oriënterend adviesgesprek of een offerte op maat. Vertrouw op onze unieke dienstverlening en onze flexibele leaseoplossingen om de auto te leasen die u nodig heeft, zonder belemmeringen. Ontdek de mogelijkheden en ervaar de vrijheid van zakelijk auto leasen bij Gijba Autolease Lingewaard B.V..

Advies aanvragen
01 December 2023

Nieuw of gebruikt leasen?

Een nieuwe auto of occasion? Nieuw of gebruikt? Hoe dan ook: het leasen van een auto biedt veel voordelen voor u als ondernemer.

01 December 2023

De voordelen van Grijs kenteken lease

De grijskentekenregeling: hoe werkt deze ook alweer? Hij bespaart in ieder geval geld!

01 December 2023

Actieradius elektrische auto in de winter

Nu de dagen kouder zijn is het logisch dat u zich afvraagt of de accu van uw elektrische auto het volhoudt met deze temperaturen.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?