Zakelijke lening voor uw auto

Zoekt u een zakelijke lening voor uw auto? Lease bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. een auto in drie stappen. Een zakelijke lening voor uw auto is simpelweg het leasen van een zakelijke auto of bedrijfsauto.

Bij deze vorm van leasen op de zakelijke markt wordt u meteen economisch eigenaar van de bedrijfsauto. De auto kan dus direct van u zijn. Dit brengt vele (fiscale) voordelen met zich mee, zoals renteaftrek. Daarnaast hoeft u niet in één keer een grote investering te doen waardoor een groot deel van uw vermogen dat u hebt opgebouwd binnen de onderneming blijft. Voor elke starter, kleine ondernemer of zzp’er is dit ontzettend handig.

Stap 1: Kies voor financial lease

Waarom kunt u het beste kiezen voor financial lease? Wanneer u ervoor kiest om een zakelijke lening voor uw auto aan te gaan, dan financieren wij uw bedrijfsauto en wordt u direct eigenaar van de auto. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om uw favoriete bedrijfsauto te kopen zonder liquiditeitsverlies. Daarnaast is het mogelijk om de btw die bij de zakelijke lening van uw auto komt kijken terug te vorderen. Bovendien is de rente aftrekbaar. Dat klinkt goed, toch?

Stap 2: Wij kijken naar de mogelijkheden

Als ondernemer kijkt u graag naar wat wél mogelijk is. Wij kijken en denken graag met u mee. Bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke tussenpersoon wordt u volledig ontzorgd en helpen wij u graag persoonlijk op weg. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van autofinancieringen in behandeling nemen. Dit klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw dealer naar keuze.

Offerte aanvragen

Stap 3: Op pad met uw zakelijke auto

Van droom naar realiteit. Ga in stijl op pad naar een afspraak met uw bedrijfsauto gefinancierd door ons. Aangezien wij niet aan één merk gebonden zijn, kunt u achter het stuur kruipen van uw droomauto. U bent compleet vrij om uw auto helemaal ‘eigen’ te maken, bijvoorbeeld door de zakelijke auto te bestickeren met uw bedrijfsnaam of -logo. Daarnaast kunt u met een gerust hart de weg op aangezien we heldere afspraken maken voor de zakelijke lening voor uw auto over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en bent u dus vrij om te gaan en staan waar u wilt.

Investeren in auto’s

Voor veel kleinere bedrijven is de auto zowel het belangrijkste gereedschap, als de grootste investering. Zeker wanneer u meerdere wagens nodig hebt, kan dit gemakkelijk in de tienduizenden euro’s lopen. Auto’s zijn dus duur in aanschaf en het is dan ook niet altijd eenvoudig om deze grote investering te doen. Als er onvoldoende kapitaal beschikbaar is om een bedrijfsauto aan te schaffen, is een zakelijke lening voor uw auto een uitstekende optie. Belangrijk hierbij is dat u dus cashflowproblemen voorkomt.

De behoefte van het MKB aan bedrijfsauto’s

Kleine en middelgrote bedrijven hebben vaak behoefte aan auto’s voor het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Toch kan een grote investering, zoals de aankoop van auto’s, een probleem zijn voor startende ondernemers. Wanneer de werkzaamheden van start zijn gegaan, en er stroomt geld in de onderneming, is het financieren van een auto misschien geen probleem. Maar: de auto is vaak nodig om te kunnen starten met de activiteiten en de cashflow op gang te krijgen. Er zijn verschillende oplossingen voor dit kip-en-ei-probleem. Neemt u voor een zakelijke lening voor uw auto contact op met de experts van Gijba Autolease Lingewaard B.V.. Zij helpen u graag verder.

Contact opnemen
19 April 2024

LFH Lease bereikt overeenstemming over een fundinglijn van 265 miljoen euro

LFH Lease bereikt overeenstemming met Barclays Europe en SCIO Capital over een fundinglijn van 265 miljoen euro.

04 April 2024

Belastingvoordelen financial lease

Financial lease biedt bedrijven aanzienlijke belastingvoordelen. 

04 April 2024

Bandenslijtage controleren

Bandenslijtage is een natuurlijk proces dat wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder rijgedrag, wegomstandigheden en bandenkwaliteit. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?