Afspraak is afspraak

Open en transparant

Onze stijl van communiceren is open en transparant. Wij vinden nog steeds dat afspraak = afspraak. Daar staan wij voor. Duidelijkheid schept een band. We werken daarom zeer gestructureerd. Bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. houden we alle dossiers keurig en actueel. Geen gedoe met doorverbinden, spullen die kwijt zijn of onvindbare aantekeningen.

Ervaring en kennis

We kijken zorgvuldig naar de gegevens die de aanvragers ons verstrekken. Door onze ervaring en kennis hebben we binnen afzienbare tijd een beeld. Na de eerste beoordeling gaan we creatief te werk. Wanneer er dus mogelijkheden zijn, kunnen wij altijd een offerte neerleggen. Een offerte is overigens kosteloos bij Gijba Autolease Lingewaard B.V..

Juiste object zoeken

Klanten helpen met zoeken naar het juiste object is waar we een eer in stellen. Gijba Autolease Lingewaard B.V. is specialist in het financieren van uitdagende, zakelijke aanvragen op het gebied van autofinancieringen. En we helpen u graag me om de juist keuze te maken waar u jarenlang mee vooruit kunt en veel plezier aan beleeft.

Offerte aanvragen
06 February 2024

Eenmanszaak met twee bedrijfswagens?

Een eenmanszaak met twee bedrijfswagens? Het kan met Financial Lease via Gijba.

06 February 2024

Als starter een auto leasen

Hoe schaft u als ondernemer een auto aan zonder een grote investering te doen? Er zijn verschillende leasevormen in Nederland die u in deze behoefte kunnen voorzien. 

22 January 2024

Bestelbus leasen

Als ondernemer is een bestelbus leasen slim, vooral als u flexibel, slagvaardig en mobiel wilt zijn.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?