Afspraak is afspraak

Open en transparant

Onze stijl van communiceren is open en transparant. Wij vinden nog steeds dat afspraak = afspraak. Daar staan wij voor. Duidelijkheid schept een band. We werken daarom zeer gestructureerd. Bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. houden we alle dossiers keurig en actueel. Geen gedoe met doorverbinden, spullen die kwijt zijn of onvindbare aantekeningen.

Ervaring en kennis

We kijken zorgvuldig naar de gegevens die de aanvragers ons verstrekken. Door onze ervaring en kennis hebben we binnen afzienbare tijd een beeld. Na de eerste beoordeling gaan we creatief te werk. Wanneer er dus mogelijkheden zijn, kunnen wij altijd een offerte neerleggen. Een offerte is overigens kosteloos bij Gijba Autolease Lingewaard B.V..

Juiste object zoeken

Klanten helpen met zoeken naar het juiste object is waar we een eer in stellen. Gijba Autolease Lingewaard B.V. is specialist in het financieren van uitdagende, zakelijke aanvragen op het gebied van autofinancieringen. En we helpen u graag me om de juist keuze te maken waar u jarenlang mee vooruit kunt en veel plezier aan beleeft.

Offerte aanvragen
19 April 2024

LFH Lease bereikt overeenstemming over een fundinglijn van 265 miljoen euro

LFH Lease bereikt overeenstemming met Barclays Europe en SCIO Capital over een fundinglijn van 265 miljoen euro.

04 April 2024

Belastingvoordelen financial lease

Financial lease biedt bedrijven aanzienlijke belastingvoordelen. 

04 April 2024

Bandenslijtage controleren

Bandenslijtage is een natuurlijk proces dat wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder rijgedrag, wegomstandigheden en bandenkwaliteit. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?