Auto leasen met negatieve BKR

Het kan! Bij Gijba Autolease is de kans groot dat wij uw auto kunt leasen zonder BKR check. Wij werken namelijk met een eigen en uniek (ruimer) acceptatiebeleid. Hierdoor is bij Gijba mogelijk uw auto of wagenpark financial te leasen zonder BKR en jaarcijfers. Ons team staat voor u klaar en denkt graag met u mee in oplossingen. Op werkdagen ontvang u al binnen 2 uur een eerste reactie op uw aanvraag. Auto leasen zonder BKR? Samen krijgen we de boel aan het rollen!

 • Beoordeling op mogelijkheden
 • Voor kleine en grote bedrijven
 • Fiscale voordelen (rente- en investeringsaftrek)
 • Snel het geld op uw rekening
 • Activering van de auto op uw balans
 • 400+ uitstekende beoordelingen
Offerte aanvragen
 • Auto leasen met negatieve BKR


Wat is een BKR Registratie?

Bij het Bureau Kredietregistratie (BKR) wordt een overzicht van de leningen gemaakt die u in het verleden bent aangegaan. In het geval van een negatieve BKR registratie is het bekend dat veel standaard geldverstrekkers niet of zeer moeizaam aan speciale financierings vraagstukken meewerken. Auto lease zonder BKR is hierdoor lastig, dit beperkt ondernemers in hun bedrijfsvoering. 

Financial lease met negatieve BKR

Veel ondernemers vragen zich af of financial lease zonder BKR mogelijk is. Door onze jarenlange intensieve samenwerking met ons netwerk van banken en instellingen kunnen wij de lease zonder BKR vaak wel voor u rondkrijgen. Samen met u kijken wij naar wel wél mogelijk is voor uw onderneming. Hierdoor kunt u ook profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering op maat. 

Wat is financial lease? 

Bij financial lease gaat u een lening aan voor de aanschaf van uw bedrijfsauto en lost u iedere maand een vast bedrag af. U hoeft niet direct een groot bedrag op tafel te leggen waardoor er ruimte blijft om te ondernemen. Bij financial lease bent u bovendien direct economisch eigenaar van de auto en kunt u deze opvoeren op de balans van uw bedrijf. Hierdoor kunt u de kosten jaarlijks afschrijven. U draagt zelf zorg voor de overige kosten zoals onderhoud, verzekering en reparatie. 

Zakelijk leasen met negatieve BKR registratie

Wanneer u geregistreerd staat met een negatieve BKR is het bij veel geldverstrekkers steeds moeilijker om uw financiering rond te krijgen. Een negatieve BKR registratie kan voorkomen wanneer u in het verleden te maken hebt gehad met een crisis of tegenvallende resultaten. Dat beperkt ondernemers. Bij Gijba kijken we dan ook liever vooruit en is leasen zonder toetsing in veel gevallen mogelijk. Ja het kan, bij Gijba is het vaak wel mogelijk om zakelijk te leasen met een negatieve BKR registratie.  

Wat is zakelijk leasen?

Bij zakelijk leasen financiert Gijba uw auto. U neemt de auto in gebruik en wordt direct economisch eigenaar met een leasecontract. Eén van de grote voordelen is dat u het aanschafbedrag niet in 1 keer betaalt. 

Wij kijken naar de lease mogelijkheden

Wij kijken naar de lease mogelijkheden voor kleine en grote bedrijven in Nederland. Van ZZP tot MKB of grote onderneming, iedere klant is bij ons koning. Wij scannen uw aanvraag op haalbaarheid en zijn van mening dat duidelijkheid een band schept. 

Op pad met uw lease auto

Na het afronden van de beoordeling zorgen wij ervoor dat u snel het geld op uw rekening ontvangt. Zo kunt u de auto van uw wensen snel aanschaffen. U geniet dus snel van uw aankoop. 

Voordelen bij Gijba Autolease

 • Betrouwbare partner voor ondernemend Nederland
 • Wij spreken de taal van de ondernemer
 • Snel reactie en duidelijkheid
 • Open en transparant

Interessante artikelen

Gijba volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Zo kunnen wij u altijd kundig adviseren. Wij zijn trots dat deze werkwijze gewaardeerd wordt door ondernemers uit heel Nederland. Lees hier onze publicaties om op de hoogte blijven. 

Offerte aanvragen
01 July 2024

Op vakantie met financial leaseauto

Met een financial leaseauto profiteert u van tal van voordelen, waaronder onbeperkte kilometers en de vrijheid om te rijden waar u maar wilt.

01 July 2024

BTW of marge auto: wat u moet weten

De keuze tussen een btw- of margeauto is een belangrijke beslissing voor ondernemers die op zoek zijn naar een zakelijke occasion om te leasen.

01 July 2024

Grijs kenteken regeling

De grijs kenteken regeling is een speciale regeling in Nederland die van toepassing is op voertuigen die hoofdzakelijk bedoeld zijn voor goederenvervoer.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?