Auto leasen met negatieve BKR

Het kan! Bij Gijba Autolease is de kans groot dat wij uw auto financiering rond kunnen krijgen. Wij werken namelijk met een eigen en uniek (ruimer) acceptatiebeleid. Hierdoor is bij Gijba mogelijk uw auto of wagenpark financial te leasen zonder BKR en jaarcijfers. Ons team staat voor u klaar en denkt graag met u mee in oplossingen. Op werkdagen ontvang u al binnen 2 uur een eerste reactie op uw aanvraag. Samen krijgen we de boel aan het rollen!

 • Beoordeling op mogelijkheden
 • Voor kleine en grote bedrijven
 • Fiscale voordelen (rente- en investeringsaftrek)
 • Snel het geld op uw rekening
 • Activering van de auto op uw balans
 • 400+ uitstekende beoordelingen
Offerte aanvragen
 • Auto leasen met negatieve BKR


Wat is een BKR Registratie?

Bij het Bureau Kredietregistratie (BKR) wordt een overzicht van de leningen gemaakt die u in het verleden bent aangegaan. In het geval van een negatieve BKR registratie is het bekend dat veel standaard geldverstrekkers niet of zeer moeizaam aan speciale financierings vraagstukken meewerken. Dit beperkt ondernemers in hun bedrijfsvoering. 

Financial lease met negatieve BKR

Veel ondernemers vragen zich af of financial lease zonder BKR mogelijk is. Door onze jarenlange intensieve samenwerking met ons netwerk van banken en instellingen kunnen wij de financiering vaak wel voor u rondkrijgen. Samen met u kijken wij naar wel wél mogelijk is voor uw onderneming. Hierdoor kunt u ook profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering op maat. 

Wat is financial lease? 

Bij financial lease gaat u een lening aan voor de aanschaf van uw bedrijfsauto en lost u iedere maand een vast bedrag af. U hoeft niet direct een groot bedrag op tafel te leggen waardoor er ruimte blijft om te ondernemen. Bij financial lease bent u bovendien direct economisch eigenaar van de auto en kunt u deze opvoeren op de balans van uw bedrijf. Hierdoor kunt u de kosten jaarlijks afschrijven. U draagt zelf zorg voor de overige kosten zoals onderhoud, verzekering en reparatie. 

Zakelijk leasen met negatieve BKR registratie

Wanneer u geregistreerd staat met een negatieve BKR is het bij veel geldverstrekkers steeds moeilijker om uw financiering rond te krijgen. Een negatieve BKR registratie kan voorkomen wanneer u in het verleden te maken hebt gehad met een crisis of tegenvallende resultaten. Dat beperkt ondernemers. Bij Gijba kijken we dan ook liever vooruit en is leasen zonder toetsing in veel gevallen mogelijk. Ja het kan, bij Gijba is het vaak wel mogelijk om zakelijk te leasen met een negatieve BKR registratie.  

Wat is zakelijk leasen?

Bij zakelijk leasen financiert Gijba uw auto. U neemt de auto in gebruik en wordt direct economisch eigenaar met een leasecontract. Eén van de grote voordelen is dat u het aanschafbedrag niet in 1 keer betaalt. 

Wij kijken naar de lease mogelijkheden

Wij kijken naar de lease mogelijkheden voor kleine en grote bedrijven in Nederland. Van ZZP tot MKB of grote onderneming, iedere klant is bij ons koning. Wij scannen uw aanvraag op haalbaarheid en zijn van mening dat duidelijkheid een band schept. 

Op pad met uw lease auto

Na het afronden van de beoordeling zorgen wij ervoor dat u snel het geld op uw rekening ontvangt. Zo kunt u de auto van uw wensen snel aanschaffen. U geniet dus snel van uw aankoop. 

Voordelen bij Gijba Autolease

 • Betrouwbare partner voor ondernemend Nederland
 • Wij spreken de taal van de ondernemer
 • Snel reactie en duidelijkheid
 • Open en transparant

Interessante artikelen

Gijba volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Zo kunnen wij u altijd kundig adviseren. Wij zijn trots dat deze werkwijze gewaardeerd wordt door ondernemers uit heel Nederland. Lees hier onze publicaties om op de hoogte blijven. 

Offerte aanvragen
19 April 2024

LFH Lease bereikt overeenstemming over een fundinglijn van 265 miljoen euro

LFH Lease bereikt overeenstemming met Barclays Europe en SCIO Capital over een fundinglijn van 265 miljoen euro.

04 April 2024

Belastingvoordelen financial lease

Financial lease biedt bedrijven aanzienlijke belastingvoordelen. 

04 April 2024

Bandenslijtage controleren

Bandenslijtage is een natuurlijk proces dat wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder rijgedrag, wegomstandigheden en bandenkwaliteit. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?