Financial lease zonder aanbetaling

Is het mogelijk om een auto te leasen zonder aanbetaling? Dat kan inderdaad. U kunt bij Gijba Autolease Lingwaard B.V. ook zonder aanbetaling een auto leasen uit onze voorraad leaseauto's. Wij kunnen iedere aanvraag behandelen zonder een aanbetaling. Het hangt echter wel af van uw financiële situatie af of wij dit goed kunnen keuren.

We verplichten niemand om een aanbetaling te doen. Gebruikt u uw geld liever voor andere investeringen in uw onderneming die ook belangrijk zijn. Zo blijft u uw liquiditeit behouden. Een gebruikte bedrijfsauto leasen met financial lease heeft erg veel voordelen voor zowel zzp'ers als mkb'ers. 

Financial lease startende ondernemer of zzp?

Ook voor startende ondernemers is het mogelijk om een financial leasecontract af te sluiten zonder een aanbetaling. U kunt vaak alleen de investeringswaarde van de auto financieren. Het beste is om even uw situatie te bespreken met onze lease-adviseurs. We hebben speciale leasedeals voor het MBK en voor eenmanszaken.

Offerte aanvragen
  • Financial lease zonder aanbetaling


Financial lease zonder aanbetaling is speciaal voor ondernemers

Financial lease is een vorm van autolease voor ondernemers. Het overgrote deel van de Nederlandse bedrijven vraagt een autofinanciering aan voor een personenauto of bedrijfswagen. En dat is met een reden. U wilt onbezorgd autorijden voor een vast bedrag per maand en indien nodig ook zonder aanbetaling.

Voordelen van financial lease zonder aanbetaling

  • U beschikt direct over een auto van de zaak
  • U behoudt uw liquiditeit voor winstgevende doelen
  • Daardoor hebt u meer financiële speelruimte om te investeren in andere belangrijke zaken.

Goedkeuring zonder aanbetaling

Afhankelijk van uw situatie bekijken we of u kunt leasen zonder aanbetaling. Uiteraard kunnen we elke aanvraag zonder aanbetaling in behandeling nemen. Ook voor startende ondernemers zouden we een goedkeuring kunnen krijgen zonder een extra aanbetaling. Wanneer u bij toetsing goed scoort als startende ondernemer, kunt u een goedgekeurde lease offerte ontvangen zonder aanbetaling. Lees meer over onze acceptatieprocedure.

Maximale leasebedrag

Als ondernemer kunt u maximaal de investeringswaarde van de auto financieren. Dit houdt in dat u als btw-plichtige ondernemer niet meer kunt financieren dan de aanschafwaarde excl. btw. De btw verrekent u immers met de belastingaangifte. Bij een marge auto kunt u vaak wel het volledige factuurbedrag leasen. Het factuurbedrag is dan gelijk aan de investeringswaarde. Uitzondering hierop zijn niet btw-plichtige ondernemers. Wanneer u - bijvoorbeeld - als ondernemer in de zorg een btw auto kiest, behandelen wij deze als marge auto. U kunt de btw niet verrekenen, dus dan is het factuurbedrag altijd de investeringswaarde.

Marge auto

Wanneer u kiest voor een marge auto kunt u vaak leasen zonder aanbetaling en is er ook geen btw die u voor aflevering hoeft voor te schieten. Wat is een marge auto? Een marge auto is een auto die al eens in particulier bezit is geweest of in het bezit van een ondernemer die vrijgesteld is van btw. Deze eigenaar heeft de btw afgedragen zonder het terug te vragen van de Belastingdienst.

Hoe het beste financial lease zonder aanbetaling regelen?

Op basis van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van de gebruikte auto kijken graag met u mee hoe u het beste een gebruikte auto financial kunt leasen zonder aanbetaling. Als onafhankelijke partij helpen wij u persoonlijk op weg en wordt u volledig ontzorgt. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Uw contactpersoon van Gijba Autolease Lingewaard B.V. communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw bedrijfswagendealer naar keuze. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van bedrijfswagenfinancieringen in behandeling nemen.

Contact opnemen
17 May 2024

Regeneratief rijden

Regeneratief rijden is een slimme technologie die energie terugwint wanneer je vertraagt of remt in een auto.

17 May 2024

Bijtellingsvrij rijden

Bijtellingsvrij rijden biedt de mogelijkheid om kosten te verlagen en uw rijervaring te verbeteren

17 May 2024

5 tips om te besparen op brandstof

Gelukkig zijn er verschillende manieren om slim om te gaan met uw brandstofverbruik en zo geld te besparen. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?