Financial lease zonder jaarcijfers

Een auto leasen zonder jaarcijfers is een mooie uitkomst voor beginnende ondernemers. Dit komt omdat startende ondernemers soms nog niet beschikken over jaarcijfers. Hiernaast is het minder eenvoudig voor deze ondernemers om een lening te krijgen. Ook deze ondernemingen moeten zulke investeringen doen. Zo kunnen veel ondernemingen bijvoorbeeld niet functioneren zonder een bedrijfsauto.

Gelukkig hebben wij bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. dé oplossing voor beginnende ondernemers: financial lease zonder jaarcijfers. Hieronder vertellen wij u meer over hoe u via deze manier kunt leasen hebben zonder jaarcijfers.

Financial lease zonder jaarcijfers? Geen probleem

Tussen een auto leasen zonder jaarcijfers en financial lease zit praktisch geen verschil. De auto wordt gebruikt als onderpand waardoor het verstrekken van cijfers niet nodig is. De aanvraag van het leasen zonder cijfers is ook nagenoeg gelijk.

Offerte aanvragen
  • Financial lease zonder jaarcijfers


Financial lease zonder jaarcijfers met eenvoudige aanvraag

Om een financial lease zonder cijfers aanvraag in te dienen voert u eenvoudig uw gegevens in. Vervolgens nemen wij contact met u op. Een belangrijke vereiste is dat u ingeschreven staat bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel en hier een bewijs van kunt overleggen. Verder is er een limiet op de aanschafwaarde van de lease auto. In het geval van een lease zonder jaarcijfers mag dit bedrag niet hoger zijn dan € 50.000,-.

Fiscaal aantrekkelijk auto leasen zonder jaarcijfers

Een auto leasen zonder jaarcijfers is vaak de enige optie is voor startende ondernemers. Desalniettemin brengt deze lease optie tal van financiële voordelen met zich mee. Een voordeel van het zakelijk leasen zonder jaarcijfers is bijvoorbeeld dat u de btw-kosten kunt verrekenen met de ontvangen btw. Bovendien bent u middels deze leaseconstructie aan het einde van de eerste leasetermijn economisch eigenaar van de auto. Dit brengt ook de nodige fiscale meevallers met zich mee. Zo kunt u het geïnvesteerde bedrag aftrekken van uw winst. Ook mag u de rentekosten die u betaalt per maand aftrekken, waardoor u minder belasting betaalt. Tot slot kunt u behoorlijk besparen op de afschrijvingskosten. Dit wordt ook wel fiscaal afschrijven genoemd. Lees hier alle voordelen van financial lease.

Vraag vandaag nog een financial lease zonder jaarcijfers aan

Bent u op zoek naar een auto lease zonder jaarcijfers? Vul dan vandaag nog uw gegevens in, dan nemen wij uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling. Na de aanvraag komen we bij u terug om de laatst benodigde gegevens te verkrijgen. Als deze gegevens ontvangen zijn dan krijgt van ons zo snel mogelijk een offerte toegestuurd. Wanneer deze akkoord is, dan rijdt u in veel gevallen al een dag later in uw financial lease auto zonder jaarcijfers.

Lease zonder jaarcijfers bij Gijba

Een auto leasen zonder jaarcijfers doet u eenvoudig bij Gijba. Wanneer u vandaag een aanvraag doet zorgen wij dat u binnen twee uur een reactie van ons hebt. Na acceptatie hebt u binnen één dag uw bedrag op uw rekening. We hebben een ruim assortiment van topmerken met de nieuwste modellen. Komt u er niet helemaal uit of heb je vragen over één van onze auto’s? Neem dan gerust contact met ons op. Hebt u uw geschikte bedrijfsauto gevonden? Dien dan snel een aanvraag in en voor u het weet rijdt u al in uw financial lease auto zonder jaarcijfers.

Contact opnemen
19 April 2024

LFH Lease bereikt overeenstemming over een fundinglijn van 265 miljoen euro

LFH Lease bereikt overeenstemming met Barclays Europe en SCIO Capital over een fundinglijn van 265 miljoen euro.

04 April 2024

Belastingvoordelen financial lease

Financial lease biedt bedrijven aanzienlijke belastingvoordelen. 

04 April 2024

Bandenslijtage controleren

Bandenslijtage is een natuurlijk proces dat wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder rijgedrag, wegomstandigheden en bandenkwaliteit. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?