Financial lease zonder toetsing

Wanneer u als ondernemer met een bkr registratie graag een auto, bedrijfsbus, taxi of vrachtwagen wilt leasen wordt de kans steeds groter dat standaard geldverstrekkers en leasemaatschappijen niet akkoord gaan met de financiering van uw bedrijfswagen.

Door ons acceptatiebeleid is het vaak wél mogelijk om bij Gijba Autolease financial lease zonder toetsing klaar te spelen. Als uw autolening elders niet is geaccepteerd, bijvoorbeeld door een negatieve BKR, lukt het bij ons in de meeste gevallen wel om uw zakelijke auto financieel te leasen zonder toetsing.

Wat is financial lease zonder bkr?

Wanneer u kiest voor zakelijk leasen zonder toetsing kiest u ervoor om uw (bedrijfs)auto zakelijk te laten financieren door een leasemaatschappij met een eigen acceptatieprocedure. Dit is een vorm van financial lease. Daarbij wordt er samen met u gekeken naar de mogelijkheden op het gebied van autofinancieringen. Men kiest regelmatig voor zakelijk leasen zonder toetsing wanneer de aanvraag elders niet geaccepteerd is of er een negatieve BKR registratie bekend is.

Leasen zonder toetsing

In ruil voor een vast maandelijks bedrag wordt u direct eigenaar van de (elektrische) auto. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om uw favoriete bedrijfsauto te leasen zonder toetsing. Zakelijk leasen zonder toetsing brengt vele (fiscale) voordelen met zich mee, zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Bovendien is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de zakelijke auto komt kijken terug te vorderen.

Wat is een BKR registratie?

Elke lening die u afsluit wordt geregistreerd bij Bureau Krediet Registratie (afkorting: BKR) in het Gelderse Tiel. Deze registratie wordt in de volksmond ook wel 'toetsing' genoemd. Het Bureau Krediet Registratie (BKR) houdt alle leningen in Nederland bij in het Centraal Krediet Informatiesysteem (CKI). In dit systeem registreren kredietaanbieders elke lening boven €250, die langer dan 1 maand loopt. Ook zakelijke leningen waarvoor iemand persoonlijk aansprakelijk is, worden geregistreerd. Zo kunnen zij bij een nieuwe aanvraag nakijken hoeveel leningen iemand al heeft lopen en of hij op tijd afbetaalt. Met deze informatie kunnen zij beslissen of iemand een lening kan krijgen. Een negatieve registratie kan dus in de weg staan bij een leasecontract.

Speciale lease opties

Bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. begrijpen we dat het verkrijgen van een financial lease zonder toetsing van groot belang kan zijn voor veel ondernemers. Daarom bieden wij speciale leaseopties die u in staat stellen om te leasen zonder dat uw BKR-registratie een belemmering vormt. Bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. hebben we ruime ervaring in het verstrekken van financial leasecontracten zonder BKR-check. We begrijpen dat een negatieve BKR-registratie uw kredietwaardigheid kan beïnvloeden en de mogelijkheden om een leasecontract af te sluiten kan beperken. Daarom streven we ernaar om ondernemers zoals u te ondersteunen door financial leaseopties aan te bieden zonder BKR-check.

Offerte aanvragen

Uitgebreide marktkennis

Onze leaseadviseurs hebben uitgebreide kennis van de markt en kunnen u helpen bij het vinden van de juiste financial leaseoplossing die past bij uw specifieke situatie. We zullen samen met u de verschillende mogelijkheden bespreken en u begeleiden gedurende het gehele proces, van het kiezen van het juiste voertuig tot het afsluiten van het leasecontract. Ons streven is om u de flexibiliteit te bieden die u nodig hebt om uw zakelijke doelen te bereiken. Lees meer over onze werkwijze.

Transparantie bij financial lease zonder bkr

Daarnaast streven we naar transparantie en duidelijkheid in onze leasecontracten. Bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. geloven we in open communicatie en zullen we u alle benodigde informatie verstrekken, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. We zullen de voorwaarden van de financial leaseovereenkomst helder uitleggen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bovendien bieden we niet alleen financial lease zonder toetsing, maar ook uitstekende service en ondersteuning gedurende de gehele leaseperiode. Ons ervaren team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. We streven naar een langdurige samenwerking met onze klanten en willen dat u tevreden bent met uw leasecontract.

Op pad met uw zakelijke auto

Van droom naar realiteit. Ga in stijl op pad naar een afspraak met uw bedrijfsauto gefinancierd door ons. Aangezien wij niet aan een merk geboden zijn kunt u achter het stuur kruipen van uw droomvoertuig. U bent helemaal vrij om uw auto, bus, taxi of truck ‘eigen’ te maken, bijvoorbeeld door het voertuig te bestickeren. Daarnaast kunt u met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Wij helpen u graag om uw zaak aan het rollen te krijgen!

Wij kijken naar de mogelijkheden

Als ondernemer kijkt u graag naar wat wél mogelijk is. Gijba kijkt graag met u mee, bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke tussenpersoon ontzorgen we u volledig en helpen wij u graag persoonlijk op weg. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van financial lease zonder bkr in behandeling nemen. Dit klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw dealer naar keuze.

Betrouwbaar

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor financial lease zonder toetsing, dan is Gijba Autolease Lingewaard B.V. de juiste keuze voor u. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij financial lease van uw zakelijke voertuigen, zonder dat uw BKR-registratie een obstakel vormt.

Advies aanvragen
18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?