Financial lease zzp zonder jaarcijfers

Het kan bij Gijba! Wanneer u als zzp'er en/of ondernemer met een BKR-registratie interesse heeft om een auto, bedrijfsbus, taxi of vrachtwagen te leasen, kan het steeds lastiger worden om goedkeuring te krijgen van geldverstrekkers en leasemaatschappijen voor de financiering van uw bedrijfsvoertuig. Dankzij het ruime acceptatiebeleid van Gijba Autolease wordt het echter wel haalbaar om gebruik te maken van financial lease zzp zonder jaarcijfers. Ook als u elders wordt geweigerd is de kans groot dat u bij ons wel slaagt om uw favoriete (bedrijfs)voertuig te rijden. 

Gijba financial lease zzp zonder jaarcijfers

 • Soepele acceptatie bij Gijba.           
 • Beoordeling op mogelijkheden
 • Binnen 2 uur de eerste reactie (werkdagen).
 • Dé kans om uw favoriete auto te kopen.
 • Direct economisch eigenaar.
 • 400+ Uitstekende beoordelingen.
 • Fiscale voordelen (investering- en renteaftrek).
 • De btw is terug te vorderen.
Offerte aanvragen
 • Financial lease zzp zonder jaarcijfers

'Meer dan 400 ondernemers hebben de moeite genomen een 5 sterren review over onze dienstverlening op Google te schrijven, daar zijn we trots op! Ons team staat voor snelheid, transparantie en duidelijkheid'.

Wat is financial lease zzp zonder jaarcijfers?

Wanneer u als ondernemer besluit om zakelijk te leasen zonder jaarcijfers, kiest u ervoor om uw (bedrijfs)auto te laten financieren door een leasemaatschappij die een eigen acceptatieprocedure hanteert. Dit valt onder de categorie van financial lease. Samen met u wordt gekeken naar de financieringsmogelijkheden voor het voertuig. Zakelijk leasen als zzp'er, zonder jaarcijfers aan te leveren, wordt vaak gekozen wanneer eerdere aanvragen elders werden afgewezen of wanneer er sprake is van een negatieve BKR-registratie. Lees meer over onze acceptatieprocedure.

Leasen als ondernemer zonder jaarcijfers

Tegen een vast maandelijks bedrag wordt u direct eigenaar van de (elektrische) auto. Deze zakelijke financieringsmethode biedt ondernemers de gelegenheid om hun gewenste bedrijfsauto te leasen zonder krediettoetsing. Dit heeft diverse (fiscale) voordelen, waaronder investeringsaftrek en renteaftrek. Bovendien is het mogelijk om de btw die betrekking heeft op de financiering van de zakelijke auto terug te vorderen.

Wat is een BKR-registratie?

Een afgesloten lening wordt geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. Dit staat bekend als toetsing. Alle leningen worden hier bijgehouden die hoger zijn dan €250 en die langer dan 1 maand lopen. Ook zakelijke leningen met persoonlijke aansprakelijkheid worden hier geregistreerd. Daardoor kunnen kredietaanbieders elke aanvraag controleren en of deze tijdig worden afgelost. Op basis van deze informatie wordt de keuze gemaakt of iemand in aanmerking komt voor een lening. Vaak belemmerd een negatieve BKR-registratie het afsluiten van een leasecontract en daarmee de kans dat u als ondernemer verder kunt. Bij Gijba Autolease Lingewaard is de kans dat u uw zaak rond krijgt een stuk groter. Ook als u met financiele tegenvallers te maken heeft gehad. 

Financial lease bij Gijba Autolease

Wij begrijpen het belang van ondernemers om een financial lease rond te krijgen die te maken hebben met deze BKR-registratie. Daarom bieden we speciale leasemogelijkheden waarbij u geen last heeft van deze registratie. In de zakelijke markt ervaren veel ondernemers een mobiliteitsprobleem. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreide kennis van de markt en een omvangrijk netwerk. Een goede relatie met u als klant en met uw dealer staan centraal. In ruil voor een vast maandelijks bedrag bent u direct eigenaar van het voertuig. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om uw favoriete bedrijfsauto te kopen zonder liquiditeitsverlies. Een auto leasen brengt naast de vele (fiscale) voordelen zoals investeringsaftrek en renteaftrek ook de mogelijkheid om de btw bij de financiering van de zakelijke auto terug te vorderen. 

Voordelen bij Gijba

 • U wordt persoonlijk ontzorgd en op weg geholpen, zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is.
 • Keuze uit alle merken en types luxe (elektrische) auto's.
 • U kunt de auto in alle vrijheid eigen maken door deze bijvoorbeeld te bestickeren.
 • Er worden heldere afspraken gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag.
 • U heeft geen kilometerbeperking.

Interessante artikelen

Gijba volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Zo kunnen wij u altijd kundig adviseren. Wij zijn trots dat deze werkwijze gewaardeerd wordt door ondernemers uit heel Nederland. Lees hier onze publicaties om op de hoogte blijven. 

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!
17 May 2024

Regeneratief rijden

Regeneratief rijden is een slimme technologie die energie terugwint wanneer je vertraagt of remt in een auto.

17 May 2024

Bijtellingsvrij rijden

Bijtellingsvrij rijden biedt de mogelijkheid om kosten te verlagen en uw rijervaring te verbeteren

17 May 2024

5 tips om te besparen op brandstof

Gelukkig zijn er verschillende manieren om slim om te gaan met uw brandstofverbruik en zo geld te besparen. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?