Leasen zonder toetsing

Het kan!

Wanneer u als ondernemer graag een auto wilt leasen wordt de kans steeds groter dat standaard geldverstrekkers en leasemaatschappijen niet akkoord gaan met de financiering van uw bedrijfswagen. Door ons acceptatiebeleid is het mogelijk om te leasen zonder toetsing. Als uw autolening elders niet is geaccepteerd, bijvoorbeeld door een negatieve BKR, lukt het bij ons in de meeste gevallen wel om uw zakelijke auto financieel te leasen zonder toetsing.

Offerte aanvragen

Wat is financial lease zonder toetsing?

Wanneer u kiest voor financial lease zonder toetsing kiest u ervoor om uw (bedrijfs)auto zakelijk te laten financieren door een leasemaatschappij met een eigen acceptatieprocedure. Daarbij wordt er samen met u gekeken naar de mogelijkheden op het gebied van autofinancieringen. Men kiest regelmatig voor leasen zonder toetsing wanneer hun aanvraag elders niet geaccepteerd is of er een negatieve BKR registratie bekend is.

In ruil voor een vast maandelijks bedrag wordt u direct eigenaar van de (elektrische) auto. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om uw favoriete bedrijfsauto te leasen zonder toetsing. Een auto leasen zonder toetsing brengt vele (fiscale) voordelen met zich mee, zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Bovendien is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de zakelijke auto komt kijken terug te vorderen.

Wat is een BKR registratie?

Elke lening die u afsluit wordt geregistreerd bij Bureau Krediet Registratie (afkorting: BKR). Deze registratie wordt in de volksmond ook wel 'toetsing' genoemd. Wanneer u een nieuwe lening wilt afsluiten, bijvoorbeeld het leasen van een zakelijke auto, kan de leasemaatschappij zien of u al een lening heeft en of u deze op tijd heeft betaald. Wanneer u geregistreerd staat met een negatieve BKR betekend dat u in het verleden ooit moeite heeft gehad met het terugbetalen van een willekeurige lening. In vele gevallen is de lening al afbetaald, al blijft de negatieve BKR staan waardoor het lastiger wordt om bijvoorbeeld te kiezen voor financial lease.

Kan ik een auto leasen zonder toetsing? 

Dat kan. Geen toetsing of een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen auto kunt leasen. Wij hebben een eigen werkwijze en acceptatiebeleid met een ruimere acceptatie. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers die een auto willen leasen zonder toetsing kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen om tóch een auto te leasen zonder toetsing. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.

Wij kijken naar de mogelijkheden

Als ondernemer kijkt u graag naar wat wél mogelijk is. Gijba kijkt graag met u mee, bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke tussenpersoon wordt u volledig ontzorgt en helpen wij u graag persoonlijk op weg. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van autofinancieringen in behandeling nemen. Dit klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw dealer naar keuze.

Op pad met uw zakelijke auto

Van droom naar realiteit. Ga in stijl op pad naar een afspraak met uw bedrijfsauto gefinancierd door ons. Aangezien wij niet aan een merk geboden zijn kunt u achter het stuur kruipen van uw droomauto. U bent helemaal vrij om uw auto ‘eigen’ te maken, bijvoorbeeld door de zakelijke auto te bestickeren. Daarnaast kunt u met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt.

Offerte aanvragen
19 October 2021

Zonnepanelen kopen of leasen?

In één keer veel geld investeren door zonnepanelen kopen of liever het vermogen binnen de onderneming houden door te leasen? Natuurlijk kunt u onze mening al voorspellen, al is uw mening een stuk belangrijker. Wij hebben de voor- en nadelen van het kopen en leasen van zonnepanelen voor u op een rijtje gezet.

10 September 2021

Gebruikte auto zakelijk leasen

Wanneer u kiest om een gebruikte auto te leasen (financial lease), financieren wij de auto in ruil voor een vast maandelijks bedrag. Op deze manier kunt u als ondernemer doorgroeien.

09 September 2021

Zonnepanelen financial lease

Wilt u geen grote investering doen? Kies er dan voor om uw zonnepanelen te leasen bij GIJBA middels financial lease.