Leasen zonder toetsing

Het kan! Wanneer u als ondernemer graag een auto wilt leasen wordt de kans steeds groter dat standaard geldverstrekkers en leasemaatschappijen niet akkoord gaan met de financiering van uw bedrijfswagen. Door ons acceptatiebeleid is het mogelijk om te leasen zonder toetsing. Als uw autolening elders niet is geaccepteerd, bijvoorbeeld door een negatieve BKR, lukt het bij ons in de meeste gevallen wel om uw zakelijke auto financieel te leasen. Samen krijgen we de boel aan het rollen!

Gijba leasen zonder toetsing

 • Soepele acceptatie bij Gijba.           
 • Beoordeling op mogelijkheden
 • Binnen 2 uur de eerste reactie (werkdagen).
 • Dé kans om uw favoriete auto te kopen.
 • Direct economisch eigenaar.
 • 400+ Uitstekende beoordelingen.
 • Fiscale voordelen (investering- en renteaftrek).
 • De btw is terug te vorderen.
Offerte aanvragen
 • Leasen zonder toetsing

'Meer dan 400 ondernemers hebben de moeite genomen een 5 sterren review over onze dienstverlening op Google te schrijven, daar zijn we trots op! Ons team staat voor snelheid, transparantie en duidelijkheid'.

Wat is financial lease zonder toetsing?

Wanneer u kiest voor financial lease met negatieve BKR kiest u ervoor om uw (bedrijfs)auto zakelijk te laten financieren door een leasemaatschappij met een eigen acceptatieprocedure. Daarbij wordt er samen met u gekeken naar de mogelijkheden op het gebied van autofinancieringen. Men kiest regelmatig voor leasen zonder toetsing wanneer hun aanvraag elders niet geaccepteerd is of er een negatieve BKR registratie bekend is.

In ruil voor een vast maandelijks bedrag wordt u direct eigenaar van de auto. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om uw favoriete bedrijfsauto te leasen zonder toetsing. Een auto leasen zonder toetsing brengt vele (fiscale) voordelen met zich mee, zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Bovendien is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de zakelijke auto komt kijken terug te vorderen.

Wat is een BKR registratie?

Elke lening die u afsluit wordt geregistreerd bij Bureau Krediet Registratie (afkorting: BKR). Deze registratie wordt in de volksmond ook wel 'toetsing' genoemd. Wanneer u een nieuwe lening wilt afsluiten, bijvoorbeeld het leasen van een zakelijke auto, kan de leasemaatschappij zien of u al een lening heeft en of u deze op tijd heeft betaald. Wanneer u geregistreerd staat met een negatieve BKR betekend dat u in het verleden ooit moeite heeft gehad met het terugbetalen van een willekeurige lening. In vele gevallen is de lening al afbetaald, al blijft de negatieve BKR staan waardoor het lastiger wordt om bijvoorbeeld te kiezen voor leasen zonder toetsing.

Kan ik een auto leasen zonder toetsing? 

Dat kan. Geen toetsing of een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen auto kunt leasen. Wij hebben een eigen werkwijze en acceptatiebeleid met een ruimere acceptatie. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers die een auto willen leasen zonder toetsing kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen om tóch een auto te leasen zonder toetsing. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.

Wij kijken naar de mogelijkheden

Als ondernemer kijkt u graag naar wat wél mogelijk is. Gijba kijkt graag met u mee, bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke tussenpersoon wordt u volledig ontzorgt en helpen wij u graag persoonlijk op weg. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van autofinancieringen in behandeling nemen. Dit klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw dealer naar keuze.

Op pad met uw zakelijke auto

Van droom naar realiteit. Ga in stijl op pad naar een afspraak met uw bedrijfsauto gefinancierd door ons. Aangezien wij niet aan een merk geboden zijn kunt u achter het stuur kruipen van uw droomauto. U bent helemaal vrij om uw auto ‘eigen’ te maken, bijvoorbeeld door de zakelijke auto te bestickeren. Daarnaast kunt u met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt.

Voordelen bij Gijba

 • U wordt persoonlijk ontzorgd en op weg geholpen, zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is.
 • Keuze uit alle merken en types luxe (elektrische) auto's.
 • U kunt de auto in alle vrijheid eigen maken door deze bijvoorbeeld te bestickeren.
 • Er worden heldere afspraken gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag.
 • U heeft geen kilometerbeperking.
Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!
17 May 2024

Regeneratief rijden

Regeneratief rijden is een slimme technologie die energie terugwint wanneer je vertraagt of remt in een auto.

17 May 2024

Bijtellingsvrij rijden

Bijtellingsvrij rijden biedt de mogelijkheid om kosten te verlagen en uw rijervaring te verbeteren

17 May 2024

5 tips om te besparen op brandstof

Gelukkig zijn er verschillende manieren om slim om te gaan met uw brandstofverbruik en zo geld te besparen. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?