Bedrijfswagen leasen met BKR

Wilt u een bedrijfswagen leasen met een negatieve BKR-registratie? Dat is mogelijk bij Gijba Autolease Lingwaard B.V.. Wij hebben namelijk het volste vertrouwen in ondernemers die ooit zo’n registratie hebben opgelopen.

Bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. hanteren we een acceptatiebeleid dat in verreweg de meeste gevallen leidt tot een leaseovereenkomst. Of u nu een starter, zzp’er of mkb’er bent. Wij kijken vooral naar wat wel mogelijk is. Wij verlenen u die speciale dienst waar u bij een andere maatschappij tevergeefs voor aanklopt.

Wat is een BKR-registratie?

Medewerkers van BKR, het Bureau Krediet Registratie, in Tiel houden nauwgezet bij hoeveel leningen u hebt lopen en of u op tijd betaald hebt. Wilt u een nieuwe lening aangaan of een bedrijfswagen leasen, dan kunnen bedrijven deze gegevens opvragen bij het BKR. Bij veel collega-leasemaatschappijen doen ze een financiële check voordat zij met u een leasecontract afsluiten. Wanneer u een negatieve BKR-registratie hebt, komt u dus vaak niet door deze eerste fase heen.

Geen BKR-toetsing bij Gijba Autolease Lingewaard B.V.

Bij Gijba vinden we dat we verder moeten kijken dan dat. En niet slechts te letten op een negatieve BKR-registratie. Wij vinden namelijk dat uw kredietwaardigheid niet bepaald kan worden door een computer. Alle werk is mensenwerk, dus dat geldt ook voor een bedrijfswagen leasen met een BKR-registratie. Onze experts bekijken samen met u de mogelijkheden om een leasecontract af te sluiten, want zonder bedrijfswagen kunt per slot van rekening ook niet ondernemen. Onze adviseurs bekijken dus per situatie samen met u wat de meest aantrekkelijke optie is.

De voordelen

De voordelen van leasen bij Gijba Autolease Lingewaard B.V.:

  • Wij hanteren een eigen en uniek acceptatiebeleid
  • Activering van de auto op uw balans
  • Mogelijkheid van een investeringsaftrek
  • Eenvoudig, snel en direct geregeld bij uw dealer
  • Een vast termijnbedrag met een vaste rente
  • Wij ontzorgen u compleet op mobiliteitsgebied
  • Een soepel acceptatiebeleid; ook starters en zzp’ers

Hoe werkt zo’n BKR-registratie?

Een BKR-registratie toont hoeveel leningen u hebt lopen en of u op tijd betaald hebt. Wilt u een nieuwe lening aangaan, dan kunnen bedrijven deze gegevens opvragen bij het Bureau Krediet Registratie. Dit helpt bedrijven te bepalen of u een te zware financiële verplichting aangaat die u en het bedrijf in de problemen kan brengen. Daar gaat een preventieve werking van uit. Komt u uw afspraken altijd na, dan is uw BKR-registratie vanzelfsprekend positief.

Gevolgen negatieve BKR-registratie

Als u voor een langere periode niet aan uw financiële verplichtingen hebt kunnen voldoen, dan kunt een negatieve registratie bij het BKR oplopen. Deze negatieve registratie kan in een aantal gevallen een negatieve impact hebben op uw kansen om nieuwe leningen af te sluiten. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan het afsluiten van een hypotheek.

Ik wil een bedrijfswagen leasen en heb een negatieve BKR-registratie

Hebt u in het verleden betalingsproblemen gehad en daardoor een negatieve BKR-registratie opgelopen? Dan wil dat niet per definitie zeggen dat wij u niet als klant verwelkomen. Bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. beoordelen we uw situatie op basis van het vertrouwen in uw onderneming. Wij geloven er namelijk in dat u als ondernemer zelf goed kunt inschatten of u aan uw betalingsverplichtingen kunt voldoen. Dat is en blijft uw eigen verantwoordelijkheid.

Toestemming

Daarnaast is het zo dat organisaties ook niet zomaar een BKR-toetsing mogen uitvoeren voordat ze u een contract aanbieden om een bedrijfswagen te leasen. U moet daar eerst uw uitdrukkelijke toestemming voor geven. Wij doen nooit een BKR-toetsing. U bent dus van harte welkom om bij ons een offerte op te vragen als u negatieve BKR-registratie hebt. Wij geven u de kans om een bedrijfswagen te leasen met een BKR-registratie. We hanteren daarbij soepele voorwaarden.

Wij kijken naar de mogelijkheden

Als ondernemer kijkt u graag naar wat wél mogelijk is. Wij kijken graag met u mee, bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Zeker als dat gaat om een bedrijfswagen leasen met een BKR-registratie. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van een bedrijfswagen leasen met BKR in behandeling nemen. Dit klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. 

Offerte aanvragen
  • Bedrijfswagen leasen met BKR
« Terug naar overzicht
18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?