De elektrische auto top 10

De populairste elektrische auto’s van dit moment

Het is al tijden zonneklaar: elektrisch rijden is de toekomst. En die toekomst is misschien wel dichterbij dan u denkt. Wereldwijd zijn autobedrijven namelijk bezig met de uitfasering van brandstofvoertuigen. Vanaf 2035 zullen er zelfs helemaal geen nieuwe brandstofauto’s meer geproduceerd worden in Europa. Merken als Land Rover, Mercedes-Benz, BMW en Alfa Romeo zetten deze stap al in 2025. Geleidelijk schakelen steeds meer ondernemers over van brandstof op elektrisch rijden. Mede door de hoge prijzen van fossiele brandstof, dus des te meer een reden om een bijdrage te leveren aan de instandhouding van ons milieu.

Kia EV6
De Kia EV6 is uitgeroepen tot ‘Elektrische auto van 2022’ in het hoge segment. Deze elektrische crossover heeft een futuristische uitstraling met een actieradius van maar liefst 528 kilometer. Wilt u even snel bijladen? Geen probleem voor de Kia EV6: binnen vierenhalve minuut laadt u al weer voor 100 km rijplezier bij. Bent u al overtuigd?

Hyundai IONIQ
De Hyundai IONIQ, een vijfdeurs hatchback die u zowel zakelijk als privé met veel plezier rijdt. Of u nu kiest voor een nieuwe of tweedehands elektrische leaseauto. We hebben voldoende aanbod voor u. Doordat de auto in 2016 geïntroduceerd is, zijn er ook voldoende elektrische auto’s als tweedehands model beschikbaar. Een meer dan verdiende tweede plaats.

Audi Q4 e-tron
Een Audi Q4 e-tron is de populairste elektrische auto van Audi. De combinatie van prijs, design, grote actieradius en Duitse kwaliteit maakt dit type Audi tot een ideale auto voor ondernemers.

Skoda Enyaq
De Skoda Enyaq hoort er helemaal bij op dit lijstje. Deze populaire elektrische lease auto is uitgeroepen tot ‘Beste nieuwkomer 2022’ in de verkiezing ‘Zakenauto van het jaar’. Bent u op zoek naar een ruime, dynamische leaseauto met veel bereik? Dan is de Enyaq zeker het overwegen waard.

BMW i4
BMW timmert hard aan de weg om volledig elektrisch te gaan. Zo heeft de Duitse fabrikant de klassieke 4 Serie in een elektrisch jasje gestoken. De vierdeurs gran coupé staat gelijk aan luxe, sportiviteit en comfort. Een uitstekende keuze als u vaak onderweg bent.

Tesla Model 3
Eén van de populairste, elektrische auto´s van het moment én prominent aanwezig in het huidige straatbeeld is de Tesla Model 3. Een zeer interessante leaseauto, zowel op het gebied van duurzaamheid als op het gebied van prestaties. Wilt u deze elektrische auto zakelijk leasen? Neem contact met ons op voor advies.

Ford Mustang Mach-E
Grote kans dat u deze auto steeds vaker voorbij ziet komen. De Ford Mustang Mach-E valt namelijk in de smaak bij particulieren en ondernemers. Het markante van de Amerikaanse Mustang: hij combineert kracht, een strakke stroomlijn en sportiviteit in één elektrische auto.

Volkswagen ID.3
De altijd populaire auto’s van Volkswagen, maar dan in een elektrisch jasje. De ID.3 is misschien wel de meeste geziene elektrische auto op de weg van dit moment. Met een actieradius van boven de 500 kilometer heb je genoeg op de teller voor elke zakelijke en privérit. Ook rijden in een vertrouwde Volkswagen? Neem dan contact met ons op.

Kia e-Niro
De Kia e-Niro is uitgeroepen tot ‘Zakenauto van het jaar 2022’. Tercht volgens ons, want het is een robuuste en betrouwbare elektrische auto om zakelijk te rijden. Deze crossover is een representatieve leaseauto waar u als ondernemer goed mee voor de dag komt en waar u in het weekend voldoende ruimte in hebt voor de hele familie.


Hyundai Kona
Zakelijk een innovatieve SUV rijden? Kies dan voor de Hyundai Kona. Deze heeft een modern en stoer uiterlijk. In 2021 was de Hyundai Kona de best verkochte elektrische SUV en verdient om deze reden dan ook een plekje in deze lijst. Wilt u een elektrische Hyundai leasen? Neem hier contact op met onze adviseurs.

Voordelen elektrische auto leasen zakelijk

Een elektrische auto leasen? Dat kan via Gijba Autolease Lingewaard B.V. Het leasen van een elektrische auto brengt aantrekkelijke voordelen met zich mee. Zo betaalt u minder bijtelling, hoeft u géén bpm en motorrijtuigenbelasting af te dragen en draagt u bij aan een schoner milieu. Door de hoge populariteit van elektrisch leasen is ons Financial Lease aanbod in volledig elektrische auto’s enorm toegenomen, waardoor u nu een ruime keuze hebt binnen elk segment.

• Het is beter voor het milieu
• U geniet van extra belastingvoordeel
• Profiteer van lage energiekosten vanaf € 0,06 per kilometer
• Goedkoop in onderhoud
• U krijgt een lagere bijtelling
• Diverse fiscale voordelen zoals de Milieu Investeringsaftrek

Dit is waarom collega-ondernemers kiezen voor elektrisch

Het ruime aanbod in volledig elektrische auto’s biedt u als ondernemer de keuze uit elektrische auto’s in vrijwel elk segment. Voorheen was het tegenargument om niet voor een elektrische auto te kiezen vanwege de lage actieradius, maar tegenwoordig hebben alle bijna alle auto’s met accu meer dan 300 kilometer bereik. Sommige komen zelfs al boven de 500 kilometer. Het onderhoud van een elektrische auto is ook goedkoper omdat er minder slijtage optreedt en elektrische voertuigen dus minder vaak een onderhoudsbeurt nodig hebben. Als u daar de fiscale voordelen aan toevoegt, is een elektrische auto leasen een enorm aantrekkelijke keuze voor ondernemers.


Ze zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken, de elektrische auto’s. Veel ondernemers kiezen een elektrische auto voor hun onderneming. Het rijden van een elektrische auto brengt veel voordelen mee voor u als ondernemer.
Als ondernemer kijkt u graag naar wat mogelijk is. Wij kijken graag met u mee, bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke tussenpersoon ontzorgen we u volledig en helpen wij u graag persoonlijk op weg. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van elektrische autofinancieringen in behandeling nemen. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Klik hier voor een lease offerte van een elektrische auto
  • De elektrische auto top 10
« Terug naar overzicht
18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?