Kies de geschikte bedrijfsauto

In dit artikel geven de specialisten van Gijba u een aantal tips voor het vinden van een uiterst geschikte bedrijfsauto. Als ondernemer is het rijden in de juiste bedrijfsauto namelijk belangrijk om uw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Zo is een bedrijfsauto niet alleen een vervoermiddel, maar vormt deze ook het visitekaartje van uw onderneming. Daarom is het belangrijk om een bedrijfsauto te kiezen die perfect past bij de behoeften en het imago van uw bedrijf. In deze blog geven we u vijf tips om de perfecte bedrijfsauto te vinden.

Tip 1: Overweeg zorgvuldig de opties

Voordat u een beslissing over de aankoop van een bedrijfsauto neemt, is het aan te raden om een proefrit te maken in een van bedrijfsauto’s waar potentieel uw keuze op kan vallen. Zo kunt u de functionaliteiten, het rijcomfort en de ruimte van een bedrijfsauto ervaren. Denkt u ook zorgvuldig na over extra opties, zoals: een beveiligingssysteem of laadruimte-indeling. Zo zorgt u ervoor dat de bedrijfsauto aan al uw eisen voldoet.

Tip 2: Overweeg het leasen van een bedrijfsauto

Het zakelijk leasen van een bedrijfsauto kan interessant zijn voor ondernemers. Dit biedt namelijk fiscale voordelen en u hoeft niet in één keer veel geld te betalen. Hierdoor houdt u liquide middelen over voor andere investeringen en kunt u toch precies die bedrijfsauto rijden die bij u en uw bedrijf past.

Tip 3: Definieer uw behoeften en budget

Voordat u gaat zoeken is het handig om te definiëren waar u naar op zoek bent. Stelt u zichzelf de volgende vragen: hoeveel ruimte heb ik nodig? Heb ik behoefte aan functies zoals navigatie of achteruitrijcamera? Zodra u uw behoeften in kaart hebt gebracht, kunt u deze afstemmen op uw budget.

Tip 4: Onderzoek verschillende merken en modellen

Er zijn verschillende merken en modellen bedrijfsauto’s op de markt verkrijgbaar. Alleen al om deze reden is het handig om onderzoek te doen. Zorgt u ervoor dat de specificaties en functionaliteiten aansluiten op uw wensen en behoeften. Bekijk een lijst met betaalbare elektrische auto's. Lees ook de reviews van bepaalde merk-modellen, om zo een weloverwogen besluit te nemen. Let hierbij op factoren als betrouwbaarheid, brandstofefficiëntie en onderhoudskosten. Door verschillende opties te overwegen vindt u de bedrijfsauto die het beste bij uw onderneming past.

Tip 5: Zorg voor herkenbaarheid

Maak van uw bedrijfsauto een ‘rijdende reclamezuil’. Plaats het logo en de kleuren van uw bedrijf op de bedrijfsauto. Dit zorgt voor herkenbaarheid en verhoogt de zichtbaarheid van uw merk. Ook versterkt het de professionele uitstraling van uw bedrijf.

Breng uw behoeften in kaart

Het vinden van de perfecte bedrijfsauto kan een uitdagende taak zijn, maar met de juiste tips en strategie kunt u dit vereenvoudigen. Breng uw behoeften en budget in kaart, kies voor een bedrijfsauto lease, onderzoek de verschillende merken en modellen en besteed ook zeker aandacht aan de branding van uw bedrijfsauto. Wij helpen u ook graag op weg met een BKR-registratie

Het leasen van een bedrijfsauto

Door te kiezen voor het zakelijk leasen van een bedrijfsauto via Gijba Autolease Lingewaard B.V. profiteert u van verschillende fiscale voordelen als rente- en investeringsaftrek én bent u economisch eigenaar. Als economisch eigenaar mag u zelf bepalen wat u met uw bedrijfsauto doet. Zo kunt u onbeperkt kilometers rijden in binnen- en buitenland en mag u de auto bestickeren zoals u wenst.

Bent u op zoek naar de perfecte bedrijfsauto? Neem dan contact met ons op voor advies of vraag onderstaande button een offerte aan. Wij staan u graag te woord.

  • Kies de geschikte bedrijfsauto
« Terug naar overzicht
18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?